Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati napisał(a):
wczoraj poznym wieczorem wrocilam z najwspanialszej (jak dla mnie) wystawy psow - CRUFTS. Bylo nieziemsko. Wszysktie psy byly piekne a pudle to juz nieslychanie wypieszczone. Fryzury dopracowane w najmniejszym szczegole tylko niektorzy przesadzali z lakierem do wlosow.
Jka tylko pzrebrne pzrez fotki wybiore najlasniejsze i wstawie.

Bardzo czekam na zdjecia :multi::bye:
juz gdzies czytalam, ze duzych pudli wygrali psy z Szwedii.. :loveu:

Posted

fotorelacja z CRUTS 2008
niestety nie wiem co to za psy nie kupilam katalogu wychodzil za drogo :eviltong:

toyki
czern

morelka

bialasek

brazik

bialy

Posted

no na dzis starczy :p mam nadzieje ze wam sie spodoba w najblizszym czasie podam tez linki do filmikow.

PATIszon napisał(a):
pati, zmniejsz je bo nie da sie ogladac!

od razu zauwazylam ze za duze :p juz pomniejszone

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Pati super fotki a za tą dużą morele to cie chyba ozłoce :D

Tak po mojemu to nawet jest morel, a nie morela ;):lol:

Guest Reyes
Posted

Do nieba za to pójdziesz... :loveu::loveu:
... a jak nie to ja zagadam strażnika a ty leć przez bramę :diabloti:

Posted

Mam pytanie
Chcę zgłościć Belcię do Częstochowy. Zaglądam na info, a tam zgłoszenie elektroniczne:multi:(super) dołączyć skan rodowodu też umiem, ale.oni chcą żeby dołączony był dowód wpłaty:roll:jak ja mam to zrobić skoro chciałam puścić przelew z konta internetowego?????

Acha i do kiedy zgłasza się na łódzką, bo strona w przebudowie i nie wiem jak to sprawdzić?

Chcę zgłosić już teraz póki kasa jest hi hi hi, jak sięzaczną różne WIELKIE wydatki to jeszcze na psa zabraknie ;)

Guest Reyes
Posted

Oleniek napisał(a):
Mam pytanie
Chcę zgłościć Belcię do Częstochowy. Zaglądam na info, a tam zgłoszenie elektroniczne:multi:(super) dołączyć skan rodowodu też umiem, ale.oni chcą żeby dołączony był dowód wpłaty:roll:jak ja mam to zrobić skoro chciałam puścić przelew z konta internetowego?????

Acha i do kiedy zgłasza się na łódzką, bo strona w przebudowie i nie wiem jak to sprawdzić?

Chcę zgłosić już teraz póki kasa jest hi hi hi, jak sięzaczną różne WIELKIE wydatki to jeszcze na psa zabraknie ;)

Jest jakaś możliwość żeby skopiować obraz z m.banku (ja tak robiłam) ale już nie wiem jak to zrobić...:oops::oops:

Posted

A może wystarczyłoby gdybym wydrukowała "potwierdzenie przelewu" i zeskanowała? tyle że na czymś takim nie ma żadnych stempelkow.

A nie widzę żadnego telefonu kontaktowego czy maila żeby się ich spytać:roll:

Czy któraś z Was jeszcze to przerabiała? macie jakieś "sposoby"?

Posted

Ja wklejam "potwerdzenie wpłaty" i przesyłam e-mailem jeżeli sobie tego życzą, teraz większość płaci przecież przelewami .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...