Peter Beny Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No to hopaj ,a ja czekam na te nowe zdjęcia bedzie latwiej domek znaleść:razz: Quote
Peter Beny Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dziewczyny naprawde postarajcie sie zrobić jakieś nowe zdjęcia :mad: , bo wtedy jego szanse będą wieksze :roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Spróbuję cos załatwić, ale na prawdę to graniczy z cudem....ja nie mam tu nikogo(chodzi mi o miasto) kto by pomógł pomóc mi w tej sprawie:(Niestety jestem tu sama jak palec!!!! Pod koniec marca ma być wystawiany jakiś aparat na bazarku-może uda mi sie go wylicytować, ale to tyle czasu jeszcze:( Quote
romenka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 O rany jaki on podobny do Dragonika[']:-( jak dwie krople wody tylko brakuje mu łapek w cętki... Kochany szukaj domku!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Szukaj domeczku skarbie..... Quote
mulinka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Spróbuję cos załatwić, ale na prawdę to graniczy z cudem....ja nie mam tu nikogo(chodzi mi o miasto) kto by pomógł pomóc mi w tej sprawie:(Niestety jestem tu sama jak palec!!!! Pod koniec marca ma być wystawiany jakiś aparat na bazarku-może uda mi sie go wylicytować, ale to tyle czasu jeszcze:( może spróbuj porozmawiać z jakimś fotografem, opowiedz mu historię Ludwika i może zgodzi się za darmo zrobić mu śliczne fotki :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Załatwiłam aparat także w weekend będą nowe zdjęcia!!!!!Podnoście Ludwiczka bo nie mam ostatnio dostępu do netu-komp mi wysiadł:( Quote
Peter Beny Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Suuper , no to podnosimy i czekamy na nowe foty :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Jutro wieczorem będą nowe foty:) Kurcze jak on sie zmienił!!!! Zarówno fizycznie jak i psychicznie-jeszcze nie moge go sama wyciagnac z boksu, ale jak tylko wyjdzie to jest taki wesoły i daje sie bez problemu głaskać:)Nie lubi jednak gdy zapina mu sie smycz-pewnie to uraz od łańcucha gdy został przywiązany aby umarł z głodu:( Quote
beka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a)::)Nie lubi jednak gdy zapina mu sie smycz-pewnie to uraz od łańcucha gdy został przywiązany aby umarł z głodu:( Taki sam problem miałam z tymczasowym kaukazem który był znaleziony w lesie przywiązany do drezwa... Quote
Recommended Posts