Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Śnieżynka']Oj było na co popatrzeć :D jak tylko pozgrywam swoeje to tez wstawie a jest ich sporo :) Ładnego masz malamuta :D
Oj nie wiem, ale to chyba ja... Żeby nie było wstawiam swoje foto. Jeśli to rzeczywiście ja, to też miło mi było poznać :)) Tylu ludzików poznałam, że nie bardzo mogę to ogarnąć!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kto zrobił cudaśne rozetki dla duzych pudliszonków :) i podja rozmowe ze malamut taki sam jak husky :D przy rngu pudliszonków :) taka z aparatem i białym polarkiem z kapturem to ja :D

Posted

Quane White LOVE STAR NEMO

Porównanie o BOB Junior

Quane White SABINE AMI-RA

EVERLASTINGLOVE Minaret

I to by był koniec! Kolejna fotorelacja z Nowego Dworu ;)
ANIA.

Posted

Śnieżynka napisał(a):
A kto zrobił cudaśne rozetki dla duzych pudliszonków :) i podja rozmowe ze malamut taki sam jak husky :D przy rngu pudliszonków :) taka z aparatem i białym polarkiem z kapturem to ja :D

No, dobra, kojarzę :) Rozetki rzeczywiście to ja popełniłam :) Miło było poznać :)

Posted

Ewelinaa czy te morleki z Przemysla były Twoje bo jak tak to pare fotek mam :)

a puki co na początek pare sztuk czarnych :) jak są właściciele czarnuchów to tez moge reszte wysłać na meila :) ostrzegam czarnych jest pełno :)

Brino:

Carewicz:

Capi:

Posted

Z bisów coś powinnam mie to jak z pracy powrócę to wlkeję. Niestety mój aparat był na resztce baterii ze względu na filmik z ringu pudli więc fotek niewiele mam.

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Ja nie pudlarz ale bede :) i to na pudlach :D Aneta :) a reszty to nie wiem :D ale może sie po ujawniają :)

Ja jestem ! A ktoś kochany będzie z pudlem królewskim i da się przymierzyć szajbniętej JH? :cool1:

Posted

Reyes napisał(a):
Ja jestem ! A ktoś kochany będzie z pudlem królewskim i da się przymierzyć szajbniętej JH? :cool1:

Bym pozyczyla, ale pudla duzego niemam :( W ostateczności masz do Wyboru Lise lub Megi :)

Posted

A ja mam pytanie z innej "beczki" Kiedy będzie wiadomo coś niecoś o wystawach w 2008 r.:hmmmm: Tzn kiedy (z Waszego doświadczenia) zastępowano na stronach związku terminarz z "tego" roku kolejnym terminarzem?

Posted

Witam wszystkich i dziękuję za świetne zdjęcia mojej Brocci , udała się jej ostatnia wystawa jako szczeniak ,szkoda tylko że mnie tam nie było.A przy okazji,że mam dostęp do internetu dziękuję wszystkim którzy wspierali i pomagali opanować burki na wystawie w Warszawie.
pozdrowienia i do zobaczenia we Wrocławiu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...