Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olu ze szczeniaków foksterierki został jeden-chłopak.Kieszonkowe siostry już adoptowane-fajne domki.Koksia jest,doszła do niej piękna sunia kilku-miesięczna,mix setera - czarna z krawacikiem.Rano wrzucę zdjęcia.
Labradorka jest.

Posted (edited)

Ale fajna :) Może i faktycznie ma, ale to co z niej wyrośnie niekoniecznie musi być podobne.

Jeśli ogłoszenia jeszcze nie są porobione to pakiet sióstr-kruszynek damy innemu psiakowi, tylko któremu? Dzikie szczeniaki już mogą iść?

EDIT: Ogłoszenia już porobione, czekamy jeszcze na zestaw Marcela i labradorki.

Edited by feluska997
Posted

[quote name='feluska997']Ale fajna :) Może i faktycznie ma, ale to co z niej wyrośnie niekoniecznie musi być podobne.

Jeśli ogłoszenia jeszcze nie są porobione to pakiet sióstr-kruszynek damy innemu psiakowi, tylko któremu? Dzikie szczeniaki już mogą iść?

EDIT: Ogłoszenia już porobione, czekamy jeszcze na zestaw Marcela i labradorki.

Ostatnio dziki chłopiec na mnie zawarczał :roll: . Sporo urosły.
Olu tu są moje ogłoszenia :
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/k2iB/

Chciałebym,żeby ten rudy poszedł do domku i amstaffka .Rudy ginie za ludźmi,lubi się bawić,ale mocno gryzie.Amstaffka nie toleruje żadnych zwierząt,jest sama w boksie.Do ludzi jest kochana,miziasta,nie nachalna.

Posted (edited)

Szkoda tych szczeniaków dzikusków. Przy następnych ogłoszeniach zrobię i dla nich z zaznaczeniem, że do odpowiedzialnego i doświadczonego domu. No i dla amstaffki i rudaska i pewnie coś się jeszcze nawinie ;)

EDIT: Nie mogę napisać do Ciebie w profilu :niewiem: i masz zapchaną skrzynkę. A chciałam napisać, że:
- byłam w pracy do 18.00
- nie mam nic na koncie w tel.
- pojadę z Tobą tylko powiedz gdzie i kiedy :)
- w weekend mam szkołę, mogę się ruszyć ew. późnym popołudniem.
Już :grin:

Edited by feluska997
Posted

[quote name='feluska997']Ale w sensie jakiejś interwencji, czy znaleziony? W taką pogodę zaraz będzie filc i dready ;( A może ma toto tatuaż w pachwinie? Fajny jest.

Wczoraj wieczorem policja go znalazła.Noc spędził na lecznicy,chyba na Wojska Polskiego.A dziś dostarczony do schroniska z następnym Piratem po wypadku.Drugi starszy pies bez prawego oka.Na szczęście tylko poobijany,a oko to jakaś dawna sprawa.
Tatuażu nie ma ani w uszach,ani w pachwinie.Czipa też nie,na lecznicy sprawdzali.On chyba typie samojeda.

Posted

malawaszka napisał(a):
ten biały to samoyed
a duża ruda suczka wygląda jak mix bernardyna

o rany a to czare cudo to kto? mix sznaucerka?

To małe czarne cudo ma 6-7 miesięcy i jest mixem sznaucera miniaturki.To suczka.Będzie trochę większa i chyba bardziej masywna.

Posted

elinaa napisał(a):
Ola,znasz może tą sunię.Ma 6-7 miesięcy.Przy SP 9 przedwczoraj znaalzły ją dzieci :

Nie znam, ale na początku tygodnia obiło mi się o uszy, że przy jakiejś szkole chodzi suka z ropomaciczem. Raczej nie chodzi o tego samego psa.

Posted

Na pewno nie o tego samego.W środę będzie wysterylizowana i pewnie będzie potrzebny nowy domek.
Dziś znów do schroniska wrzucono psa.Sukę owczarka niemieckiego.
A jak już kończyłam pracę zobaczyłam podjeżdżający pod schronisko samochód.Zatrzymał się,zawrócił i pojechał.Za nim pobiegł biały,kudłaty pies.Biegłam,ale pies pobiegł w stronę Łomży i zniknął mi z oczu.