Sonya-Nero Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Uzupełnione wyniki Wrocławia ;) Pudel średni biały, brąowy, czarny psy młodzieży BEATUS Fantazia Brown - Zw.Mł, N.Jun psy pośrednia KLARK Ivemon - res CACIB, CWC psy otwarta BOOT SCOOT BOGGIE Earl's Legend - II dosk. TOMCAT Kamaweda - CACIB psy weteranów VELVET VANDAMME z Altheyrosei - nb suki pośrednia TESSA MONA Złocisty Jastrun - bdb suki otwarta ASKIA der Schwarze Traum - CACIB, BOB NANCY NOIRE a Alteyrosei - II dosk suki championów BONITA v Bedener Rebland - CWC, res. CACIB Pudel średni morelowy i srebrny psy młodzieży PRINZE KENZO from Amber Queen of Romance - Zw. Mł, NJwR psy championów NOEL AUREUS Ytaner - CWC, CACIB, NDPwR, BOB suki pośrednia AGNES Samo Życie - db suki otwarta ANGELINE Samo Życie - dosk. II BEATRIX SUNNY Teschiro - CWC, CACIB, NDSwR suki championów O'MANON Ytaner - nb Pudel toy psy młodzieży FORTUNO MIO AMORE Bi Bi - Zw.Mł. N.Jun suki młodzieży PRINCESSA PATI Raciborski Puch - bdb suki otwarta LISA DE LA VEGA Raciborski Puch - CWC NATALI Szemrowicki Dworek - bdb suki championów Salina Westen BARBIE - CWC, CACIB, NDSwR, BOB SUESSE LOVELY Crista Mini - dosk. II, res. CACIB suki weteranów ALBERTA GOLDEN Magdalensis - nb Pudel miniaturowy morelowy i srebrny psy pośrednia BEL AMIN BONAPARTE v der Salana - dosk psy otwarta GASTON Morelowa Perła - bdb JANKO vom Eichschlosschen - bdb suki pośrednia MEGI Raciborski Puch - CACIB, BOB suki otwarta BERYL SILVER z Okrinku - bdb CHANEL SILVER Bi Bi - nb DAPHNE Silver Al.Vavro - nb Pudel miniaturowy biały, brązowy, czarny psy szczeniąt NUCKI BLACK Top Narcis - nb psy pośrednia CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga - CWC TORRI Kamaweda - II dosk psy otwarta KONEK GARBUNOK iz Zimnich Grez - CWC, res CACIB psy championów KRASAVCHIK ot Madam Sarmont - II dosk MR. LOVELY RASCAL od Lalanki - CACIB suki młodzieży BUTTERFLY NOIRE z Alteyrosei - dosk suki pośrednia MISS NEGREY od Lalanki - CWC, res CACIB suki otwarta MISS MIRIAM od Lalanki - dosk. II ONYX PEARL z Alteyrosei - CWC suki championów Little Wizard BLACK CHANDRA - dosk. II MISS MERCEDES od Lalanki - CWC, CACIB, BOB, BOG-II Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i zadowolonych z wystawy :klacz:
Sonya-Nero Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Oleniek']ta ostatnia morelka to kto??:modla:[/quote] PRINZE KENZO from Amber Queen of Romance.
Oleniek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dzięki Ach to średniaczek:placz:a mi się tak spodobał, jako przyszły tatuś:placz:;) Myślałam że ta ostatnia morelka to miniatura, bo taka hmmm... niska:razz: Swoją drogą dużo jest ocen bdb i nawet db. Powiedzcie coś więcej o sędziowaniu? Za co te "obniżone" noty? Nie mam doświadczenia więc proszęo wyrozumiałość:roll:
aneta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ten średniaczek Oleniek jest po miniaturach z zagranicznego krycia ;) HONDA Jantarowa Fuga (po RONNY ze Zimniku) - YESSUPERS O co poszły db i bdb nie wiem, na oko wiem które odstawały, ale ta dobra ? Widocznie coś czego nie było widać na oko.
PATIszon Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Śnieżynka']tyle na dzisiaj :) reszta jutro :) Ja mam tylko jednopytanie: czemu wklejasz po kilka razy to samo zdjecie?:roll: Ot taka pozostalosc po byciu modem i moze lekkie zniecierpliwienie modemowca...
Śnieżynka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 po pierwsze nie to samo :P wystarczy dokladnie sie popatrzyc na fotki :P a po drugie wstawiam wszytkie po kolei jak leca zreszta wczesniej o tym pisalam :P [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT]
Śnieżynka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT]
Śnieżynka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT]
Śnieżynka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]i na tyle ja mam zdjęć pudelków z Wrocławia :) jeszcze wstawię szczeniaki które były gościnnie ale to juz na dzieciakach :)[/FONT]
PATIszon Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Śnieżynka'] http://img209.imageshack.us/img209/1982/wrocaw2007176ug7.jpg http://img209.imageshack.us/img209/3844/wrocaw2007182fc9.jpg http://img209.imageshack.us/img209/966/wrocaw2007183kl5.jpg http://img406.imageshack.us/img406/908/wrocaw2007184hf9.jpg http://img463.imageshack.us/img463/158/wrocaw2007185lj8.jpg Acha, czyli to sa obrazki z serii: znajdz roznice....:evil_lol: Ok, nie moj problem, niech sie moderator matrwii....
Oleniek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ten średniaczek Oleniek jest po miniaturach z zagranicznego krycia ;-) HONDA Jantarowa Fuga (po RONNY ze Zimniku) - YESSUPERS Dzięki Aneta:calus: ale teraz wiem jeszcze mniej niż przed zadaniem pytania:evil_lol: No bo to w końcu on jest średniaczek czy miniaturka (skoro ma mini przodków)? Pytam, bo rozglądam się za dopowiednim "tatusiem" . Zostawiam sobie na to szukanie jeszcze rok, ale kandydatów chiałabym podpatrywać:evil_lol: Zdjęcia po prostu rewelacyjne. Czuję się, jak bym tam była namiejscu. W związku z czym naszło mnie jeszcze jedno pytanie. Otóż widziałam sporo federałków (również wśród mniejszych pudelków), czy oceny sędziego miały coś wspólnego z fryzurami??:hmmmm:
Sonya-Nero Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Oleniek']Dzięki Ach to średniaczek:placz:a mi się tak spodobał, jako przyszły tatuś:placz:;) Myślałam że ta ostatnia morelka to miniatura, bo taka hmmm... niska:razz: Swoją drogą dużo jest ocen bdb i nawet db. Powiedzcie coś więcej o sędziowaniu? Za co te "obniżone" noty? Nie mam doświadczenia więc proszęo wyrozumiałość:roll:[/quote] Andrzej Kaźmierski dużą uwagę przykładał do ruchu oraz do ogólnej prezencji w ringu. Nie bawił się w drobiazgowe rozkładanie psa na czynniki pierwsze i liczenie migdałków. Pudle które wybierał można w skrócie określić jako "dog show". Bardzo przyjemnie było oglądać na naszą polską czwórkę na wyborzez BOG: Zina, Askia, Mercedes, Barbie - zaprezentowały bardzo piękny, energiczny ruch :multi: Wystarczy porównać zdjęcia pudli z "obniżonymi notami" ze zwycięzcami rasy aby zobaczyć tą subtelną różnicę ;) Akurat tak się złożyło, że słabsze eksterierowo pudle były również ostrzyżone na federała;). Snieżynka - dziękujemy za super fotoreportaż:multi:
aneta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Sonya-Nero']Akurat tak się złożyło, że słabsze eksterierowo pudle były również ostrzyżone na federała;). Snieżynka - dziękujemy za super fotoreportaż:multi:[/quote] Akurat w srednich morelkach oba CACIBY były w federale ;)
Śnieżynka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Sonya-Nero wkońcu ktoś sie ucieszył ze zdjęc a nie narzeka ze podobne :)
Bura Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Foty boskie, ja tam się nie wypowiadam bo się kompletnie nie znam, i dla mnie wszystkie psiejstwa piękne!! A federała coraz więcej co mnie cieszy bo lubię tą fryzurkę :)
Sonya-Nero Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Śnieżynka']Sonya-Nero wkońcu ktoś sie ucieszył ze zdjęc a nie narzeka ze podobne :) Mam na dzieję, ze zagościsz na stałe z aparatem przy ringu pudli ;) Ja też lubię federała i polecam ją wszystkim, którzy nie mogą lub nie chcą ;) poświęcać czasna żmudną pielęgnację i rozczesywanie sierści :evil_lol: ale federał, to wbrew pozorom jedna z najtrudniejszych wystawowych fryzur do wykonania :evil_lol:
Oleniek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czemu federał jest trudniejszy do wykonania niż puppy clip (na wystawę oczywiście)?
Recommended Posts