martyna. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czekamy na fotki :loveu: też miałam lecieć podziwiać te pudle, ale niestety nie udało się.
MagicJohnson Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 pati napisał(a):wczoraj poznym wieczorem wrocilam z najwspanialszej (jak dla mnie) wystawy psow - CRUFTS. Bylo nieziemsko. Wszysktie psy byly piekne a pudle to juz nieslychanie wypieszczone. Fryzury dopracowane w najmniejszym szczegole tylko niektorzy przesadzali z lakierem do wlosow. Jka tylko pzrebrne pzrez fotki wybiore najlasniejsze i wstawie. Bardzo czekam na zdjecia :multi::bye: juz gdzies czytalam, ze duzych pudli wygrali psy z Szwedii.. :loveu:
Betti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='figazmakiem'] BELLA-BATILDA Nontiscordardime - ZwMł, BOB junior http://img181.imageshack.us/img181/9365/1059un6.jpg Ale piękność :loveu::loveu::loveu:
pati Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 fotorelacja z CRUTS 2008 niestety nie wiem co to za psy nie kupilam katalogu wychodzil za drogo :eviltong: toyki czern morelka bialasek brazik bialy
pati Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 standardy biel czarny pudel ktory malpuje nareczne toyki biel kolejne biale cudo
pati Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 standardy c.d. morelka czarny czarna pieknosc zwyciezyla w grupie suczek biel ten sam pies co powyzej
Guest Reyes Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Zazdroszczę Ci tej wycieczki. Ps. Widzę że nie tylko u nas popularne "regionalne" stroje. Myślicie że to kratka jakiegoś klanu :cool3: kolejne biale cudo http://images31.fotosik.pl/170/194ea65f9baa4baa.jpg
pati Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 i kolejne :p wiem tylko ze to czarne suczki biel w stawce czern
Śnieżynka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pati super fotki a za tą dużą morele to cie chyba ozłoce :D
pati Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 najmniej mam tej grupy bylam na agillity i tancu z psem w tym samym czasie
MagicJohnson Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='pati']i moje 2 ulubione srebro http://images33.fotosik.pl/170/926ec7cbe605028c.jpg przysliczny :iloveyou:
pati Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no na dzis starczy :p mam nadzieje ze wam sie spodoba w najblizszym czasie podam tez linki do filmikow. PATIszon napisał(a):pati, zmniejsz je bo nie da sie ogladac! od razu zauwazylam ze za duze :p juz pomniejszone
Betti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Śnieżynka napisał(a):Pati super fotki a za tą dużą morele to cie chyba ozłoce :D Tak po mojemu to nawet jest morel, a nie morela ;):lol:
Guest Reyes Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Do nieba za to pójdziesz... :loveu::loveu: ... a jak nie to ja zagadam strażnika a ty leć przez bramę :diabloti:
Oleniek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mam pytanie Chcę zgłościć Belcię do Częstochowy. Zaglądam na info, a tam zgłoszenie elektroniczne:multi:(super) dołączyć skan rodowodu też umiem, ale.oni chcą żeby dołączony był dowód wpłaty:roll:jak ja mam to zrobić skoro chciałam puścić przelew z konta internetowego????? Acha i do kiedy zgłasza się na łódzką, bo strona w przebudowie i nie wiem jak to sprawdzić? Chcę zgłosić już teraz póki kasa jest hi hi hi, jak sięzaczną różne WIELKIE wydatki to jeszcze na psa zabraknie ;)
Guest Reyes Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Oleniek napisał(a):Mam pytanie Chcę zgłościć Belcię do Częstochowy. Zaglądam na info, a tam zgłoszenie elektroniczne:multi:(super) dołączyć skan rodowodu też umiem, ale.oni chcą żeby dołączony był dowód wpłaty:roll:jak ja mam to zrobić skoro chciałam puścić przelew z konta internetowego????? Acha i do kiedy zgłasza się na łódzką, bo strona w przebudowie i nie wiem jak to sprawdzić? Chcę zgłosić już teraz póki kasa jest hi hi hi, jak sięzaczną różne WIELKIE wydatki to jeszcze na psa zabraknie ;) Jest jakaś możliwość żeby skopiować obraz z m.banku (ja tak robiłam) ale już nie wiem jak to zrobić...:oops::oops:
Oleniek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 A może wystarczyłoby gdybym wydrukowała "potwierdzenie przelewu" i zeskanowała? tyle że na czymś takim nie ma żadnych stempelkow. A nie widzę żadnego telefonu kontaktowego czy maila żeby się ich spytać:roll: Czy któraś z Was jeszcze to przerabiała? macie jakieś "sposoby"?
aneta Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja wklejam "potwerdzenie wpłaty" i przesyłam e-mailem jeżeli sobie tego życzą, teraz większość płaci przecież przelewami .
Recommended Posts