Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='whiteterrier']No coś ty? Och my gaszys, jak ty możesz no wiesz.. :evil_lol:[/QUOTE]
Tak wiem, to skandal, nie można tego zrozumieć jak można nie mieć facebooka i siedzieć na nim od rana do nocy. :evil_lol: Coś ze mną nie tak. :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Tak wiem, to skandal, nie można tego zrozumieć jak można nie mieć facebooka i siedzieć na nim od rana do nocy. :evil_lol: Coś ze mną nie tak. :evil_lol:[/QUOTE]
idź się lecz :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Sonkowa'][IMG]http://i50.tinypic.com/2gt821f.jpg[/IMG]

Ale zaczytany :loveu: Ciekawe czego się tam dopatrzył.[/QUOTE]
Ja tam widzę jakaś kobietę :D
A moze widział to:
mieszaniec yorka z czarnym WEST TERIEREM:diabloti:
[URL]http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,88319,10403634.html?i=36[/URL]

Edited by magdola
Posted

[quote name='magdola']Ja tam widzę jakaś kobietę :D
A moze widział to:
[URL]http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,88319,10403634.html?i=36[/URL][/QUOTE]
Nie możliwe, że podgląda jakieś babki, bo jak tak będzie musiał się tłumaczyć Żabci. :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Sonkowa']

Ale zaczytany :loveu: Ciekawe czego się tam dopatrzył.[/QUOTE]

Fejsbuk i najświeższe informacje dnia :D

[quote name='magdola']Ja tam widzę jakaś kobietę :D
A moze widział to:
[URL]http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,88319,10403634.html?i=36[/URL][/QUOTE]

Proszę mi tu psa nie osądzać on grzeczny jest :evil_lol: ( jak śpi :evil_lol: )
O ja ale kochany :loveu: Dobrze, że mój tata nie widzi bo do dziś mi truje, że czemu nie znalazłam czarnego WHWT... Jak ja chciałam białego :diabloti:
Ale po co ludzie jeszcze niepotrzebnie krzyżują rasy? Rozumiem jak ktoś krzyżuję, żeby uzyskać psa odpowiedniego dla ludzi niepełnosprawnych, albo coś, ale żeby dla zabawy? Echh.. :shake:

[quote name='phase']Nie możliwe, że podgląda jakieś babki, bo jak tak będzie musiał się tłumaczyć Żabci. :mad::evil_lol:[/QUOTE]

On jest grzeczny i na żadne zakazane strony nie wchodzi! Założyłam tam blokadę :diabloti:

[quote name='Patik']Ty lepiej go pilnuj :P:P[/QUOTE]

Amoor ma laske, nie może na niedozwolone strony wchodzić :cool3:

Posted

[quote name='whiteterrier']
On jest grzeczny i na żadne zakazane strony nie wchodzi! Założyłam tam blokadę :diabloti:
[/QUOTE]
Uff, całe szczęście.:evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Uff, całe szczęście.:evil_lol:[/QUOTE]

On jak kocha to już na całe życie :D

[quote name='magdola']A ja nadal tam widzę uśmiech dziewczyny :diabloti:[/QUOTE]

Ale Amoor woli suczki niż kobiety/dziewczyny. Rasa ludzka jest dla niego taka nijaka :roll:

Posted

[quote name='whiteterrier']On jak kocha to już na całe życie :D

Ale Amoor woli suczki niż kobiety/dziewczyny. Rasa ludzka jest dla niego taka nijaka :roll:[/QUOTE]
Moze to taka w typie Fiony :cool3: ..."w dzien pieknoscia (suczka), w nocy zaś szkarada (ludziem)"... :evil_lol:
Poza tym jak mu pozwalasz siedzieć przed lapkiem to mu okulary kup, bo chłopak sobie oczy zepsuje.....:D

Posted

[quote name='magdola']Moze to taka w typie Fiony :cool3: ..."w dzien pieknoscia (suczka), w nocy zaś szkarada (ludziem)"... :evil_lol:
Poza tym jak mu pozwalasz siedzieć przed lapkiem to mu okulary kup, bo chłopak sobie oczy zepsuje.....:D[/QUOTE]

A może :> On ma sokoli wzrok! Zresztą jak tylko chce go zaciągnąć do okulisty to on mi na to :"Kobieto daj spokój ja mlody jestem, wszystko widzę! ". A mówili, że rasa ludzka jest dziwna :shake: XD

Posted

[quote name='whiteterrier']O ja ale kochany :loveu: Dobrze, że mój tata nie widzi bo do dziś mi truje, że czemu nie znalazłam czarnego WHWT... Jak ja chciałam białego :diabloti:
Ale po co ludzie jeszcze niepotrzebnie krzyżują rasy? Rozumiem jak ktoś krzyżuję, żeby uzyskać psa odpowiedniego dla ludzi niepełnosprawnych, albo coś, ale żeby dla zabawy? Echh.. :shake:[/QUOTE]

Przecież nie ma czarnych whwt :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Przecież nie ma czarnych whwt :evil_lol:[/QUOTE]
To Ty jeszcze mało wiesz :D

A tak poza tym to zapraszam na bazarek pocztowkowy z psiakami i kosmetyki Avon, zwłaszcza zapraszam Amoora :) ....skoro już jest przed kompem.....:diabloti: A tam takie fajne suczki.....

Posted

[quote name='omry']Przecież nie ma czarnych whwt :evil_lol:

Ja to wiem :D A mój tata nie bardzo xd

[quote name='magdola']To Ty jeszcze mało wiesz :D

A tak poza tym to zapraszam na bazarek pocztowkowy z psiakami i kosmetyki Avon, zwłaszcza zapraszam Amoora :) ....skoro już jest przed kompem.....:diabloti: A tam takie fajne suczki.....

No na święta powysyłam wszystkim kartki z psami :D
A no na kosmetyki to się może skuszę.. :>
Ale czekam na kieszonkowe :-(

[quote name='Sonkowa']Przecież nie ma czarnych whwt :evil_lol:

To wtedy będzie whbt z maścią czarną ;)

Ale fajny by był czarny, podoba mi się :D

Posted

Dzieki za odwiedziny. Kosmetyki zawsze oddawalam mamie, ale jak jej oddać, jak od niej dostałam....:diabloti:
PA na Bazarki zapraszam, zapraszam.... Mamy ponad750 zł długu:( każda złotówka na wagę złota....

Posted

[quote name='magdola']Dzieki za odwiedziny. Kosmetyki zawsze oddawalam mamie, ale jak jej oddać, jak od niej dostałam....:diabloti:
PA na Bazarki zapraszam, zapraszam.... Mamy ponad750 zł długu:( każda złotówka na wagę złota....[/QUOTE]

Haha, ja mogę coś podrzucić do bazarku jak znajdę coś bo mam tych gówien od cholery a połowy nie używam :)
No i nikt się ze mną tam nie licytuję, apfe :c

Posted

[quote name='whiteterrier']Haha, ja mogę coś podrzucić do bazarku jak znajdę coś bo mam tych gówien od cholery a połowy nie używam :)
No i nikt się ze mną tam nie licytuję, apfe :c[/QUOTE]
To moze dorzucisz cosik:cool3:, ja dzisiaj pól dnia przesiedzialam na zaproszeniach.....:(

Posted

magdola napisał(a):
To moze dorzucisz cosik:cool3:, ja dzisiaj pól dnia przesiedzialam na zaproszeniach.....:(

Sądzę, że możemy zrobić nowy bazarek bo widzę, że ten się kończy 20 a ja właśnie we wtorek bym mogła cosik tam podrzucić, bo teraz cały weekend jestem w Przel, w niedziele jadę do Mielna więc nie wiem kiedy wrócę a w poniedziałek idę na mecz. Więc fajnie by było zrobić nowy a ja podrzucę różne jakieś kosmetyki, smycze dla psa, może jakaś obroża się znajdzie i różne jakieś :D