whiteterrier Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Anegdota z ostatniej chwili: Mój brat ( wiek 30 l ) postanowił wziąć Amoora do sklepu. Pakuję go do swojego samochodu i jadą. Jak się okazało, gdy mój brat wrócił ze sklepu i otworzył drzwi Amoor wybiegł jak szalona torpeda i pobiegł w stronę bieżni ( dobre 0,5 km od sklepów ) a mój brat biegł za nim całą drogę żeby go złapać. Co śmieszniejsze Amoor zdążył załatwić potrzeby fizjologiczne i mu zwiać. Złapał go dopiero na bieżni jak ten chciał się bawić a piłki nie ma.. Jak dla mnie wystarczyło po prostu krzyknąć "do mnie" i pies by wrócił, ale skoro chłopaki chcieli urządzić sobie maraton to proszę bardzo. Ale mam chociaż psa wybieganego :evil_lol: Ale kto zdoła dogonić latającego psa? ;> Quote
phase Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Hahahaha, chciałabym to zobaczyć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
whiteterrier Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 phase napisał(a):Hahahaha, chciałabym to zobaczyć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też :evil_lol: Bo nie widziałam tego, ale przyjechał zdenerwowany brat i zaczął opowiadać :D Quote
phase Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 whiteterrier napisał(a):Ja też :evil_lol: Bo nie widziałam tego, ale przyjechał zdenerwowany brat i zaczął opowiadać :D Śmiesznie musiało to wyglądać, za takim malusim pieseckiem biegnie taki chopak. :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 tak, bo po co krzyknąć jak można sobie za nim pobiec :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Amoor zaliczył szybki spacerek :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Amoorek umie sobie poradzić w życiu :siara: Dobrze, że po drodze nic się mu nie stało ;P Quote
lasoa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 whiteterrier napisał(a):Anegdota z ostatniej chwili: Mój brat ( wiek 30 l ) postanowił wziąć Amoora do sklepu. Pakuję go do swojego samochodu i jadą. Jak się okazało, gdy mój brat wrócił ze sklepu i otworzył drzwi Amoor wybiegł jak szalona torpeda i pobiegł w stronę bieżni ( dobre 0,5 km od sklepów ) a mój brat biegł za nim całą drogę żeby go złapać. Co śmieszniejsze Amoor zdążył załatwić potrzeby fizjologiczne i mu zwiać. Złapał go dopiero na bieżni jak ten chciał się bawić a piłki nie ma.. Jak dla mnie wystarczyło po prostu krzyknąć "do mnie" i pies by wrócił, ale skoro chłopaki chcieli urządzić sobie maraton to proszę bardzo. Ale mam chociaż psa wybieganego :evil_lol: Ale kto zdoła dogonić latającego psa? ;> Nikt nie potrafi xD Brat pewnie miał stresa xD Quote
Baton Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 U mnie też wolą za psem biegać niż go wołać :lol: http://i45.tinypic.com/b7075c.jpg :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Widać , ze Amoor dba o kondycje codziennie biega :loveu: http://i45.tinypic.com/b7075c.jpg Quote
Patik Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 hahaha to musiałao świetnei wyglądać,ale przynajmniej Amorek martwi się o brata i pomaga mu kondycje w dobrym stanie utrzymać :diabloti::evil_lol: Quote
whiteterrier Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Kurczę znów zaniedbałam galerię! Ale mam wytłumaczenie.. Tak mnie zawalili nauką, że ola boga! A w dodatku ten tydzień nie zapodaję się lepszy :shake: Ale przybywam, aby Wam powiedzieć, żebyście dali mi DOnka bo mój pies zaczyna się odmóżdżać! Nie może pojąć tak łatwej sztuczki i ostatnimi czasy jak idę z nim na spacer patrzy się na mnie z miną "kobieto, oszalałaś?!". Choć dziś zdechł pies wykonał w tempie ekspresowym :evil_lol: Ale ostatnio brak nam mądrych dni i wyszło tak, że mam kurczaka w wydaniu psim. A umówiłam się na spacer z pewną suczką shih-tzu to może Amoor znów mi się zamóżdży, bo jakoś po relacjach z psami mu lepiej :evil_lol: I wgl zima do nas wróciła a ja już chciałam wiosnę i ciepło, żeby siedzieć na dworze i kurczę siedzieć długo! [IMG]http://i49.tinypic.com/16th6v.jpg[/IMG] A jak ruszy wiosna to ruszamy na wystawy! :D Quote
Ty$ka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Fajnie, że wracacie do świata żywych :D My też z utęsknieniem wyczekujemy wiosny ;] Jaki czysty Amoorek :lol: Quote
whiteterrier Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='Ty$ka']Fajnie, że wracacie do świata żywych :D My też z utęsknieniem wyczekujemy wiosny ;] Jaki czysty Amoorek :lol:[/QUOTE] Powoli jakoś wracamy :D Wiosna to jednak coś :D Moja ulubiona pora roku. Bo w zimę za zimno, w lato za gorąco, na jesień zbyt deszczowo.. ;] On zazwyczaj taki czysty :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 O jesteście :D Już chyba wszyscy chcą wiosnę ;) Quote
phase Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Hej Wam. :) [url]http://i49.tinypic.com/16th6v.jpg[/url] :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ja też najbardziej uwielbiam wiosnę :loveu: Quote
whiteterrier Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Wybaczcie, ze nas tyle nie było, ale miałam wycinane ósemki i uwierzcie - umierałam :c A czeka mnie wycinanie jeszcze jednej.. Quote
whiteterrier Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Dziękuje za ciepłe słowa! :) I mam fajną wiadomość :D Jeśli uda mi się namówić mojego "pana" kamerzystę nagramy fajny filmik promujący adopcję! :) Quote
Recommended Posts