Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A jak już jesteśmy przy fryzurkach. To mnie bardzo się spodobała ta fryzurka u dużych pudli - ale mini chyba też by w tym dobrze wyglądała

lub taka ( w tej mi się bardziej głowa podoba)

To chyba nie jest ani pupy clip ani federał tylko coś pomiędzy?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Oleniek']Czemu federał jest trudniejszy do wykonania niż puppy clip (na wystawę oczywiście)?[/QUOTE]

Pięknego federała wymodelować jest sztuką,tak jak i inne pudlowe fryzurki,nie kazdy sobie z tym radzi, raz tylko miałam ostrzyżoną tak sunię i nie mogłam przeboleć,że włos odrasta i ta piękna fryzurka zanika. :)

Posted

[quote name='Sniezynka']wkońcu ktoś sie ucieszył ze zdjęc a nie narzeka ze podobne [quote name='Sonya-Nero']Mam na dzieję, ze zagościsz na stałe z aparatem przy ringu pudli ;)

[/quote][/quote]
Tylko nie wlaczaj trybu 5 klatek na sekunde, bo bedzie ciezko znalezc roznice w poszczegolnych ujeciach:cool3:

Posted

Gratulacje pudelkom z tak slicznymi wynikami na wystawie :loveu: i oczywiscie Miss Negy z rez.BOG! :cool1::loveu::loveu::laola:

a Joyek tez uczestniczyl na wystawie w Panevezys'u i byl BOG! :smilecol:

tu z afganem, ktory byl takze rez.BIS

Posted

[quote name='MagicJohnson']Gratulacje pudelkom z tak slicznymi wynikami na wystawie :loveu: i oczywiscie Miss Negy z rez.BOG! :cool1::loveu::loveu::laola:

a Joyek tez uczestniczyl na wystawie w Panevezys'u i byl BOG! :smilecol:

tu z afganem, ktory byl takze rez.BIS" rel="external nofollow noopener">

tu z afganem, ktory byl takze rez.BIS

MagicJohnson bardzo dziękujemy ,ale to nie Negry była res.BOG , to Miss Mercedes od Lalanki :) Miss Negry na tej wystawie otrzymała CWC i Res.Cacib , ale moze to dobry znak na jutro.Trzymajcie kciuki za Negry na wystawie w Rostocku :)

Posted

[quote name='Joanna G']
MagicJohnson bardzo dziękujemy ,ale to nie Negry była res.BOG , to Miss Mercedes od Lalanki :) Miss Negry na tej wystawie otrzymała CWC i Res.Cacib , ale moze to dobry znak na jutro.Trzymajcie kciuki za Negry na wystawie w Rostocku :)

czytalam, czytalam wyniki i w koncu... ups.. :oops:
to jeszcze raz gratulacje, teraz dla Mercedes:Rose:
i jeszcze lepszych wynikow dla Negry na jutro :calus:

Posted

Rita GRATULACJE!!! Buziaki dla Joy'ka ;)

Wstawiam zaległe wyniki z karjowej IXgr. w Łodzi 22.09.2007r

Sędzia: P.Tamara Sarmont

Pudel duży (b,b,c)
pies-kl.poś Qyerus White Envisan-biały-wł Justyna Konefał 1.dosk, CWC, NDPwR
suka-kl.ch Samanta Szemrowicki Dworek-czarna-wł.Magdalena Ernst 1.dosk, CWC, NDSwR, BOB :loveu:

Pudel średni (s,a)
suka-kl.ch Zolotaya Pectoral Graal-apricot-wł.Ewa Jagiełło 1.dosk CWC, NDSwR, BOB

Pudel miniaturowy (s,a)
pies-kl.wet BU-BU Mon Cheri Adorea-apricot-wł.Bogdan Dadomski 1.dok, naj.weteran, BOB, II lub III BIS WETERAN

Pudel miniaturowy (b,b,c)
pies-kl otwarta Konek Garbunok iz Zimnih Grez-biały-wł.Danuta Szwedowska 1dosk. CWC
pies-kl.ch Krasavchik ot Madam Sarmont-biały-wł.Danuta Szwedowska 1.dosk CWC, NDPwR, BOB

Samanta Szemrowicki Dworek :)

(zdjęcie przekopiowane z topicu o wystawie)

Ania.

Posted

[quote name='PATIszon']Tylko nie wlaczaj trybu 5 klatek na sekunde, bo bedzie ciezko znalezc roznice w poszczegolnych ujeciach:cool3:[/quote]

masz pecha bo nie robie na trybie szybkim a pojedynczym i to portretowym :P a czesto tez na widokowym :P :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Sonya bardzo dziekuję w imieniu Negry :)
Było ogółem zgłoszonych 39 pudli , 4 duże białe , 1 duzy brązowy , 1 duży biały , 4 duże apricoty , średniak biały , 8 srednich czarnych ,średniak srebrny , średniak apricot , 4 miniatury białe , 5 miniatur czarnych , 2 mini srebrne , 2 mini apricot i 3 toye .
Mam trochę zdjęć , ale fatalnej jakości ,bo mój durny aparat się zbuntowal i nie robi fajnych fotek na hali :shake: :placz: .
Postaram się wkleic wieczorkiem ,te na których coś widać .

Posted

Joanna G napisał(a):
Sonya bardzo dziekuję w imieniu Negry :)
Było ogółem zgłoszonych 39 pudli , 4 duże białe , 1 duzy brązowy , 1 duży biały , 4 duże apricoty , średniak biały , 8 srednich czarnych ,średniak srebrny , średniak apricot , 4 miniatury białe , 5 miniatur czarnych , 2 mini srebrne , 2 mini apricot i 3 toye .
Mam trochę zdjęć , ale fatalnej jakości ,bo mój durny aparat się zbuntowal i nie robi fajnych fotek na hali :shake: :placz: .
Postaram się wkleic wieczorkiem ,te na których coś widać .

... tylko ja zrozumiałam:oops: że ktoś jeszcze z Polski był ;)... a masz czasami wyniki?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...