Istar19 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 wpadłam do Amorka :) uwielbiam Westy :loveu: a już szczególnie takie które nie są "kanapowcami" tylko normalnie wychowanymi, aktywnymi i szczęśliwymi psami :) szkoda że takie wesćiki jak Amor rzadko się spotyka zdrówka życzę psince:) Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a):Witamy się po raz pierwszy ;) Witamy się bardzo gorąco :loveu: Istar19 napisał(a):wpadłam do Amorka :) uwielbiam Westy :loveu: a już szczególnie takie które nie są "kanapowcami" tylko normalnie wychowanymi, aktywnymi i szczęśliwymi psami :) szkoda że takie wesćiki jak Amor rzadko się spotyka zdrówka życzę psince:) Witamy gorąco :loveu: Nie no Amoor nie jest psem kanapowym zresztą taki był zamiar, gdy kupujemy psa - wiecej sportów mniej komputera :diabloti: I tak sobie teraz razem żyjemy i trenujemy to to to coś innego :) Dziękujemy :D W poniedziałek powinno juz być wszystko ok :) Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 (edited) Ech jednak chamstwo i hejterzy są wszędzie :shake: Dziś dostałam ochrzan za to, że pouczam ludzi, aby kupowali psa z rodowodem i,że pytam się czy ich psy mają rodowody skoro sama mam kundla.. W tym, że mój następnym pies będzie z hodowli zatwierdzonej w ZKwP.. A kupując Amoora poddałam się emocją i nie wdrążałam się w lekturę, dopiero po fakcie dowiedziałam się co i jak. Wiem, że to mój błąd, ale chce teraz ustrzec przed tym innych :shake: Mam też parę zdjęć Amoora, których tu nie było (są jakoś z maja). Zatytułowane są: Białas wśród zieleni :lol: Edited July 28, 2012 by whiteterrier Quote
Ty$ka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Amoor jest przeuroczy :loveu: A ludźmi się nie przejmuj, każdy popełnia błędy. Grunt, to je naprawiać ;) Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Ty$ka napisał(a):Amoor jest przeuroczy :loveu: A ludźmi się nie przejmuj, każdy popełnia błędy. Grunt, to je naprawiać ;) Tylko na zdjęcia, tak naprawdę to diabeł wcielony :angryy: Ale i tak go kocham :loveu: Ech są ludzie i parapety :shake: Na rozgrzeszenie, gdy sobie uświadomiłam, że mam psa z pseudo schronisko dostało ode mnie jakieś 8 worków karmy Josery ^^ Quote
Baton Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 whiteterrier napisał(a):Ech jednak chamstwo i hejterzy są wszędzie Dziś dostałam ochrzan za to, że pouczam ludzi, aby kupowali psa z rodowodem i,że pytam się czy ich psy mają rodowody skoro sama mam kundla.. W tym, że mój następnym pies będzie z hodowli zatwierdzonej w ZKwP.. A kupując Amoora poddałam się emocją i nie wdrążałam się w lekturę, dopiero po fakcie dowiedziałam się co i jak. Wiem, że to mój błąd, ale chce teraz ustrzec przed tym innych :shake: Mam też parę zdjęć Amoora, których tu nie było (są jakoś z maja). Zatytułowane są: Białas wśród zieleni :lol: U mnie to samo :shake: Joy też bez papieru i nigdy tego nie ukrywam. Jak ktoś się mnie pyta czy rodowodowa to zawsze mówię, że nie. Ale i nakłaniam do brania z hodowli bo zdrowsze, wiadomo co wyrośnie, a i psy mają lepsze warunki... Część się ze mną zgadza, a inni właśnie się czepiają, że mam psa z pseudo a innych pouczam... Sama gdy kupowaliśmy Joykę wiedziałam wmiarę dokładnie o co chodzi z tym rodowodem, ale nie udało mi się tej wiedzy przekazać mamie :shake: Dopiero teraz udało mi się ją uświadomić... Ogólnie ludzie ciężko kapują co to jest pseudo hodowla i po co im pies z papierami jeśli nie będą chodzili z nim na wystawy :shake: Super foty :) Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 maryg22 napisał(a):U mnie to samo :shake: Joy też bez papieru i nigdy tego nie ukrywam. Jak ktoś się mnie pyta czy rodowodowa to zawsze mówię, że nie. Ale i nakłaniam do brania z hodowli bo zdrowsze, wiadomo co wyrośnie, a i psy mają lepsze warunki... Część się ze mną zgadza, a inni właśnie się czepiają, że mam psa z pseudo a innych pouczam... Sama gdy kupowaliśmy Joykę wiedziałam wmiarę dokładnie o co chodzi z tym rodowodem, ale nie udało mi się tej wiedzy przekazać mamie :shake: Dopiero teraz udało mi się ją uświadomić... Ogólnie ludzie ciężko kapują co to jest pseudo hodowla i po co im pies z papierami jeśli nie będą chodzili z nim na wystawy :shake: Super foty :) No właśnie, gdy ja brałam Amoora to wtedy nie znałam tego całego rodowodowy=rasowy.. Dopiero potem uświadomiłam to sobie a rodzicom całkiem niedawno :shake: Nie rozumiem właśnie ludzi którzy to krytykują, skoro i tak zrozumiałyśmy swój błąd.. Zdjęcia trochę stare, w środe postaram się jakieś zrobić nowe :) Quote
Baton Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 whiteterrier napisał(a):No właśnie, gdy ja brałam Amoora to wtedy nie znałam tego całego rodowodowy=rasowy.. Dopiero potem uświadomiłam to sobie a rodzicom całkiem niedawno :shake: Nie rozumiem właśnie ludzi którzy to krytykują, skoro i tak zrozumiałyśmy swój błąd.. Zdjęcia trochę stare, w środe postaram się jakieś zrobić nowe :) Ja się w tym już trochę orientowałam, ale nie na tyle, żeby umieć to wyjaśnić mamie...brata dalej jeszcze nie 'olśniło':shake: No właśnie, tłumaczę ludziom, że Joy ma problemy z rzepką przez genetykę, czyli z pseudo jest o wiele większe ryzyko, ale to jakoś do nich nie trafia... :-( No wiesz, możesz dać jeszcze jakieś stare foty :cool3: Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 maryg22 napisał(a):Ja się w tym już trochę orientowałam, ale nie na tyle, żeby umieć to wyjaśnić mamie...brata dalej jeszcze nie 'olśniło':shake: No właśnie, tłumaczę ludziom, że Joy ma problemy z rzepką przez genetykę, czyli z pseudo jest o wiele większe ryzyko, ale to jakoś do nich nie trafia... :-( No wiesz, możesz dać jeszcze jakieś stare foty :cool3: No ja właśnie ciemna masa byłam ech... U mnie olśniło jak Amoor zaczął chorować i zaczęłam im wytykać, że to przez gentykę której nie znamy.. No i jak na wystawy zaczeliśmy jeździć :D Cos tam poszukam, może wstawię :) Quote
Baton Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 whiteterrier napisał(a):No ja właśnie ciemna masa byłam ech... U mnie olśniło jak Amoor zaczął chorować i zaczęłam im wytykać, że to przez gentykę której nie znamy.. No i jak na wystawy zaczeliśmy jeździć :D Cos tam poszukam, może wstawię :) To ja cierpliwie czekam :) Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Dobra mam parę fotek na specjalne życzenie maryg22 :D Trochę tu dziwnie wyszłam, jak dziecko troli.. Ale patrzcie na Amoora :D Choć jakiś zmulony trochę xd No siema bejbeeee ! :loveu: Zacne okulary milordzie :3 Przygotowania przed 'wystawą' charytatywną :) Moja piłka, mooooja ! Quote
Baton Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Dziękuję za fotki :) http://i46.tinypic.com/2yl04s5.jpg Jak spogląda zza tych okularów ;) Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 maryg22 napisał(a):Dziękuję za fotki :) http://i46.tinypic.com/2yl04s5.jpg Jak spogląda zza tych okularów ;) Przypomina mi na tym zdjęciu mojego nauczyciela historii z gimnazjum :evil_lol: Quote
Baton Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Mój też jakoś tak dziwnie czasem patrzy :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 maryg22 napisał(a):Mój też jakoś tak dziwnie czasem patrzy :evil_lol: Haha mój normalnie pluł na kilometr jak gadał XD Już za nim tęsknie ;c xd Quote
motylek1007 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ale on jest biały!!!! nie osikuje podbrzusza?? Quote
Patik Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 http://i46.tinypic.com/2yl04s5.jpg jakiego masz przystojnego milorda:p Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='motylek1007']ale on jest biały!!!! nie osikuje podbrzusza?? Jak śnieg :D Nie, nigdy nie obsikiwał. [quote name='Patik']http://i46.tinypic.com/2yl04s5.jpg jakiego masz przystojnego milorda:p Haha a jak wszystkie laski jego :evil_lol: [quote name='lasoa']slicznotek :) Dziękujemy :loveu: Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Hehe, jakie miny strzela :D Toż to urodzony model ! :D Quote
Dzikie nieporadne Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 http://i45.tinypic.com/ac7tht.jpg Jaki słodki :D Co to za automat ? Quote
Ty$ka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 whiteterrier napisał(a):Toż to urodzony model ! :D Do Top Model go, tfu! to Dog Model :D Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='Mada95']http://i45.tinypic.com/ac7tht.jpg Jaki słodki :D Co to za automat ? Dziękujmy :loveu: Automat czyli ? Bo znam dużo automatów XD [quote name='Ty$ka']Do Top Model go, tfu! to Dog Model :D Hahah no pewnie by sie Dżoane Krupe zauroczył i by mu buty kupiła :loveu: Bo dla schroniska przeznaczyła 20 tyś na buty dla psów :d Quote
Recommended Posts