angineuuka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ja to ja bym chciała suczkę mastifa tybetańskiego, bernardyna ew. DONka na którego także choruję... :D Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):ja to ja bym chciała suczkę mastifa tybetańskiego, bernardyna ew. DONka na którego także choruję... :D Ja na ON-ki i DON-ki choruję już odkąd skończyłam 4 latka :D No i w sumie się z nimi wychowałam :D Nie ma jak to owczar ;) A już dawno po cichu szukałam idealnej, pięknej, mądrej matki, która w dodatku trenuje jakieś sporty i rodzinnej hodowli.. No i znalazłam :loveu: Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Roza w wieku 8 miesięcy na wystawie w Zielonej Górze :loveu: Jaka ona pięęękna :loveu: Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='whiteterrier']Roza w wieku 8 miesięcy na wystawie w Zielonej Górze :loveu: Jaka ona pięęękna :loveu: Mam taka w domu :diabloti: Ma 5 tygodni hihihi Sliczna Quote
whiteterrier Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 magdola napisał(a):Mam taka w domu :diabloti: Ma 5 tygodni hihihi Sliczna DT? U mnie dopóki mieszkam z rodzicami, nie ma szans na takie akcję :-( Quote
Patik Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pozdrawiamy :D DON'ki :loveu: mi się to cudo podoba Quote
Natalia&Cody Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 uwielbiam je :D :loveu: a co tam u Amora? :) Quote
paulaa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 piękną ma budowę :loveu: ale ci zazdroszcze drugiego psiaka. :smile: Quote
whiteterrier Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Patik']Pozdrawiamy :D DON'ki :loveu: mi się to cudo podoba Dziękujemy :D No,no też cudo :loveu: [quote name='Natalia&Cody']uwielbiam je :D :loveu: a co tam u Amora? :) Ja też :loveu: U Amoora też :) Tylko wczoraj zrobił mi bunt i nie chciał mi aportu przynosić i frisbee łapać, bo byliśmy w nowym miejscu a tam tyle zapaszków i szuczki zaczynają mieć cieczki.. :shake: [quote name='paulaa.']piękną ma budowę :loveu: ale ci zazdroszcze drugiego psiaka. :smile: Też strasznie podoba mi się jej budowa i umaszczenie :loveu: No i charakter :D Szczerze? To sama jeszcze w to nie dowierzam :D Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='whiteterrier']DT? U mnie dopóki mieszkam z rodzicami, nie ma szans na takie akcję :-( tak na dt ;)http://www.facebook.com/events/436283019765372/ moja to Pepsi - jedna z tych onkopodobnych szczyli;) [quote name='whiteterrier']i szuczki zaczynają mieć cieczki.. :shake: Wiem coś o tym :D Quote
whiteterrier Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='magdola']tak na dt ;)http://www.facebook.com/events/436283019765372/ moja to Pepsi - jedna z tych onkopodobnych szczyli;) Wiem coś o tym :D O widziałam już wcześniej te szczeniaki, piękne sa :) Mam na jutro parę rzeczy na bazarek :D Ale zapomniałam wyprać szelek, bo mnie chorupsko złapało i nie mam dziś na nic siły :-( Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 whiteterrier napisał(a):O widziałam już wcześniej te szczeniaki, piękne sa :) Mam na jutro parę rzeczy na bazarek :D Ale zapomniałam wyprać szelek, bo mnie chorupsko złapało i nie mam dziś na nic siły :-( Spoko, wypiore a potem posłużą mi jako przykład do szycia ;) a dopiero potem pójdą na bazarek :D Ale jutro aktualne? Zdrowiej szybko. Wezmę ze sobą Pepsi :) Quote
whiteterrier Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 magdola napisał(a):Spoko, wypiore a potem posłużą mi jako przykład do szycia ;) a dopiero potem pójdą na bazarek :D Nie ma problemu :D Mam jakąś książkę i inne nietrafione prezenty.. ^^ Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ok, jutro 16,30 w tym samym miejscu? :DMoge sie spóźnic. Quote
whiteterrier Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 magdola napisał(a):Ok, jutro 16,30 w tym samym miejscu? :DMoge sie spóźnic. 16;30-16;40 bo nie wiem do której mam dokładnie zajęcia :) Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 whiteterrier napisał(a):16;30-16;40 bo nie wiem do której mam dokładnie zajęcia :) To moze od razu 16.45 ? :) Ps. Ciesze sie ze nikt oprócz Angi i whiteteriera nie wchodzi na bazarek dla uczciwych . Prawda ciotki? Quote
Baton Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 whiteterrier napisał(a):Ohoho no to musimy się spotkać i posocjalizować psy :D Jeszcze nie. Ale chce żeby był ZWYKŁY, taki psi a nie jakiś wypindrzony ;) Po prostu owczarek skoczy za Tobą w ogień a west pobiegnie po gaśnicę ;) Bardzo dobry pomysł. To co, kiedy przyjeżdżasz? :cool3: I prawidłowo :D No wiesz, może jestem jakaś dziwna, ale w wypadku gdybym się paliła wolałabym psa który przyniesie gaśnice, a nie będzie się palił wraz ze mną :diabloti: A gdyby umiał też zadzwonić na straż pożarną to było by już wogóle super :lol: Quote
Ty$ka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Hej ;) Fajne fotki. :) Rozalia jest piękna, więc trzymam kciuki za szczyla po niej. A przebadana jest chociaż? ;) Quote
omry Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 DONy są cudowne, ale tylko z wyglądu :evil_lol: Tzn. owczar to po prostu nie pies dla mnie. Quote
phase Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 I to są właśnie donki, cudne. http://images01.olx.pl/ui/4/88/60/65518860_3-Owczarek-niemiecki-Dlugowlosy-Gora.jpg :loveu: Quote
whiteterrier Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 No wiesz, może jestem jakaś dziwna, ale w wypadku gdybym się paliła wolałabym psa który przyniesie gaśnice, a nie będzie się palił wraz ze mną :diabloti: A gdyby umiał też zadzwonić na straż pożarną to było by już wogóle super :lol: Fajnie jakby na wakację się udalo :D Przyjedź na wystawę do Szczecina :P A mi się przyda pies który dotrzyma mi w tym czasie towarzystwa kiedy drugi będzie leciał po gaśnicę :D [quote name='Ty$ka']Hej ;) Fajne fotki. :) Rozalia jest piękna, więc trzymam kciuki za szczyla po niej. A przebadana jest chociaż? ;) Dziękujemy x2 :loveu: Tak tak oczywiście, że badana na wszystko co się da jest czyściutka jak łza :D W dodatku trenuję OBI i testy IPO zdała na 199 pkt :D [quote name='omry']DONy są cudowne, ale tylko z wyglądu :evil_lol: Tzn. owczar to po prostu nie pies dla mnie. A jak uwielbiam owczarkowate właśnie za charakter :D Jak się 16 lat z nimi wychowywało :evil_lol: [quote name='phase']I to są właśnie donki, cudne. http://images01.olx.pl/ui/4/88/60/65518860_3-Owczarek-niemiecki-Dlugowlosy-Gora.jpg :loveu: No ja uwielbiam DON-ki :loveu: Roza jest teraz w wieku, gdy Owczary są brzydkie, już nie mogę się doczekać jak bd starsza :D Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 O, to super, że jest badana :loveu: A za osiągnięcia to ją kocham :loveu: Kocham ją pomimo tego, że ONy to nie mój typ psa :P No, ale Wam będę kibicować :loveu: Quote
whiteterrier Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ty$ka napisał(a):O, to super, że jest badana :loveu: A za osiągnięcia to ją kocham :loveu: Kocham ją pomimo tego, że ONy to nie mój typ psa :P No, ale Wam będę kibicować :loveu: Właśnie dlatego też hodowla mi się podoba, ze tam nie patrzą na zarobek a na dobro psa :) A niedługo będzie robić IPO2 :loveu: I dziękujemy bardzo :loveu: No jak można nie lubić owczarów, no wiesz :mad: :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 whiteterrier napisał(a):Właśnie dlatego też hodowla mi się podoba, ze tam nie patrzą na zarobek a na dobro psa :) A niedługo będzie robić IPO2 :loveu: I dziękujemy bardzo :loveu: No jak można nie lubić owczarów, no wiesz :mad: :evil_lol: Masz jakieś filmiki z pracy R.? Po prostu :P Jedyne owczarki, które lubię to kelpie i szelciki :D Quote
Recommended Posts