Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wpadłam do Amorka :)

uwielbiam Westy :loveu: a już szczególnie takie które nie są "kanapowcami" tylko normalnie wychowanymi, aktywnymi i szczęśliwymi psami :)
szkoda że takie wesćiki jak Amor rzadko się spotyka

zdrówka życzę psince:)

Posted

Talucha napisał(a):
Witamy się po raz pierwszy ;)

Witamy się bardzo gorąco :loveu:

Istar19 napisał(a):
wpadłam do Amorka :)

uwielbiam Westy :loveu: a już szczególnie takie które nie są "kanapowcami" tylko normalnie wychowanymi, aktywnymi i szczęśliwymi psami :)
szkoda że takie wesćiki jak Amor rzadko się spotyka

zdrówka życzę psince:)

Witamy gorąco :loveu:
Nie no Amoor nie jest psem kanapowym zresztą taki był zamiar, gdy kupujemy psa - wiecej sportów mniej komputera :diabloti:
I tak sobie teraz razem żyjemy i trenujemy to to to coś innego :)
Dziękujemy :D
W poniedziałek powinno juz być wszystko ok :)

Posted (edited)

Ech jednak chamstwo i hejterzy są wszędzie :shake:
Dziś dostałam ochrzan za to, że pouczam ludzi, aby kupowali psa z rodowodem i,że pytam się czy ich psy mają rodowody skoro sama mam kundla..
W tym, że mój następnym pies będzie z hodowli zatwierdzonej w ZKwP..
A kupując Amoora poddałam się emocją i nie wdrążałam się w lekturę, dopiero po fakcie dowiedziałam się co i jak.
Wiem, że to mój błąd, ale chce teraz ustrzec przed tym innych :shake:

Mam też parę zdjęć Amoora, których tu nie było (są jakoś z maja).
Zatytułowane są: Białas wśród zieleni :lol:

Edited by whiteterrier
Posted

Ty$ka napisał(a):
Amoor jest przeuroczy :loveu:

A ludźmi się nie przejmuj, każdy popełnia błędy. Grunt, to je naprawiać ;)

Tylko na zdjęcia, tak naprawdę to diabeł wcielony :angryy:
Ale i tak go kocham :loveu:
Ech są ludzie i parapety :shake:
Na rozgrzeszenie, gdy sobie uświadomiłam, że mam psa z pseudo schronisko dostało ode mnie jakieś 8 worków karmy Josery ^^

Posted

whiteterrier napisał(a):
Ech jednak chamstwo i hejterzy są wszędzie
Dziś dostałam ochrzan za to, że pouczam ludzi, aby kupowali psa z rodowodem i,że pytam się czy ich psy mają rodowody skoro sama mam kundla..
W tym, że mój następnym pies będzie z hodowli zatwierdzonej w ZKwP..
A kupując Amoora poddałam się emocją i nie wdrążałam się w lekturę, dopiero po fakcie dowiedziałam się co i jak.
Wiem, że to mój błąd, ale chce teraz ustrzec przed tym innych :shake:

Mam też parę zdjęć Amoora, których tu nie było (są jakoś z maja).
Zatytułowane są: Białas wśród zieleni :lol:

U mnie to samo :shake: Joy też bez papieru i nigdy tego nie ukrywam. Jak ktoś się mnie pyta czy rodowodowa to zawsze mówię, że nie. Ale i nakłaniam do brania z hodowli bo zdrowsze, wiadomo co wyrośnie, a i psy mają lepsze warunki... Część się ze mną zgadza, a inni właśnie się czepiają, że mam psa z pseudo a innych pouczam... Sama gdy kupowaliśmy Joykę wiedziałam wmiarę dokładnie o co chodzi z tym rodowodem, ale nie udało mi się tej wiedzy przekazać mamie :shake: Dopiero teraz udało mi się ją uświadomić...
Ogólnie ludzie ciężko kapują co to jest pseudo hodowla i po co im pies z papierami jeśli nie będą chodzili z nim na wystawy :shake:
Super foty :)

Posted

maryg22 napisał(a):
U mnie to samo :shake: Joy też bez papieru i nigdy tego nie ukrywam. Jak ktoś się mnie pyta czy rodowodowa to zawsze mówię, że nie. Ale i nakłaniam do brania z hodowli bo zdrowsze, wiadomo co wyrośnie, a i psy mają lepsze warunki... Część się ze mną zgadza, a inni właśnie się czepiają, że mam psa z pseudo a innych pouczam... Sama gdy kupowaliśmy Joykę wiedziałam wmiarę dokładnie o co chodzi z tym rodowodem, ale nie udało mi się tej wiedzy przekazać mamie :shake: Dopiero teraz udało mi się ją uświadomić...
Ogólnie ludzie ciężko kapują co to jest pseudo hodowla i po co im pies z papierami jeśli nie będą chodzili z nim na wystawy :shake:
Super foty :)

No właśnie, gdy ja brałam Amoora to wtedy nie znałam tego całego rodowodowy=rasowy..
Dopiero potem uświadomiłam to sobie a rodzicom całkiem niedawno :shake:
Nie rozumiem właśnie ludzi którzy to krytykują, skoro i tak zrozumiałyśmy swój błąd..
Zdjęcia trochę stare, w środe postaram się jakieś zrobić nowe :)

Posted

whiteterrier napisał(a):
No właśnie, gdy ja brałam Amoora to wtedy nie znałam tego całego rodowodowy=rasowy..
Dopiero potem uświadomiłam to sobie a rodzicom całkiem niedawno :shake:
Nie rozumiem właśnie ludzi którzy to krytykują, skoro i tak zrozumiałyśmy swój błąd..
Zdjęcia trochę stare, w środe postaram się jakieś zrobić nowe :)

Ja się w tym już trochę orientowałam, ale nie na tyle, żeby umieć to wyjaśnić mamie...brata dalej jeszcze nie 'olśniło':shake:
No właśnie, tłumaczę ludziom, że Joy ma problemy z rzepką przez genetykę, czyli z pseudo jest o wiele większe ryzyko, ale to jakoś do nich nie trafia... :-(
No wiesz, możesz dać jeszcze jakieś stare foty :cool3:

Posted

maryg22 napisał(a):
Ja się w tym już trochę orientowałam, ale nie na tyle, żeby umieć to wyjaśnić mamie...brata dalej jeszcze nie 'olśniło':shake:
No właśnie, tłumaczę ludziom, że Joy ma problemy z rzepką przez genetykę, czyli z pseudo jest o wiele większe ryzyko, ale to jakoś do nich nie trafia... :-(
No wiesz, możesz dać jeszcze jakieś stare foty :cool3:

No ja właśnie ciemna masa byłam ech...
U mnie olśniło jak Amoor zaczął chorować i zaczęłam im wytykać, że to przez gentykę której nie znamy..
No i jak na wystawy zaczeliśmy jeździć :D
Cos tam poszukam, może wstawię :)

Posted

whiteterrier napisał(a):
No ja właśnie ciemna masa byłam ech...
U mnie olśniło jak Amoor zaczął chorować i zaczęłam im wytykać, że to przez gentykę której nie znamy..
No i jak na wystawy zaczeliśmy jeździć :D
Cos tam poszukam, może wstawię :)

To ja cierpliwie czekam :)

Posted

Dobra mam parę fotek na specjalne życzenie maryg22 :D

Trochę tu dziwnie wyszłam, jak dziecko troli.. Ale patrzcie na Amoora :D
Choć jakiś zmulony trochę xd

No siema bejbeeee ! :loveu:

Zacne okulary milordzie :3

Przygotowania przed 'wystawą' charytatywną :)

Moja piłka, mooooja !