Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 I jeszcze raz w górę!!!! Ludwik był w sobotnim wydaniu gazety regionalnej, ale niestety narazie zero odzewu...:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Wystawiłam Ludwika na allegro....w końcu mam konta:) Może cos sie ruszy.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ludwik jest coraz bardziej ufny:) Dzis juz sam do mnie podszedł i zajadał sie chrupkami:) To naprawdę bardzo grzeczny i przemiły psiak...trochę się wstydzi, ale myslę, ze to przejdzie:) Niech ktos go pokocha, zasługuje na ciepły dom!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 W góre Ludwiczku.... Czy jest w ogóle jakis odzew? Do mnie nikt nie pisze ani nie dzwoni w sprawie Ludwika:( Quote
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jeszcze raz na samą górę!!!! Aniu, czasami trzeba psa wystawiać kilka razy zanim dom się trafi ;) Ale warto czekać! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ludwik zadziwił mnie dziś swym wyglądem:) Jest piekny- nabrał ciała i sylwetkę ma prawdziwego Onka:) Nie widac juz żeber tylko piekną sierść i mięsnie. Naprawde z dnia na dzień jest coraz piekniejszy!!!! Jest jednak jeszcze cały czas nieufny i nowy własciciel musiałby miec dla niego duzo czasu, aby psiak nabrał zaufania.... Quote
Peter Beny Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No to w góre , i poproszę zdjęcia nowe :cool3: Quote
beka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Taki piękny kochy pies powinien byc w domu nie w schronisku.. Quote
Peter Beny Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No i gdzie zdjęcia nowe ??? Ja czekam i na ONy wstawie :razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kurczę Peter jest problem bo ja nie mam aparatu i jak uda mi sie czasem pożyczyc to wtedy robię...:(Ale to nie szybko niestety... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 podnoszę!!!! pomóżcie...juz trace nadzieje na domek... Quote
Peter Beny Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nadzieji nie trać :mad: , postaraj sie o nowe foty , i ja go wstawie na ONach :razz: Zaglądam tu często i trzymam kciuki :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Tak...zdjęcia:angryy:Chyba muszę zacząc ładnie Tz-a prosić o aparat....:evil_lol: Dzis miałam pytanie z owczarka.pl o adpocje Ona...podałam jej watek o Ludwiku ..może sie spodoba:razz: Quote
Peter Beny Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Na owczarku jest cały czas :lol: Kto sie pytał ?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Własnie dostałam inf ,ze nieaktualne...juz znaleziono innego psiaka:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Basiaqk:)miło cie i tu widzieć!!!!!:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Znowu była interwencja TOZ-u do tego faceta co był właścicielem Ludwika!!!!To co zastali tym razem pracownicy schronu jest nie do opisana-widziałam zdjęcia: martwe prosiaczki(padły z głodu) a w śród tego suka ze szczeniakami, które wygryzały mięso z tego zmarłego prosiaka....makabra!!!I co mozna takiemu draniowi zrobić?W naszym kraju niestety nic.... Quote
basiagk Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Okropieństwo!!!!!!:chainsaw::2gunfire::snipersm::ak-shot: Epitetów nie użyję. Szczęście w nieszczęściu takie, że te biedne istoty miały chociaż tego prosiaka.:shake: A TOZ nie zgłasza tego do prokuratury?:mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Zgłasza....ale sama wiesz jak kara sie u nas osoby, które znęcaja się nad zwierzetami!!Cała sytuacja juz poprzednio z Ludwikiem była nagłośniona -nawet prasa się zjechała, ale oczywiscie to i tak tego idioty nic nie nauczyło.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Na razie nie..ale jak tylko zostają mu jakieś odebrane to znowu sprowadza sobie inne....na szczęscie sasiedzi maja czujne oko i informuja co sie dzieje.... Juz sobie wyobrazam co biedny Ludwiczek tam przezywał:( Quote
Recommended Posts