Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludwik to mieszaniec owczarka niemieckiego. Ma ok. 2 lat. Jego los nie był łaskawy- został odebrany właścicielowi, który nie dbał o niego i nie dawał mu jedzenia. Pies nie miał siły sam iść , był tak wycieńczony i wygłodzony...trzeba było go zanosić na rękach do samochodu.:placz:
Teraz psiak wyglada dużo lepiej. Ludwik to pies bardzo łagodny w stosunku do ludzi i innych zwierząt. Jest jeszcze troszkę nieufny na początku nowej znajomości (nie ma sie co dziwić) ale po chwili wtula sie do człowieka i swoimi smutnymi oczami błaga o miłość...:-( Może ktoś go pokocha...

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy go na oku, a moze nawet domek sie znajdzie, w sprawie ONka z Ligoty dzwonilo pare osob a pies byl tylko jeden. ;)
O ile jutrzejsza gazeta nie sprzatnie nam go sprzed nosa.
A wlasciwie Peterowi, bo to on tu rzadzi ONkami z ogloszenia.

Posted

czarna anda napisał(a):
cholera znowu onek - to chya jakis sany czas dl atych wspanialych psiakow !!! kurcze chyba czas zalozyc Fundacje - Onki w potrzebie .............

Wiesz Anda , po dzisiaj jestem lekko zly na ciebie (Filip ) ,ale fundacja ON w potrzebie ,jest calkiem ok , wlaśnie sie zastanawiam od kilku dni nad tym;)

Posted

Ludwik jest nadal strasznie nieufny....musiał byc bardzo skrzywdzony-podejrzewam tez,ze był bity...:placz:
Jeszcze nadal ma do mnie dystans i sama nie moge go wyciągnąc z boksu...ale jak poszlismy na spacer, gdzie go dużo głaskałam i przytulałam otworzył sie bardzo:)
Dlatego potrzebuje odpowiedzialnych i cierpliwych włascicieli...