Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
a wyżełki, masz fotki ? :)

Ten wyżeł dwu-letni już ma dom.Suni 10-letniej nie widziałam.Kiedy miałam się o nią zapytać już nie było pani,która zajmuje się psami.Jest jeszcze jeden pies,nie wiem,czy wyżeł,jest biało-czarny.Ma zrobione zdjęcia,czekam na nie.I jeszcze jedn psiak,ale chwilowo jeszcze nie do adopcji.Pies bardzo nieufny,ma blizny na głowie,łapach.Dopiero niedawno trafił do schroniska i bardzo szczeka.

Posted

zuanna napisał(a):
Ten wielki czarny jest przecudny :loveu: Niestety jedyne co mogę, to wykupić mu ogłoszenia jak już będziesz miała więcej informacji o nim

Dziękuję :) .Na mnie też zrobił wrażenie,to podobno pudel.Stopniowo wszystkiego się dowiem.Pierwszy raz byłyśmy robić zdjęcia.Pani ze schroniska o wielu psach nam opowiadała,ale dużo informacji na raz.Trochę się pogubiłam.Muszę sobie zapisywać.I wyprowadzałyśmy psy z kojców.Dla mnie to nowość,bo pierwszy raz wchodziłam do kojców.I trochę się bałam.
Właśnie o ogłoszenia nam chodzi :) .

Posted

elino walczę ze zdjęciami, ale jakoś mi nie idzie. Zaraz lecę do znajomych, żeby mi pomogli - mam nadzieję, że jeszcze dziś coś wrzucę. Na chwilę obecną ten czarny podchodzi mi pod sznaucera olbrzymiego lub czarnego teriera rosyjskiego. Ale jakby go wykąpać i uczesać to nie wiem co to by było ;)

Posted

Feluska997 i Elinaa bardzo dziękuję za pomoc w znalezieniu domu dla naszej psicy przybłędy! Informację o psach do adopcji przekażę wszystkim swoim znajomym, z prośbą o przekazanie ich dalej, może w ten sposób będę mogła odwdzięczyć się za pomoc.

Posted

anna2012 napisał(a):
Feluska997 i Elinaa bardzo dziękuję za pomoc w znalezieniu domu dla naszej psicy przybłędy! Informację o psach do adopcji przekażę wszystkim swoim znajomym, z prośbą o przekazanie ich dalej, może w ten sposób będę mogła odwdzięczyć się za pomoc.

Anno dziękuję bardzo :).Ja w ogóle nie pomogłam Tobie.To Feluski zasługa.Mam nadzieję,że inne psiaki też grzać się w swoich domkach :) .

Posted

Ja też mam taką nadzieję - psiakom się poszczęści ! Naszemu się udało !!!! Feluska 997 zamieściła najlepsze i najpiękniejsze ogłoszenie i i ona nas pokierowała na dogomanię! Wielkie jej dzięki , ale Tobie też !

Posted

Oj tam, oj tam. Drogie panie - proszę potraktować te wspólne sukcesy jako skromny wstęp do tego, co tu jeszcze osiągniemy :D

Wysłałam parę zdjęć żeby zapełnić pierwsze posty, resztę jutro, bo padłam na nos i już nie wstanę... Mam nadzieję, że tym razem nie zeżre mi ich czarna otchłań.

Ps. Spójrzcie na uśmiech drugiej suni :) świetna jest. I mięciutka.A trzyłapek jest zdrowy na umyśle, tylko tak wyszedł :evil_lol:

Może trzeba ponumerować te psy? Jak będzie więcej zdjęć to się nie połapiemy, po imionach schroniskowych będzie ciężko (ja nie pamiętam części psów, nie mówiąc już o imionach...)