Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Widziałam, jak Czesio czekał na autobus do nowego domu. Początkowo ciągnął jeszcze w stronę schroniska. Ale pan powiedział do niego, że już tam nie wróci :) I oby tak było
Powodzenia Czesiu :)

Posted

tak dokładnie, dom z dziećmi i dużym ogrodem :) dziś do Niego dzwoniliśmy na chwilkę i usłyszeliśmy, że Czesio sprawuje się bardzo dobrze, bawi się z dzieciakami i wyleguje w ogrodzie, nawet dał się troszkę wykąpać ale takie prawdziwe "pranie" czeka go jutro :)
powodzenia Czesio, trzymamy kciuki, żeby było dobrze :)

• 5 weeks later...
Posted

Właśnie dziś się dowiedziałam, że 19 czerwca około godziny 16.00 uciekł CZESIO! Adoptowany był ze schroniska dokładnie miesiąc temu... Pan dopiero teraz mnie poinformował, gdyż jak stwierdził było mu głupio. Czesio mieszkał w Siemianowicach Śląskich dzielnica Michałowice. Bardzo proszę wszystkich o pomoc w odnalezieniu pieska! :(

Posted

Ania porozsyłaj informację o zaginięciu na pw do ciotek które mieszkają w okolicy, jeszcze możesz wrzucić na wątek psów ze schroniska sosnowieckiego...
oczywiście Czesio nie miał adresówki? powinniśmy dawać w schronisku przy adopcji

Posted

Myślę, że to baaardzo dobry pomysł! Trzeba o tym pomyśleć!
Nie miał nawet obroży...
Oczywiście będę rozsyłać informację do ludzi, jak możesz to pomóż mi trochę z tym, bo pewnie ludzi jest sporo... :( normalnie załamana jestem.
Schroniska w okolicy zawiadomione.

Posted

nie no skąd...Pan powiedział, że jutro poinformuje schronisko :/ więc dziś zrobiłam to sama od razu jak się dowiedziałam, to do wszystkich w okolicy dzwoniłam i wysłałam zdjęcie Czesia na pocztę... jeśli chodzi o te plakaty to super pomysł, może mógłby ktoś ze mną tam pojechać i porozwieszać? Cały czas o nim myślę, co się z nim dzieje, czy uciekł faktycznie trzy dni temu, jak to były dokładnie i czy wróci :(

Posted

Czesio dziś przyszedł sam do domu WRÓCIŁ! Od razu pojechaliśmy na wizytę po adopcyjną i muszę powiedzieć, że mimo pewnych obaw ludzie okazali się bardzo sympatyczni i Czesio ma super domek. Pan musiał bardzo się wystraszyć, gdy uciekł i nie wiedział do końca co robić... Daliśmy mu wskazówki żeby kupił adresówkę dla Niego itp. Czesio po dzisiejszych harcach miał ponad 20 kleszczy :/ Państwo mają działkę na którą codziennie z nim chodzą, lubi też biegać za rowerem Zdjęcia z wizyty zamieszczę dziś albo jutro w albumie "szczęśliwe pieski".

Posted

ufff...
faktycznie Pan może troszkę spanikował... ale dobrze, że powiedzieliście mu co i jak ;)
ciekawe gdzie się podziewał... pewnie szukał drogi do domu...