Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Po awarii komputera i dłuższej nieobecności czas na moje zdjęcia z wystawy. Niestety jest ich bardzo mało bo większośc wyszła za ciemna :roll:

Szelma

Bubi

Bubi

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

-Magda- napisał(a):
Po awarii komputera i dłuższej nieobecności czas na moje zdjęcia z wystawy. Niestety jest ich bardzo mało bo większośc wyszła za ciemna :roll:

Szelma

....

... no niezły ten ring przygotowawczy w tle :cool3: ;)

Posted

oo..................o Pompano Balroom Blitz:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Faktycznie jest śliczny, a w rzeczywistości komicznie wyglądał z tymi prawie białymi pomponami, jakby od innego psa :lol:

Niestety więcej jego zdjęc nie mam, a swoją drogą tak sądziłam, że Ci się spodoba ;)

Ania.

Posted

-Magda- napisał(a):
Faktycznie jest śliczny, a w rzeczywistości komicznie wyglądał z tymi prawie białymi pomponami, jakby od innego psa :lol:

Niestety więcej jego zdjęc nie mam, a swoją drogą tak sądziłam, że Ci się spodoba ;)

Ania.

Jego mamusia też śliczna:loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Rzeszów krajowa 04.02.2007

wyniki:

pudel duży biały/czarny/brązowy
BADDY Bili Bohem: CWC, NDPwR, ZR

pudel średni biały/czarny/brązowy
ATHENA Nike Harmony Borealis: CWC, NDSwR, ZR

SHEILA Złocisty Jastrun: I dosk.(klasa weteranów- 12 lat)

porównanie o rasę w średniakach

pudel miniaturowy biały/czarny/brązowy
CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga: Zw. Mł., NMPwR, Junior I BOG-IX

KONEK GARBUNOK iz Zimnyh Grez: CWC

KRASAVCHIK od Madam Sarmont: CWC, NDPwR, ZR, II BOG-IX

pudel miniaturowy srebrny/morelowy

CHANEL MON CHERI Adorea: CWC, NDSwR, ZR

pudel toy

GULLIVER: CWC

Airy Arabeska DANCING BABY DOLL: II bdb

Salina Westen BARBIE: Zw. Mł., NMSwR, ZR, I BOG-IX :multi:

Posted

Trzeba przyznać, że puliszony w Rzeszowie zaszalały, tylko skąpiradła pucharków dla I BOG Junior poskapili :mad: a dla każdego BOB były :roll:

Posted

Dziękujemy :)
Tak, Szilenka nie wygląda na swoje 12 lat ;) , zwłaszcza, że trochę zdziecinniała a właściwie zeszczeniaczała na starość ;)
Nie zawsze było tak pięknie, w listopadzie 2005 Szilenka wpadła pod samochód i praktycznie cały zeszły rok dochodziła fizycznie i psychicznie do siebie.
Na szczęście już jest OK.

Co do brakującego pucharku - to odpowiedź jest w nowym regulaminie wystaw ;)

Posted

Rewelacyjne zdjęcia! Najszczersze gratulacje! Oby tak dalej pudlarze - trzymacie klase :multi:

Posted

To co mi się tez podoba w regulaminie BIS Juniuor to ilość wybranych psów z grupy 0-3 :razz: , szczególnie to "0" jest dobre :razz:

Ale tak na serio - uważam, ze nareszcie dobrze zrobli, że powołali weteranów do BOB-a , przecież w weteranach jest tylko przepieknych, pełnych teperamentu psów, pamiętacie nasze 3 weteranki z Krakowa ? W miniaturach morelowych sędzia Ostrowskaja wyraźnie powiedziała, że BOB-a powinna dostać weteranka FAIRY bo jest najlepsza w ringu, BOB z tego co sobie przypominam przypadł wtedy pól-siostrze (zostało w rodzinie :p )

Posted

Moje wielkie gratulacje dla wystawiającyh w Rzeszowie!!!!!
:laola:
a szczególnie dla naszego urodziwego "siostrzeńca" Carewicza i Barbisi :loveu: która takim pięknym akcentem jakim jest wygranie grupy zakończyła Młodzieżowy Championat :multi:

Posted

To i my się dołączamy do gratulacji,:laola:
Niestety mnie też się zaczynają starzeć psy :roll: ,
ale są w dobrej kondycji,
tylko wystawowo zaraz bedę miała dwa weterany, a dopiero zaczynałam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...