Iskra73 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Zdjęcia Ludwika w chwili trafienia do schroniska:placz: , jedno zdjecie zostalo zrobione na posesji wlasciciela :mad: - gdzie Ludwik byl uwiazany na postronku o dlugosci okolo 80cm - warunki prawie jak w 3gwiazdkowym hotelu :angryy: Quote
Iskra73 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Prosze nie sugerowac sie sznurkiem , poniewaz on owszem sam z siebie byl dlugi , ale na dlugosci 80 cm byl owineity wokol pala, tak zeby ludwik za daleko nie odszedl.:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Peter Beny Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Co tam u mojego ulubieńca ??? Teraz obejrzałem zdjęcia z przybycia Ludwika do schroniska :angryy::angryy::angryy::angryy: :placz::placz::placz: Biedny szkielecik:shake: , a teraz to całkiem inny pies :evil_lol: Czekam na nowe info i na nowe foty Ludwiczka , jeszcze raz napiszę :razz:bardzo się cieszę że trafił do cudownego domku , bardzo sobie na to zasłużył:multi::multi::multi::multi::multi: Pozdrawiam serdecznie :razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nowe foteczki:) Co tu duzo mówic sami zobaczcie.... A to jego przyjaciółka Salsa i szalone zabawy Quote
Iskra73 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Super , super, super!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
dariaopole Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Śliczne fotki i śliczny Ludwiczek, ale mu się udało !!! Quote
Peter Beny Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ania a nie mówiłem że Ludwik to Owczarek :razz: A nie wierzyłaś :cool1: PO prostu cudny owczarek i ma cudny dom :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Musze ci przyznać racje:) Moj Tz jak zobaczył Ludwika to powiedział-toz to przepiekny owczarek niemiecki:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ostatnie wiesci o Ludwiczku:) hohoho, odmieniony to on jest rzeczywiscie! :)) kocha mnie na maksa po prostu, caly jest oddany; ale ufa tez kilku osobom co bardzo ulatwia mi logistyke :) gdy musze na dluzej go opuscic, inaczej byloby nam ciezko; dom mojej mamy jest takim miejscem i Ludwiczek bardzo lubi tam jezdzic i ch(h)asac po ogrodzie, ale i tak nie spuszcza mnie z oka, najlepiej to by siedzial na mnie jakby mogl i nie rozstawal sie wcale :)) zyjemy sobie dzien za dniem, humorek Ludwisia nie opuszcza, potrafi podbiec do mnie i uszczypnac mnie z nienacka w tylek :)); bawi sie czym sie da, moga byc chusteczki do nosa, moze byc kawalek sznurka, kapcie sa w cenie najbardziej, zlodziejaszek straszny :)) uwielbia sie ganiac; strasznie sypie kudelki teraz, wyczesuje go, nabral juz cierpliwosci do tego ale futerka caly czas od groma; sprobuje moze porobic mu troche zdjec, to wysle Ci; juz tak spowszednialo nam (w dobrym tego slowa znaczeniu) bycie razem; wiemy co i jak, na czym stoimy, kim jestem ja, kim jest Ludwiczek, normalka, kto ma jakie upodobania, nawyki, czego kiedy nam potrzeba, wiemy to juz o sobie nawzajem :) on mnie kocha a ja jego :)) takze dziekujemy jeszcze raz ! Ai L Quote
Peter Beny Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No czekamy na nowe wieści o Ludwiczku :evil_lol::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Kochani mam mnóstwo nowych zdjęc ale brak dostepu do netu. Jak sie jakos z tego wykaraskam to bedzie wielka sesja. Ludwik cudnie wygląda:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 W końcu mogę go pokazać:) Co tu dużo mówić ....cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 I moje ulubione- z kochana Pańcią:) Quote
Iskra73 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jaki on jest piekny :) Wspanialy dom , wspaniala Pani to i wspanialy pies:) Quote
basiagk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ludwiś HURRRRA!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 jaki on malutki ,że pod ten stół się zmieścił :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 :) Oj polubił łóżeczko.... Słodziak:) I z barankiem:) :) Quote
Peter Beny Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Ania+Milva i Ulver']:) Oj polubił łóżeczko.... Słodziak:) I z barankiem:) :) No i nikt tu nie zagląda :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Ludwik na wycieczce ...i nowe znajomosci:) I na grzybach:) Kolacyjka i odpoczynek... Quote
basiagk Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jaki to piękny i szczęśliwy owczarek!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Dla tęskniących za słodkim Ludwiczkiem..nowe fotki:) Quote
basiagk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ludwik! Ależ Tyś jest piękny!!!!! Rasowy onek! I co najwazniejsze szczęśliwy! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts