Ty$ka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Amoorek zdolny jest :loveu: Brawa dla Was :D Quote
whiteterrier Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Amoorek zdolny jest :loveu: Brawa dla Was :D[/QUOTE] A dziękujemy, dziękujemy :D Quote
lasoa Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Amorek ślicznie wygląda w czapce mikołaja :) Moje by od razu czapę gryzły :evil_lol: 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości, życzy Rewia, Cesar i Lasoa :) Quote
Baton Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 whiteterrier napisał(a):No właśnie próbowałam go juz tego nauczyć, ale jak przyklejam mu kartkę na glowe to on z nią chodzi XD Nie chce jej łapą ściągać ani nic :shake: Ze spinkami, gumkami, taśmą jest tak samo... A do mojej te karteczki się nie chcą przykleić :evil_lol: Sonka95 napisał(a): Komendę nie to moja znakomicie wykonuje :loveu: Ja moją wyćwiczyłam tak, że aż ucieka od jedzonka :evil_lol: WESOŁYCH ŚWIĄT :x-mas: Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 maryg22 napisał(a): Ja moją wyćwiczyłam tak, że aż ucieka od jedzonka :evil_lol: No moja podobnie ;) Wycofuje się i w ogóle na jedzonko nie patrzy :cool3: Quote
whiteterrier Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Cześć wszystkim :D Dziś dodam zdjęcia z wigilii i zobaczycie jak Amoor fajnie zachowuje się wobec 2 letniej Zuzi :D Quote
whiteterrier Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Bu, nie chcą mi się dodać zdjecia przez tinypic :c znacie jakieś inne strony? Quote
whiteterrier Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 No to tak Amoor jest starszy od Zuzi o 2 miesiące i 4 dni ;) Gdy przyjechał do nas do domu w wieku równych 2 miesięcy od razu poszłam do mego brata :D Agnieszka była wtedy w ciąży a Amoor tak słodko leżał jej na brzuchu :D Więc z Zuzią znał się od początku :D Oni bardzo się lubią, jeden drugiemu nie da krzywdy zrobić :D Razem jedzą, śpią, piją a mojego brata zalewa krew :D Ale co tam gadania, macie zdjęcia ;p Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Jakie urocze zdjęcia :loveu: Zuuuzia :loveu: Quote
whiteterrier Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 A tu 9 letni Filip, syn mojego drugiego brata ;p Btw. Mam trzech braci a każdy z nim ma syna i córeczkę :D A ja jestem chrzestną własnie ich córeczek, Zuzi i Niny XD Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 :loveu: Widać, że lubią Amoorka :) Czyli Ty jesteś już po bierzmowaniu? :P Jak się czujesz w roli chrzestnej? :D Quote
whiteterrier Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a)::loveu: Widać, że lubią Amoorka :) Czyli Ty jesteś już po bierzmowaniu? :P Jak się czujesz w roli chrzestnej? :D Wprost kochają :eviltong: Najmłodsza ma już 6 miesięcy, więc niedługo trzeba będzie następna uczyć :D Tak ja już dawno jestem po bierzmowaniu :) A czuję się dobrze, fajna sprawa :D Szczególnie jak trzeba prezenty kupować... ^^ Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 whiteterrier napisał(a):Wprost kochają :eviltong: Najmłodsza ma już 6 miesięcy, więc niedługo trzeba będzie następna uczyć :D Tak ja już dawno jestem po bierzmowaniu :) A czuję się dobrze, fajna sprawa :D Szczególnie jak trzeba prezenty kupować... ^^ Oooo, to fajnie :) Kurcze, to czmeu ja głupia ubzdurałam sobie, że jesteś w moim wieku? ;P Ja tylko jestem ciocią i też to jest fajne :loveu: Albo niańczyć cały dzień, bo siostrzenica nie opuści na krok swojej ukochanej cioci :P :loveu: Quote
whiteterrier Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Oooo, to fajnie :) Kurcze, to czmeu ja głupia ubzdurałam sobie, że jesteś w moim wieku? ;P Ja tylko jestem ciocią i też to jest fajne :loveu: Albo niańczyć cały dzień, bo siostrzenica nie opuści na krok swojej ukochanej cioci :P :loveu: Ja mam już 16,5 lat :D Haha XD Ja też jestem ciocią x4 :D Patola straszna, szczególnie jak dwóch starszych przyjeżdża na ferie/wakacje. A zawsze biorę dwóch naraz żeby miec więcej czasu dla siebie XD A z malymi to na spacerki na razie zapylam, a Zuzie ucze w piłkę grać :D Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 whiteterrier napisał(a):Ja mam już 16,5 lat :D Haha XD Ja też jestem ciocią x4 :D Patola straszna, szczególnie jak dwóch starszych przyjeżdża na ferie/wakacje. A zawsze biorę dwóch naraz żeby miec więcej czasu dla siebie XD A z malymi to na spacerki na razie zapylam, a Zuzie ucze w piłkę grać :D Pfff, jesteś starsza ode mnie o... o... prawie dwa lata, ale ciicho :P Ja na razie jestem ciocią 3x :D Dokładnie, i jeszcze Cię taaaak kochają :loveu: O, czyżby piłkarka rosła? :D Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka 0 czyli ja też jestem od ciebie starsza? XD Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Angi napisał(a):Ty$ka 0 czyli ja też jestem od ciebie starsza? XD Nieeee, ja się tak nie bawię :placz: Pakuję swoje zabawki i idę stąd :placz: Sama starszyzna na dogo :shake: :diabloti: (jestem z '97 jakby kto pytał :P) Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Angi napisał(a):Ufff, w moim wieku! :evil_lol: Ufff, mogę w takim razie do Ciebie mówić gówniara :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 a z jakiego miesiąca jesteś? :evil_lol: Quote
Recommended Posts