Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anegdota z ostatniej chwili:

Mój brat ( wiek 30 l ) postanowił wziąć Amoora do sklepu. Pakuję go do swojego samochodu i jadą. Jak się okazało, gdy mój brat wrócił ze sklepu i otworzył drzwi Amoor wybiegł jak szalona torpeda i pobiegł w stronę bieżni ( dobre 0,5 km od sklepów ) a mój brat biegł za nim całą drogę żeby go złapać. Co śmieszniejsze Amoor zdążył załatwić potrzeby fizjologiczne i mu zwiać. Złapał go dopiero na bieżni jak ten chciał się bawić a piłki nie ma.. Jak dla mnie wystarczyło po prostu krzyknąć "do mnie" i pies by wrócił, ale skoro chłopaki chcieli urządzić sobie maraton to proszę bardzo. Ale mam chociaż psa wybieganego :evil_lol: Ale kto zdoła dogonić latającego psa? ;>

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

phase napisał(a):
Hahahaha, chciałabym to zobaczyć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja też :evil_lol: Bo nie widziałam tego, ale przyjechał zdenerwowany brat i zaczął opowiadać :D

Posted

whiteterrier napisał(a):
Ja też :evil_lol: Bo nie widziałam tego, ale przyjechał zdenerwowany brat i zaczął opowiadać :D

Śmiesznie musiało to wyglądać, za takim malusim pieseckiem biegnie taki chopak. :diabloti:

Posted

whiteterrier napisał(a):
Anegdota z ostatniej chwili:

Mój brat ( wiek 30 l ) postanowił wziąć Amoora do sklepu. Pakuję go do swojego samochodu i jadą. Jak się okazało, gdy mój brat wrócił ze sklepu i otworzył drzwi Amoor wybiegł jak szalona torpeda i pobiegł w stronę bieżni ( dobre 0,5 km od sklepów ) a mój brat biegł za nim całą drogę żeby go złapać. Co śmieszniejsze Amoor zdążył załatwić potrzeby fizjologiczne i mu zwiać. Złapał go dopiero na bieżni jak ten chciał się bawić a piłki nie ma.. Jak dla mnie wystarczyło po prostu krzyknąć "do mnie" i pies by wrócił, ale skoro chłopaki chcieli urządzić sobie maraton to proszę bardzo. Ale mam chociaż psa wybieganego :evil_lol: Ale kto zdoła dogonić latającego psa? ;>

Nikt nie potrafi xD Brat pewnie miał stresa xD

Posted

Kurczę znów zaniedbałam galerię!
Ale mam wytłumaczenie.. Tak mnie zawalili nauką, że ola boga! A w dodatku ten tydzień nie zapodaję się lepszy :shake:
Ale przybywam, aby Wam powiedzieć, żebyście dali mi DOnka bo mój pies zaczyna się odmóżdżać!
Nie może pojąć tak łatwej sztuczki i ostatnimi czasy jak idę z nim na spacer patrzy się na mnie z miną "kobieto, oszalałaś?!".
Choć dziś zdechł pies wykonał w tempie ekspresowym :evil_lol: Ale ostatnio brak nam mądrych dni i wyszło tak, że mam kurczaka w wydaniu psim.
A umówiłam się na spacer z pewną suczką shih-tzu to może Amoor znów mi się zamóżdży, bo jakoś po relacjach z psami mu lepiej :evil_lol:
I wgl zima do nas wróciła a ja już chciałam wiosnę i ciepło, żeby siedzieć na dworze i kurczę siedzieć długo!

[IMG]http://i49.tinypic.com/16th6v.jpg[/IMG]

A jak ruszy wiosna to ruszamy na wystawy! :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Fajnie, że wracacie do świata żywych :D

My też z utęsknieniem wyczekujemy wiosny ;]

Jaki czysty Amoorek :lol:[/QUOTE]

Powoli jakoś wracamy :D

Wiosna to jednak coś :D Moja ulubiona pora roku. Bo w zimę za zimno, w lato za gorąco, na jesień zbyt deszczowo.. ;]

On zazwyczaj taki czysty :evil_lol:

• 2 weeks later...