Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Lucky :)

Ja też na następną wystawę obetnę sobie włosy na krótko i zrobię się na czarno.Będziecie się wtedy zastanawiać kto się z Vitką do zdjęcia ustawił.
:lol:;)

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Miniatury-psy-championy

Na tym zdjęciu po właścicielce poznaję, że Filip w środku, troszkę go mało widać zza tej trawy.:lol:

Posted

Widać na zdjęciach , że fajnie było. No szkoda jednak, że nas nie było - takie prawdziwe "pudlowisko", o rozrywkach i piknikach nie wspominając:placz: i o torach, przeszkodach i tunelach:placz::placz::placz:. Ogórki pominę milczeniem.

Posted

Zdjęcia świetna,ale jak dla mnie mało,gratuluję sukcesów i życzę dalszych.
Mojej Rozy i Liwi,w tej trawie sędzie by nie zauważył;)

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Dziękujemy ;)
Ze stawką i wynikami będzie problem, bo po wyprawie Ostrowsko-Kaliskiej zaginęły mi oba katalogi i młotek:motz:

Na bank,ktoś kompletuje narzędzia.;)

Posted

W tym roku nie dotarłam na wystawę a szkoda bo widzę, ze była lepsza niż w zeszłym roku :placz:, no ale niestety w niedziele jechaliśmy do Kalisza i musiałam przygotowywać jurę :lol:

Super zdjecia

Posted

Trawa, faktycznie byla za wysoka:roll: , trzeba nad tym popracować w przyszym roku:mad: ;)

Czy do kogoś listonosz już przyniósł souvenir od organizatorów wystawy? :cool3:

Posted

:lol: listonosz powinien juz w tym tygodniu dla kazdego z uczestnilów wystawy przyniesc płyte ze zdjęciami (a jest ich niemało bo jest na niej 900 zdjęć!!!)
Ja już oglądałam i moge powiedziec ,ze naprawde jest co podziwiać:loveu: :klacz: :cool2:

Posted

O to miła niespodzianka :lol: , a ja myslałam, ze zostały jakieś pudelki :oops: i każdy dostanie po jednym - a tu aż 900, no,no :multi:.
Mila niespodzianka :multi:, dzięki.

Posted

Myśmy dostały,ale ja nie zobaczę :placz: ,mój komp.powiedział nie:cool3: może ktoś parę zdjęć pokaże na dogo.:loveu:

Posted

Ja też dostałam dziękuję :loveu:
Tyle że obejrzeć nie mogę, bo to na płycie DVD a mój komputer ma już jakieś 100 lat i niestety nie obsługuje DVD :placz: :placz: :placz:
Kurcze muszę zakupić nowy sprzęt, ale to już po ............
no większość wie po czym :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='cAROL']:lol: listonosz powinien juz w tym tygodniu dla kazdego z uczestnilów wystawy przyniesc płyte ze zdjęciami (a jest ich niemało bo jest na niej 900 zdjęć!!!)
Ja już oglądałam i moge powiedziec ,ze naprawde jest co podziwiać:loveu: :klacz: :cool2:
Witam.
A o nas ktoś pomyślał:confused:,mam nadzieję że to drobne przeoczenie.Pragnę
przypomnieć ,że na poprzednićh 2 Klubówkach służylam serwisem foto.
Z tym większą satysfakcją oglądalam zdjęcie grupowe reklamujące III wystawę Klubową mojego autorstwa.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...