lasoa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 whiteterrier napisał(a):Na swiatkarm.pl :) Oster do białej sierści :) A jak często go kąpiesz? :) Super jesienne zdjecia :) Słodziak z niego :) Moje nie chca biegac za niczym :) Quote
whiteterrier Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 lasoa napisał(a):A jak często go kąpiesz? :) Super jesienne zdjecia :) Słodziak z niego :) Moje nie chca biegac za niczym :) Dziękujemy :loveu: Kąpie go bardzo rzadko, najczęściej jak się w czymś wybrudzi ( wejdzie do jakiejś rury, albo coś ) lub jak jeździ do fryzjera czyli gdzieś co 4 miesiące :) A mój uwielbia biegać za różnymi rzeczami, potem je nosić :D Wykorzystałam to i nauczyliśmy się aportu :evil_lol: Quote
lasoa Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 whiteterrier napisał(a):Dziękujemy :loveu: Kąpie go bardzo rzadko, najczęściej jak się w czymś wybrudzi ( wejdzie do jakiejś rury, albo coś ) lub jak jeździ do fryzjera czyli gdzieś co 4 miesiące :) A mój uwielbia biegać za różnymi rzeczami, potem je nosić :D Wykorzystałam to i nauczyliśmy się aportu :evil_lol: A wyglada jakby był kąpany częsciej :) Quote
whiteterrier Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 lasoa napisał(a):A wyglada jakby był kąpany częsciej :) Mąka :diabloti: I mamy dość wyrobioną sierść i brud się słabo łapie no i odżywka tez pomaga :D Quote
whiteterrier Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) Mam trochę zdjęć z wczorajszej wyprawy :razz: Byliśmy trochę pofrisbować, bo przyszły nowe dyski i chciałam wypróbować czy młodego jeszcze to kręci.. :lol: No i kręci ! Tylko jest problem, że ja rzucam dość słabo :oops: I nie wiem jak się nauczyć rzucać bo szukałam filmików czy coś i nie ma. I nie wiem jak młodego nauczyć żeby po to skakał bo on biegnie i lekko się wybija i często nie łapie.. Macie jakieś rady ? A i jakby się komuś chciało poczytać czy coś: www.whitesterrier.blogspot.com :lol: Edited November 3, 2012 by whiteterrier Quote
omry Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ja się na frisbee nie znam, więc nie pomogę :evil_lol: Ale kudłacz :loveu: Quote
phase Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 http://i48.tinypic.com/z1s2c.jpg o matko.. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i49.tinypic.com/2w1y0e0.jpg jaka zadowolona mordeczka. :) Quote
whiteterrier Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='omry']Ja się na frisbee nie znam, więc nie pomogę Ale kudłacz No zarósł masakrycznie, czekam tylko do końca listopada, aż go opitolimy ;D [quote name='phase']http://i48.tinypic.com/z1s2c.jpg o matko.. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i49.tinypic.com/2w1y0e0.jpg jaka zadowolona mordeczka. :) na pierwszym jest bardzo zadowolony pies z treningu :D a drugie to furia biegania :evil_lol: Quote
phase Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 whiteterrier napisał(a): na pierwszym jest bardzo zadowolony pies z treningu :D a drugie to furia biegania :evil_lol: Haha. :evil_lol: A kiedy będzie rozwiązanie konkursu? Quote
whiteterrier Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 phase napisał(a):Haha. :evil_lol: A kiedy będzie rozwiązanie konkursu? 5 listopada będą dzwonić do zwycięzców :) Quote
phase Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 whiteterrier napisał(a):5 listopada będą dzwonić do zwycięzców :) To już jutro. :) Trzymam kciuki, żeby zadzwonił telefon do Was. ;) Quote
whiteterrier Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 phase napisał(a):To już jutro. :) Trzymam kciuki, żeby zadzwonił telefon do Was. ;) Hehe dziękujemy bardzo :) Quote
whiteterrier Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Mam jeszcze parę fotek jeśli chcecie :evil_lol: Quote
phase Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 http://i48.tinypic.com/rt3k03.jpg mordeczka do całowania, tulenia, miziania. :loveu: To proszę ode mnie to zrobić dla Amorka. :lol: Quote
whiteterrier Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='phase']http://i48.tinypic.com/rt3k03.jpg mordeczka do całowania, tulenia, miziania. :loveu: To proszę ode mnie to zrobić dla Amorka. :lol: wymiziany, wytulony i wycalowany :loveu: Ale on taki tylko na zdjęciach :diabloti: [quote name='Patik']Zdjęcia cudowne Amorekkk:loveu: Dziękujemy :) Quote
HexaWHWT Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Chodzi o to, ze Amoor nie wyskakuje po dysk? moze pierw kaz mu ciebie obiegac (nie wiem czy tak robicie? ;)) i rzuc delikatnie dysk na jakis ponad metr?? na poczatku najlepiej niech lapie z reki, tak aby oderwal lapy od podloza;). Cwiczcie to, a potem przejdzcie do dalszych odleglosci. Ja tak uczylam. Jestesmy na malych odleglosciach ale im duzej to cwiczymy tym jest wiecej lapalnosci :) A co do Twoich rzutow...nie wiem na jakie dystanse rzucasz Amoorowi ale jak rzucasz mu niedalekie rzuty to nie dziw sie, ze dysk nie leci idealnie prosto. Mnie takie rzuty tez nie wychodza, szczegolnie dyskami malymi;) ale spróbuj uzyc sily i rzuc mocno...takie rzuty leca od razu duzo dalej i ladniej. Ja sie teraz bede uczyc rzucac Cs'ami, haha. I ciesze sie, ze dyski sie sprawdzaja! :multi: Zycze duzo cierpliwosci i owocnych treningow! ;) Quote
whiteterrier Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='HexaWHWT']Chodzi o to, ze Amoor nie wyskakuje po dysk? moze pierw kaz mu ciebie obiegac (nie wiem czy tak robicie? ;)) i rzuc delikatnie dysk na jakis ponad metr?? na poczatku najlepiej niech lapie z reki, tak aby oderwal lapy od podloza;). Cwiczcie to, a potem przejdzcie do dalszych odleglosci. Ja tak uczylam. Jestesmy na malych odleglosciach ale im duzej to cwiczymy tym jest wiecej lapalnosci :) A co do Twoich rzutow...nie wiem na jakie dystanse rzucasz Amoorowi ale jak rzucasz mu niedalekie rzuty to nie dziw sie, ze dysk nie leci idealnie prosto. Mnie takie rzuty tez nie wychodza, szczegolnie dyskami malymi;) ale spróbuj uzyc sily i rzuc mocno...takie rzuty leca od razu duzo dalej i ladniej. Ja sie teraz bede uczyc rzucac Cs'ami, haha. I ciesze sie, ze dyski sie sprawdzaja! :multi: Zycze duzo cierpliwosci i owocnych treningow! ;)[/QUOTE] Dzięki za rady skorzystamy już od nastepnych treningów :D Dyski się sprawdzają i to bardzo :cool3: [quote name='lasoa']śliczna obróżka :)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Taka różowa, niemęska. :angryy: Ale mi się podobała :evil_lol: Quote
Patik Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 eee tam nie męska :evil_lol: śliczna Doris za to skacze (czasami jak nawet nie rzucę, albo w ogóle zaczynam rzucać,a ta chce już skakać) ale jak przychodzi do łapania to przeważnie stara sie,ale albo odbije nosem,albo sobie nie trafi wiec na końcie mam jak na razie jedno złapanie :evil_lol: Quote
HexaWHWT Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 nie no wiesz ja się nie znam na tyle aby radzić :eviltong: tylko po prostu ja tak w sumie robiłam i jakoś idzie. Dziś mam nadzieję, że pójdziemy pofrisbować csami ;) Quote
whiteterrier Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Patik']eee tam nie męska :evil_lol: śliczna Doris za to skacze (czasami jak nawet nie rzucę, albo w ogóle zaczynam rzucać,a ta chce już skakać) ale jak przychodzi do łapania to przeważnie stara sie,ale albo odbije nosem,albo sobie nie trafi wiec na końcie mam jak na razie jedno złapanie :evil_lol:[/QUOTE] Faceci też noszą róż :evil_lol: No mój też właśnie noskiem odbija :c Nakręć jakiś filmik frisbowania z Doris :D [quote name='HexaWHWT']nie no wiesz ja się nie znam na tyle aby radzić :eviltong: tylko po prostu ja tak w sumie robiłam i jakoś idzie. Dziś mam nadzieję, że pójdziemy pofrisbować csami ;)[/QUOTE] Ale radzisz radami, z których sama korzystasz i je opanowałaś a takie są najlepsze :) Mam nadzieję, że się sprawdzą :D Quote
whiteterrier Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']mąka? czyli jak? sypiecie psa? :D[/QUOTE] najpierw mieszam 2/3 wody i 1/3 szamponu i delikatnie spryskuje psa potem sypie mąką ziemniaczaną i dokładnie wyczesuję :) Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='whiteterrier']najpierw mieszam 2/3 wody i 1/3 szamponu i delikatnie spryskuje psa potem sypie mąką ziemniaczaną i dokładnie wyczesuję :)[/QUOTE] Oooo, jutro chcę kąpać psa więc wcześniej wypróbuje. :lol: tylko nie wiem jak ją wyczeszę bo jesteśmy ciachnięte na krótko. zastanawiam się czy jej znów nie ogolić :D Quote
Recommended Posts