holmina Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 bedzie dobrze!!on pewnie taki zestresowany na wstępie był!!!!ale fajnie,że się juz poprawia na lepsze i nikogo nie pożarł!!!! Quote
elinaa Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 (edited) Zrobiłamkilka ogłoszeń : Edited November 12, 2013 by elinaa Quote
zachary Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 feluska997, czy może obiła Ci się o uszy lub oczy historia czarnej suni z Białegostoku, która została przewieziona z naszego schronu do łomżyńskiego i natychmiast dała nogę?..... Sunia krótkowłosa, powyżej kolan. Wałęsała się jakiś czas po Łomży, aż znalazła przystań u ludzi mieszkających we własnym domu zwierzolubnym zresztą. Tak usłyszałam kiedyś, ale nigdy nie udało się potwierdzić tej informacji, że ona żyje i na dodatek w końcu przycumowała gdzieś na stałe.... Quote
Maia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 To ta czarna sunia która kiedyś sypiała na Rynku Kosciuszki przy sklepie nike? Quote
zachary Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 odpowiedzieć nie mogę, bo Twoja skrzynka zapchana!!! Rozpisałam się ....i pudło, nie poszło pw do Ciebie.... Quote
Maia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 zachary napisał(a):Tak, maia, to ta sunia.... Ona była taka samotna, pamiętam jak było mi jej żal. Byłam ciekawa co się z nią stało... Quote
feluska997 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='zachary']odpowiedzieć nie mogę, bo Twoja skrzynka zapchana!!! Rozpisałam się ....i pudło, nie poszło pw do Ciebie.... Kurczaki... Niedawno czyściłam, skurczyła się czy co? Przepraszam. Napisz proszę jeszcze raz, może być w formie skróconej ;) [SIZE="1"]Na takie sytuacje zawsze kopiuję napisany tekst i jak się nie wyśle to wklejam do worda, potem mam gotowe ;) Quote
elinaa Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Czy pies nr 14 to nie jest czasami ta rasa : https://www.google.pl/search?hl=pl&sugexp=frgbld&pq=deccoria&cp=21&gs_id=84&xhr=t&q=australian+cattle+dog&newwindow=1&client=firefox-a&hs=xIQ&rls=org.mozilla:pl:official&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=697&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=QM-KT-urIafa4QTLhNHSCQ Quote
DZIR Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Witaj . Pies nr 14 to na pewno pies w typie australijski pies pasterski i tak go proponuje ogłaszać. Pies nr 5 wygląda na sznaucera olbrzyma . Wstaw go na sznaucery w schroniskach i podaj wysokość w kłębie : http://www.dogomania.pl/forum/threads/13364-Sznaucery-w-schroniskach-informacje-bie%C5%BC%C4%85ce-ZAJRZYJ-i-pom%C3%B3%C5%BC!!!/page200, pies nr 8 jest w typie pointera./ pies myśliwski/ i tak proponuje go ogłaszać Na dogomanii jest wątek podaje link http://www.dogomania.pl/forum/threads/18981-wy%C5%BC%C5%82y-szorstkow%C5%82ose-kr%C3%B3tkow%C5%82ose-kto-przygarnie/page39. Podaje link do facebook http://www.facebook.com/pages/Psy-my%C5%9Bliwskie-w-potrzebie/103640539712546 oraz wątek innego pointera http://www.obedience**********/psy-w-potrzebie,15/mix-pointera-czeka-na-dom,129.html. Pointery to też wyżły. Quote
malawaszka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 czekam na info o sznaucerze - kiedy będziesz coś więcej o nim wiedziała? Quote
from_wonderland Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Napiszcie tekst pod ogłoszenia, chętnie pomogę, bo sporo ich macie, a naprawdę urocze pieski macie tam u siebie ;) Quote
elinaa Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 from_wonderland napisał(a):Napiszcie tekst pod ogłoszenia, chętnie pomogę, bo sporo ich macie, a naprawdę urocze pieski macie tam u siebie ;) Dziękuję :) Bardzo przyda nam się pomoc. Dziś byłam w schronisku,kilku piesków ze zdjęć już tam nie ma.Wybiorę się jeszcze jutro,dziś nie zastałam pani,która je karmi.A ona wie o nich najwięcej. Quote
elinaa Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Zaktualizowałam pierwszą stronę,Niektóre pieski już w nowych domach i czekają na nie następne. Quote
elinaa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 malawaszka napisał(a):elinaa a jaki kontakt podawać? do mnie,bo w schronisku nie zawsze ma kto telefon odebrać. Quote
malawaszka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 nazwałam sznaucera roboczo Masaj - żebyś się nie zdziwiła jakby ktoś zadzwonił i o Masaja pytał - oj jakbym chciała żeby ktoś zadzwonił Quote
elinaa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 malawaszka napisał(a):nazwałam sznaucera roboczo Masaj - żebyś się nie zdziwiła jakby ktoś zadzwonił i o Masaja pytał - oj jakbym chciała żeby ktoś zadzwonił Fajne imię :) . Domyślam się,że szanse nie są wielkie.Mam nadzieję,że będzie niedługo wyglądał jak "pies" ,a nie masa futra.Pewnie pod spodem jest piękny :) . Quote
from_wonderland Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Do ogłoszeń podawać ten króciutki tekst, co jest nad każdym ze zdjęć? :) Quote
elinaa Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 from_wonderland napisał(a):Do ogłoszeń podawać ten króciutki tekst, co jest nad każdym ze zdjęć? :) W 52 poście wklejam ogłoszenia,zdolności nie mam i są jakie są :) .Trudno jest pisać mi coś o psie,którego widziałam kilka razy.Takie tylko podstawowe informacje. Postaram się o każdym coś napisać.Numerki przy ogłoszeniach odnoszą się do psa o tym samym numerze. Quote
malawaszka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 wieść gminna niesie, że Masajowi szykuje się domek? i to jako psiakowi w typie czernysza jednak dzięki FCwP :loveu: trzymam kciuki ,zeby się udało! Quote
elinaa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Masaj po pomiarach mniejszy od czernysza.Psiak z niego wspaniały.Przytula się,prosi o głaskanie,cieszy się,gdy odwiedzi go człowiek.Niesamowity miziak. Quote
malawaszka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 oj mam nadzieję, że to, ze jest ciut mniejszy nie zaważy na jego adopcji - trzymam :kciuki: Quote
Recommended Posts