MagicJohnson Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 GRATULACJE!!! :Rose: :laola: i oczywiscie czekamy na zdjecia.. :siara: :p
Ewelinaa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 wowow bravo bravo ! gromkie gratulacje !!:multi: :multi: :multi:
aneta Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='BiBi']Dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu: Tobie też się należą gratulacje, drugie miejsce na Junior Handlingu to nie byle co;) biorąc pod uwagę, że do finału weszłaś w ostatniej chwili i z jaką prędkością:crazyeye: Generalnie ten weekend należy do bardzo udanych, a nawet bardzo, bardzo udanych:multi: :multi: :multi: zaczęliśmy go w Krakowie, a skończyliśmy w Brnie, gdzie sędziował jeszcze bardziej dokładny i ostry sędzia Jouko Leiviska hodujący pudle od wielu lat i mający hodowlę Toyway:evil_lol: Biorąc to pod uwagę, to wypadliśmyh rewelacyjnie. Bercik zakończył Championa Czech, a na dokładkę dostaliśmy Cacibka:multi: :multi: :multi: Spośród 14 średnich srebrnych i apricotów tylko 3 otrzymały ocenę doskonałą, więc tym bardziej jestem z niego dumna. Jeszcze lepiej wypadła nasza Barbisia:loveu: jako jedyna spośród 10 obecnych toyek otrzymała CAC, CACIB i BOB:multi: :multi: :multi: Wszyscy pozostali otrzymywali ocenę bardzo dobrą, dobrą a nawet dostateczną. Wystawiany był też Dereczek, który rozpoczął championa Czech:multi: To było by na tyle, muszę otrząsnąć się z szoku;) Później Sonya-Nero wstawi wszystkie wyniki. Powiem tylko tyle WOW !!!
martyna. Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 WIELKIE GRATULACJE :) I czekam na pozostałe wyniki :D
Cheritka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 To i my się dołączamy do gratulacji, Brawo , brawo.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sonya-Nero Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dziękujemy ;) A więc po kolei pierwszy Kraków Toye BOB: Salina Westen Barbie BOS: A Big Dragon Earl’s Legend A Big Dragon Earl's legend i moje ulubione zdjęcie Barbie :loveu: porównanie suk o CACIB: Bisou Partenon i Barbie
Sonya-Nero Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Oczywiście tak na wszelki wypadek :roll: napiszę, że nie używam i nie polecam ISB :evil_lol:
Sonya-Nero Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 miniatury aprikot i srebrne BOB: Czardasz Silver Bi-Bi - od Krakowa juz Interchampion BOS: Megi Raciborski Puch Czardasz Silver Bi-Bi Silberlowe Leticia von Fortuna - CWC suki klasa otwarta Fanny od Pana Waldemara i Siberlowe Leticia von Fortuna
aneta Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Reyes napisał(a):Więcej chcemy :multi: 2 hieny już czatują na więcej :multi: :multi: :multi:
Sonya-Nero Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Carewicz Czarna Fuga tylko takie fotki, ja nie wiem, czemu nas ogarnęło jakieś zaćmienie i nie ma pozowanych :confused:
aneta Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Sonya-Nero']Carewicz Czarna Fuga tylko takie fotki, ja nie wiem, czemu nas ogarnęło jakieś zaćmienie i nie ma pozowanych :confused: Tak to jest , cudze sie cyka a swoje :shake: :shake: :shake:
Guest Reyes Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jeszcze :multi: jeszcze! :multi: Chieny wciąż głodne :evil_lol:
aneta Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Sonys nie daj sie prosić , to taki miły :loveu: przerywnik w pisaniu sprawozdania ze stażu :placz: :angryy: :icon_roc: :smhair2: :look3: :-? :ekmm: :pissed: :pissed: :smokin: :lmaa: :turn-l: :huh: :grab: :grab: :grab: :comp26: :bad-word: :shocked!: :eek2: :zly7:
Guest Reyes Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Elu prooosimy ! Z głodu na safari umrzemy!:grab: :grab: :grab:
Sonya-Nero Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Lucky i Reyes gratulacje dla Reyes, jak widać nieźle sobie radzi z pudlami ;)
olaglowka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Sonya-Nero']miniatury aprikot i srebrne BOB: Czardasz Silver Bi-Bi - od Krakowa juz Interchampion BOS: Megi Raciborski Puch Widze ze sie z Megi zalapałyśmy :) :loveu:
Sonya-Nero Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Tak szybko działa super szybka neostrada :comp26:
Recommended Posts