Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

GRATULACJE wszystkim z pieknym i udanym wystapieniu na swiatowce!!!:multi: :multi: :smilecol:
ja z Joy'em tazke dobrze wystapilismy :thumbs:, w klasie juniorow z 11 pieknych mlodych psow bylismy 4:laola: otrzymalismy wspaniale opisanie:p i zostalo nam tylko troche 'naroscic' masy:p
wystawa byla super, nigdy jeszcze nie widzialam tyle duzo wspanialych pudli, mile takze bylo znowu spotkac Magde z Szelmutka:oops: :multi: :p

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olaglowka']Gratulacje dla wszystkich!!
MagicJohnson widzialam Was zrobilam tez jakas fotke ale nie nadaje sie ona do niczego.POZDRAWIAM

mozesz mi przeslac na rita_vorobjova@yahoo.com :oops: ja niestety niemam ani jednej foto... nie wytrzymala mi bateria fotoaparatu...:placz: :angryy:
mam tylko wiele zfilmowanego... tylko czy ktos wie w jaki sposob z kasety zrobic zdjecia...?

Posted

kasetę należy dać do przegrania na cd-r i po problemie wybierasz klatkę jej nr i jest zdjecie
w warszawie 1 godz kosztuje 30 zł nagrania kazda nastepna 10 zł

Posted

wreszcie dotarłam i tu ;) a tu tak cicho..., mało zdjęć ;) , mało gratulacji ;) ... mało dyskusji ;)

Gratulacje dla zwycięzców i uczestników światówki :laola:

oczywiście największe gratulacje dla Marysi i Askii :multi: :terazpol:

gratulacje dla Bubi za zajęcie II miejsca w parach hodowlanych:thumbs: :klacz:
a my cieszymy się również z zajęcia II miejsca w konkurecji "Suka hodowlana i jej potomstwo" przez Inapat's Tropical Night i jej dzieci: Bonię, Alosze i naszego Pusika :loveu:
wygladały jak kserokopie, ten sam wygląd, taki sam ruch :smile: ,

sama Noćka również IV lokata na kilkanascie championek, Bonia również IV w juniorkach,
rodzice Barbiszonka również lokatowi
tata Baksik - II lokata w silnie obsadzonej klasie championów toyów
mama Szurka - III lokata w championkach :multi:

Posted

Jakoś nikt nie podał zwycięzców wystawy światowej :mad: :roll: ;)

Pudel Duży (biały, czarny, brązowy) / Grand Caniche (blanc, marron, noir) / Standard Poodle (white, brown, black)

JWW P (M)18934ITALIANS DO IT BETTER Samarcanda, Lorena Merati, Włochy
JWW S (F)18978A CAPPELLA DI VICENZA Curonian Spit, Oga, Jan Bitomsky, Niemcy
WW BOB P (M)18969ON EVERY STREET Hufflsch, . Sandell C., Cronander A., Szwecja
WW S (F)18996ME AND MY MONKEY Party-Line's, . Ivarsson C., Jonasson G., Szwecja
B Vet P (M)18975DEL PACHIK GORDON , Irina Stepanenko, Rosja

Pudel Miniaturowy (apricot, srebrny) / Caniche nain (abricot, gris) / Miniature Poodle (apricot, grey)

JWW P (M)19029ENTERTAINMENT Evak's, Natalia Mankova, Rosja
JWW S (F)19062BAD OF ROUZ Fayeri Dahs, T. Balyuzhenich, Rosja
WW BOB P (M)19043HOT-SPOT Wallenberg's, . Kiefer C., Fichtner H., Niemcy
WW S (F)19082ZHEMCHUZHINKA Diza Fleich, A. Berezina, Rosja
BVet S (F)19083ARLETTA SILVER Lady Margaret, Jitka Blahova, Czechy

Pudel Miniaturowy (biały, czarny, brązowy) / Caniche nain (blanc, marron, noir) / Miniature Poodle (white, brown, black)

JWW P (M)19090CONTRE COUPE von Nübble, Renate, Svenja Muller, Niemcy
JWW S (F)19134MOJA VARIATSIJA AMBITSIA , E. Ezhova, Rosja
WW P (M)19112UNIQUE l'Empreinte d'une Passion, Nathalie Belle, Francja
WW BOB S (F)19160CASSIE vom Schaukelpferdchen, Heide Seebacher, Niemcy

Pudel Średni (apricot, srebrny) / Caniche moyen (abricot, gris) / Medium size Poodle (apricot, grey)

JWW S (F)19191Ó,MANON AUREA Ytaner, Renata Smyckova, Czechy
WW P (M)19185PRAETORIAN Aery's, Jytte Pfänner, Dania
WW S (F)19202ILLUSION Yellowmellow, . Lehtinen T., Kiskonen K., Finlandia

Pudel Średni (biały, czarny, brązowy) / Caniche moyen (blanc, marron, noir) / Medium size Poodle (white, brown, black)

JWW S (F)19237ASKIA der Schwarze Traum, Maria Bednarkiewicz, Polska
WW BOB P (M)19224AEROSMITH von Nübbel, Renate, Svenja Muller, Niemcy
WW S (F)19264MILLENNIUM SENSATION Sextra, L. Postolova, Rosja

Pudel Toy / Caniche Toy / Toy Poodle

JWW P (M)19270APART AMIGO von der Salana, Elana Ermakowa, Rosja
JWW BOB S (F)19320NIGHT CAP Solnes, . Birgitte Schilling A., Naess S, Dania
WW P (M)19285RAIN MAKER Solnes, Christer Ivarsson, Szwecja
WW S (F)19350DLYA SEVERNOI VENEZII Nevskaya Zhemchuzhina, S. Nikitina, RosjaB
Vet P (M)19308KASHAIA Osmanthus, Olivera Djordjevic, Serbia
BVet S (F)19356EMMILI von der Questenberger Höh, Krystyna Gniadek, Polska

Posted

Piszę w imieniu Niny Maslennikovej, właścicielki strony internetowej "Shapka Manomakha" na której są umieszczane fotoreportaże z wystaw,
która ma prośbę o pozwolenie na wykozystanie w repertażu z wystawy światowej waszych zdjęć, oczywiście z podpisaniem autora zdjęcia ewentualnie źródła z które zdjęcie zostało pobrane :)

Posted

Gratulujemy wygranym :laola: i pozostałym wystawianym na World Dog Show 2006 :B-fly: Okazało się ,że polskie psy bardzo dobrze wypadły i zostały bardzo wysoko ocenione przez sędziów na ringach no i na finałach:terazpol:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']wreszcie dotarłam i tu ;) a tu tak cicho..., mało zdjęć ;) , mało gratulacji ;) ... mało dyskusji ;)
/quote]

Bo wszyscy odpoczywają... przynajmniej ja - wreszcie mam weekend wolny!!!

Wystawa mi sie podobała, specjalnie mnie jakieś niedogodności nie dosięgły, pewnie będa róźne opinie, ja znam jedną (zagraniczną)ale bardzo pochlebną.

Ogólnie - stoiska z akcesoriami extra, finały -bardzo ekscytujące i nie zazdroszczę P. Jakubowskiemu jego zadania - każdy z psów był piękny no ten co wygrał BISa był po prostu zjawiskowy , a ten maltańczyk ....
Bardzo sie cieszę, że to wszystko widziałam i wogóle do Poznania pojechałam, najlepsze zdjęcia nie oddadzą ani atmosfery ani tych cudów świata, które tam tupały między halami i w środku.

Nasz udział baaaardzo udany, Vitka była 6 w championkach i dostała ocenę doskonałą, co zważywszy te gwiazdy , które były na ringu razem z nią i surową sędzinę to po prostu s u p e r.
Poza tym, jak zwykle w hali nie miała ochoty na nic innego poza wyjściem za zewnątrz więc miałam złe przeczucia ale na szczęście odezwała się w niej dusza showmenki w odpowiednim momencie.

Poza tym ogromne gratulacje dla p.Marii za Młodzieżowego Zwycięzcę Świata dla Askii - piękna suczka i pięknie zaprezentowana:klacz::klacz::klacz:.

Sonya - który w kolejności jest Pusik na zdjęciu z oficjalnej strony wystawy?
Zdjęcie śliczne, a one jak sklonowane, a ruchu to już kopie.

Posted

Gratuluję wszystkim uczestnikom World Dog Show w Poznaniu - udziału w wystawie i obecności!!!
:laola:
To po prostu trzeba było zobaczyć, długo juz takiego show w Polsce nie będzie, chyba,że...szukamy sponsora na Meksyk ??? Ciężko bedzie:lol:.

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Piszę w imieniu Niny Maslennikovej, właścicielki strony internetowej "Shapka Manomakha" na której są umieszczane fotoreportaże z wystaw,
która ma prośbę o pozwolenie na wykozystanie w repertażu z wystawy światowej waszych zdjęć, oczywiście z podpisaniem autora zdjęcia ewentualnie źródła z które zdjęcie zostało pobrane :)

Ale nie mamy pekińczyków ... tylko same pudliszony ;)

Posted

Betti napisał(a):
...
Sonya - który w kolejności jest Pusik na zdjęciu z oficjalnej strony wystawy?
Zdjęcie śliczne, a one jak sklonowane, a ruchu to już kopie.

ten najbardziej achachany ;) , czyli trzeci od lewej:) , pierwsza jest Noćka, a następnie Aliosza, Pusik i Bonia.

Posted

Alfa1 napisał(a):
Gdzie te zdjęcia???:cool3:

Na stronie World Dog Show - wyniki - konkurencje finałowe ( każdy dzień osobno) - na zdjęcie kliknąć w celu powiększenia. Miłego oglądania, są wszyscy finaliści.

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
ten najbardziej achachany ;) , czyli trzeci od lewej:) , pierwsza jest Noćka, a następnie Aliosza, Pusik i Bonia.

Wiesz, nawet tak myślałam a że pierwsza Noćka to wiedziałam:lol:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']????????
tam są tylko reportaże o pudlach :???: i to jest hodowla pudli :)
A mu po wpisaniu imienia i hodowli wyskoczyły pekińczyki :crazyeye:
Hodowla ma nazwe MARILEID PEKINGESE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mamy jeszcze jeden tytuł
res CACIB i w-ce ZWYCIEZCA SWIATA
MISS MERCEDES od Lalanki
miniatura czarna
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aneta']Mamy jeszcze jeden tytuł
MISS MERCEDES od Lalanki
miniatura czarna

SUPER, gratulacje!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aneta']Mamy jeszcze jeden tytuł
MISS MERCEDES od Lalanki
miniatura czarna
GRATULACJE:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :Poland: :Poland: :Poland: :Poland: :Poland:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...