feluska997 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Zamówiłam parę pakietów dla psiaków ( w tym dla Pirata) na tym bazarku, ale chyba za szybko ich nie zobaczymy :angryy:http://www.dogomania.pl/forum/threads/232660-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-40-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82-20-og%C5%82osze%C5%84-za-4z%C5%82-do-23-10 Jak tylko będę miała parę wolnych groszy to zamówię u kogoś innego. Quote
elinaa Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Olu ze szczeniaków foksterierki został jeden-chłopak.Kieszonkowe siostry już adoptowane-fajne domki.Koksia jest,doszła do niej piękna sunia kilku-miesięczna,mix setera - czarna z krawacikiem.Rano wrzucę zdjęcia. Labradorka jest. Quote
elinaa Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Ta sunia chyba ma coś z setera,ma 4 miesiące : Quote
feluska997 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) Ale fajna :) Może i faktycznie ma, ale to co z niej wyrośnie niekoniecznie musi być podobne. Jeśli ogłoszenia jeszcze nie są porobione to pakiet sióstr-kruszynek damy innemu psiakowi, tylko któremu? Dzikie szczeniaki już mogą iść? EDIT: Ogłoszenia już porobione, czekamy jeszcze na zestaw Marcela i labradorki. Edited October 15, 2012 by feluska997 Quote
elinaa Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='feluska997']Ale fajna :) Może i faktycznie ma, ale to co z niej wyrośnie niekoniecznie musi być podobne. Jeśli ogłoszenia jeszcze nie są porobione to pakiet sióstr-kruszynek damy innemu psiakowi, tylko któremu? Dzikie szczeniaki już mogą iść? EDIT: Ogłoszenia już porobione, czekamy jeszcze na zestaw Marcela i labradorki. Ostatnio dziki chłopiec na mnie zawarczał :roll: . Sporo urosły. Olu tu są moje ogłoszenia : http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/k2iB/ Chciałebym,żeby ten rudy poszedł do domku i amstaffka .Rudy ginie za ludźmi,lubi się bawić,ale mocno gryzie.Amstaffka nie toleruje żadnych zwierząt,jest sama w boksie.Do ludzi jest kochana,miziasta,nie nachalna. Quote
feluska997 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) Szkoda tych szczeniaków dzikusków. Przy następnych ogłoszeniach zrobię i dla nich z zaznaczeniem, że do odpowiedzialnego i doświadczonego domu. No i dla amstaffki i rudaska i pewnie coś się jeszcze nawinie ;) EDIT: Nie mogę napisać do Ciebie w profilu :niewiem: i masz zapchaną skrzynkę. A chciałam napisać, że: - byłam w pracy do 18.00 - nie mam nic na koncie w tel. - pojadę z Tobą tylko powiedz gdzie i kiedy :) - w weekend mam szkołę, mogę się ruszyć ew. późnym popołudniem. Już :grin: Edited October 16, 2012 by feluska997 Quote
feluska997 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 To ja sobie zrobię post pod postem, a co? Ewa dalej nie mogę do Ciebie napisać, wyskakuje, że masz wciąż zapchaną skrzynkę... Quote
elinaa Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Dzikie szczeniaki mogą iść do adopcji.Do domu,który będzie nad nimi pracował.Mają pół roku. Quote
elinaa Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Labradorka ma dom.Koksia i jej setero-podobna koleżanka wysterylizowane. Quote
feluska997 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 elinaa napisał(a):Labradorka ma dom.Koksia i jej setero-podobna koleżanka wysterylizowane. :multi::multi::multi: Quote
feluska997 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 elinaa napisał(a):Koksia została adoptowana. :multi: Niech jej się szczęści! Wiedziałam, że kogoś w sobie rozkocha ;) Quote
elinaa Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 We wtorek do schroniska przywieziono taką suczkę Ona jest w typie jakiejś rasy ? : Quote
feluska997 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Leonberger? Może jakby się uprzeć? Wygląda na dużego. Quote
elinaa Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Takie cudo zostało dziś przywiezione przez policję.Ma 4 miesiące : Quote
feluska997 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ale w sensie jakiejś interwencji, czy znaleziony? W taką pogodę zaraz będzie filc i dready ;( A może ma toto tatuaż w pachwinie? Fajny jest. Quote
elinaa Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='feluska997']Ale w sensie jakiejś interwencji, czy znaleziony? W taką pogodę zaraz będzie filc i dready ;( A może ma toto tatuaż w pachwinie? Fajny jest. Wczoraj wieczorem policja go znalazła.Noc spędził na lecznicy,chyba na Wojska Polskiego.A dziś dostarczony do schroniska z następnym Piratem po wypadku.Drugi starszy pies bez prawego oka.Na szczęście tylko poobijany,a oko to jakaś dawna sprawa. Tatuażu nie ma ani w uszach,ani w pachwinie.Czipa też nie,na lecznicy sprawdzali.On chyba typie samojeda. Quote
elinaa Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Ola,znasz może tą sunię.Ma 6-7 miesięcy.Przy SP 9 przedwczoraj znaalzły ją dzieci : Quote
malawaszka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ten biały to samoyed a duża ruda suczka wygląda jak mix bernardyna o rany a to czare cudo to kto? mix sznaucerka? Quote
elinaa Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 malawaszka napisał(a):ten biały to samoyed a duża ruda suczka wygląda jak mix bernardyna o rany a to czare cudo to kto? mix sznaucerka? To małe czarne cudo ma 6-7 miesięcy i jest mixem sznaucera miniaturki.To suczka.Będzie trochę większa i chyba bardziej masywna. Quote
feluska997 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 elinaa napisał(a):Ola,znasz może tą sunię.Ma 6-7 miesięcy.Przy SP 9 przedwczoraj znaalzły ją dzieci : Nie znam, ale na początku tygodnia obiło mi się o uszy, że przy jakiejś szkole chodzi suka z ropomaciczem. Raczej nie chodzi o tego samego psa. Quote
elinaa Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Na pewno nie o tego samego.W środę będzie wysterylizowana i pewnie będzie potrzebny nowy domek. Dziś znów do schroniska wrzucono psa.Sukę owczarka niemieckiego. A jak już kończyłam pracę zobaczyłam podjeżdżający pod schronisko samochód.Zatrzymał się,zawrócił i pojechał.Za nim pobiegł biały,kudłaty pies.Biegłam,ale pies pobiegł w stronę Łomży i zniknął mi z oczu. Quote
Recommended Posts