basiagk Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Chwilkę mnie nie było i myślałam, że Ludwiczek już nie czeka... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dziś wypuściłam Ludwika na wybieg-tak sie cieszył ,że latał w kółko-ale po dwóch okrążeniach zawstydził sie i poleciał do boksu:) Zostanie przeniesiony do innego-gdzie będzie miał lepszy widok na ludzi i na to co się dzieje-byli nawet zainteresowani adopcja, ale Ludwik nie chciał wyjść do nich a co tu mówić o pogłaskaniu....Ja dopiero po 2 miesiacach uzyskałam jako takie zaufanie jego..... W piątek zrobimy nowe zdjęcia. Może uda sie uchwycić ten jego uśmiech:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Podnosze-mam nadzieje,że jutro uda się zrobic zdjęcia..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Niestety dzis nie dało rady w schronie nic zrobić-było malowanie i psy były na wybiegu. Także nie miałam jak Ludwika wyprowadzić....mam nadzieje,że w przyszłym tyg juz sie sytuacja unormuje. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Podniose cie biedaczku nasz opuszczony:(:( Quote
Paola06 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ludwiczku,hoopaj na górę po domek!!!!!!! Taki śliczny piesek z ciebie,i nikt cie niechce??????? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 To wszytko przez jego wstydliwe podejście do ludzi:) Jest w tym tez jeszcze duzo strachu-Ludwik był na pewno bity, potem uwiązany aby umarł z głodu-trzeba na prawde sobie zasłuzyc na jego zaufanie.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Jejku, Ludwiś znowu tak nisko:( Nie mam już pomysłu jak znaleźć mu dom..... Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ludwik tak był pasował do suki moich rodziców. Dziś Mamie opowiadałam ale cisza.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Podnoszę......w piatek mamy nadzieję,ze uda sie zrobic nowe zdjęcia.... Quote
basiagk Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jak jest z ogłaszaniem Ludwika? Jakby co to ja chętnie! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Ludwik jest na owczarku(na którym zreszta ktos chce pomóc, choc przysłac karme dla niego-ale zobaczymy czy to sie rzeczywiście wydaży), ma allegro, i był w gazetach naszych tu regionalnych..... Jesli miałabys czas Basiu to byłaby bardzo wdzieczna za jakies nowe ogłoszenia:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Nie wiem co z tym Ludwikiem robić:(Nie ma mozliwości wyciągnac go z boksu:(Cały sie trzęsie i siedzi w budzie.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Jak opadną emocje po Babe i Czarusi i wszystko zostanie pozytywnie załatwione to musimy sie wziąc z Kasia porządnie za tego naszego Ludwiczka...jeszcze nie wiem jak ale cos wymyslę:) Quote
Recommended Posts