kiyoshi Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='ania91sc']Czesio znalazł dziś domek :)[/QUOTE] ale super!! co to za domek??? prosimy o szczegóły:) a tak w ogóle- powodzenia futrzaczku:) Quote
saphira18 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Powodzenia na nowej drodze Czesio:) a dom chyba z dziećmi? Quote
choba Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Widziałam, jak Czesio czekał na autobus do nowego domu. Początkowo ciągnął jeszcze w stronę schroniska. Ale pan powiedział do niego, że już tam nie wróci :) I oby tak było Powodzenia Czesiu :) Quote
ania91sc Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 tak dokładnie, dom z dziećmi i dużym ogrodem :) dziś do Niego dzwoniliśmy na chwilkę i usłyszeliśmy, że Czesio sprawuje się bardzo dobrze, bawi się z dzieciakami i wyleguje w ogrodzie, nawet dał się troszkę wykąpać ale takie prawdziwe "pranie" czeka go jutro :) powodzenia Czesio, trzymamy kciuki, żeby było dobrze :) Quote
MagdaB Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Widzialam moment kiedy Czesio szedl do domu, nie chcial isc, ale pewnie teraz juz nie chce wracac do schronu. Quote
ania91sc Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Właśnie dziś się dowiedziałam, że 19 czerwca około godziny 16.00 uciekł CZESIO! Adoptowany był ze schroniska dokładnie miesiąc temu... Pan dopiero teraz mnie poinformował, gdyż jak stwierdził było mu głupio. Czesio mieszkał w Siemianowicach Śląskich dzielnica Michałowice. Bardzo proszę wszystkich o pomoc w odnalezieniu pieska! :( Quote
saphira18 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ania porozsyłaj informację o zaginięciu na pw do ciotek które mieszkają w okolicy, jeszcze możesz wrzucić na wątek psów ze schroniska sosnowieckiego... oczywiście Czesio nie miał adresówki? powinniśmy dawać w schronisku przy adopcji Quote
ania91sc Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Myślę, że to baaardzo dobry pomysł! Trzeba o tym pomyśleć! Nie miał nawet obroży... Oczywiście będę rozsyłać informację do ludzi, jak możesz to pomóż mi trochę z tym, bo pewnie ludzi jest sporo... :( normalnie załamana jestem. Schroniska w okolicy zawiadomione. Quote
pralinka94 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Oj Czesiu.. szkoda, że od razu nie dali znać... Quote
ania91sc Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Dokładnie w tedy byłaby większa szansa... nie wiem kompletnie co można zrobić? :( Quote
ania91sc Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 nie no skąd...Pan powiedział, że jutro poinformuje schronisko :/ więc dziś zrobiłam to sama od razu jak się dowiedziałam, to do wszystkich w okolicy dzwoniłam i wysłałam zdjęcie Czesia na pocztę... jeśli chodzi o te plakaty to super pomysł, może mógłby ktoś ze mną tam pojechać i porozwieszać? Cały czas o nim myślę, co się z nim dzieje, czy uciekł faktycznie trzy dni temu, jak to były dokładnie i czy wróci :( Quote
ania91sc Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Czesio dziś przyszedł sam do domu WRÓCIŁ! Od razu pojechaliśmy na wizytę po adopcyjną i muszę powiedzieć, że mimo pewnych obaw ludzie okazali się bardzo sympatyczni i Czesio ma super domek. Pan musiał bardzo się wystraszyć, gdy uciekł i nie wiedział do końca co robić... Daliśmy mu wskazówki żeby kupił adresówkę dla Niego itp. Czesio po dzisiejszych harcach miał ponad 20 kleszczy :/ Państwo mają działkę na którą codziennie z nim chodzą, lubi też biegać za rowerem Zdjęcia z wizyty zamieszczę dziś albo jutro w albumie "szczęśliwe pieski". Quote
ewes Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 ufff... faktycznie Pan może troszkę spanikował... ale dobrze, że powiedzieliście mu co i jak ;) ciekawe gdzie się podziewał... pewnie szukał drogi do domu... Quote
ania91sc Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 ojj nie wiadomo... podobno cały czas go szukali... mam nadzieję, że już nie odwali takich numerów Quote
aeriel Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Super, że wrócił :) Tym razem nie uciekaj już łobuzie! Quote
Recommended Posts