whiteterrier Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Ty$ka']ONki są ładne na obrazku :P No i wolę te użytkowe, najlepiej czarne :loveu: A tak serio to miałam do czynienia z tyloma schizowanymi onkami, że mówię głośno NIE. Jednak jak będę mieć jakieś ambitniejsze plany do IPO to załatwię sobie czarnego użytka, o :D A co będzie, gdy urośnie Ci nieON? Nie lepiej nastawiać się, że wyrośnie Ci po prostu kundelek niż nastawiać się na ONa? Wtedy zaskoczenie będzie mniejsze, a jak Ci wyrośnie pies przypominający ONa to zaskoczysz się pozytywnie :)[/QUOTE] U mnie na szczęście przez calutkie życie miałam bardzo ustabilizowane psychicznie ONki :D Jedyny nieustabilizowany to był Ursus ONek, którego mój brat zabrał od ludzi, którzy trzymali go w kojcu 1mx1m, zamiast budy miał beczke, dużo błota w kojcu i wgl, ale udało się zrobić mu prostą psychike ;d Mi to obojetnie co wyrośnie byle zdrowe było i nakręcone na sport :D Ale nie pogniewam się na ONka ;d Moja Bryza ma testy IPO ^^ Quote
Ty$ka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 To zazdroszczę, naprawdę. Bo jeszcze nie miałam okazji spotkać normalnego ONa. I za to trzymam kciuki - by był nakierunkowany na sport ;) Quote
whiteterrier Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Ty$ka']To zazdroszczę, naprawdę. Bo jeszcze nie miałam okazji spotkać normalnego ONa. I za to trzymam kciuki - by był nakierunkowany na sport ;)[/QUOTE] A ja za to wszystkie. Och i moja ukochana Rozalia :loveu: Kiedyś będę mieć po niej szczeniaka :D Na sport na pewno będzie na kierunkowany, tylko nie wiem jeszcze na jaki :D Frisbee i agi i może OBI. I będę chciała z nim zrobić Psa Towarzysza :) A dziś byliśmy pierwszy raz u weterynarza, dostaliśmy witaminki w proszku, tabletkę na odrobaczanie i weterynarz stwierdził, że duży jak owczarek nie będzie. Ale ja tam wiem swoje :D Quote
Pixeloza Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='whiteterrier']Ja kocham ONki od urodzenia są one tak super :loveu: Mam Bryze, ale jest starutka, 10 latek ma, widać już to po niej :placz: A marzenia się spełniają :>[/QUOTE] Dla rodziców jeden pies w domu to było szaleństwo, a co dopiero dwa :D chyba że jak się wyprowadzę :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Ty$ka']To zazdroszczę, naprawdę. Bo jeszcze nie miałam okazji spotkać normalnego ONa.[/QUOTE] Ja miałam :loveu: Taki kochanyy :loveu:loveu:loveu: Quote
Sonka95 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='whiteterrier']A ja za to wszystkie. Och i moja ukochana Rozalia :loveu: Kiedyś będę mieć po niej szczeniaka :D Na sport na pewno będzie na kierunkowany, tylko nie wiem jeszcze na jaki :D Frisbee i agi i może OBI. I będę chciała z nim zrobić Psa Towarzysza :) A dziś byliśmy pierwszy raz u weterynarza, dostaliśmy witaminki w proszku, tabletkę na odrobaczanie i weterynarz stwierdził, że duży jak owczarek nie będzie. Ale ja tam wiem swoje :D[/QUOTE] No to będzie sportowy onek :cool3: ja żałuje , że od szczeniaka z moją żadnego sportu nie zaczęłam ;) Quote
Ty$ka Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Mnie chodziło bardziej o to, że on sam, psychicznie był na jakiś sport nakierunkowany. :) Bo plany sobie, a realia często swoje. Przecież ja też planowałam ze swoim agi czy frisbee, a okazało się, że d... z tego wyszła, bo mój pies nie ma do tego predyspozycji i go to po prostu nie jara :). Dlatego fajnie, że masz plany wobec psa i mam nadzieję, że one będą się pokrywały z predyspozycjami i chęciami samego zainteresowanego, ale też uważaj, bo czasem życie płata figle ;P. Oby nie tym razem ;) A tak w ogóle to zazdroszczę Ci papisia, o :) Quote
Pixeloza Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Ja mojemu kupiłam frisbee, jedyne co z nim robi to zabiera i spier**** gdzie popadnie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 To i tak dobrze. U nas dysk służy za miskę :siara: Quote
Pixeloza Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Ty$ka']To i tak dobrze. U nas dysk służy za miskę :siara:[/QUOTE] Ale za to możesz ją zabrać wszędzie :D Quote
Sonka95 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Sonia to frisbee w zęby wzięła dopiero po jakiś 5 miesiącach od dostania :evil_lol: a teraz jak złapie to używa go jako gryzaka :diabloti: Quote
whiteterrier Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 Amoor frisbee lubi, ale nie łapie bo nie umie :c Ale rollery i te inne przynosi aż się micha pańci cieszy :loveu: Agi poznawał od małego, więc też nie miałam problemu a po torze zasuwa, że ho ho :D Przy rowerze też biega, więc na Amoora nie mam co narzekać mam nadzieję, że ten czort też taki wyrośnie :D Jutro idę go poznawać z Amoorem i porobię parę foteczek, więc czekajcie! :) Quote
Pixeloza Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Pixel dzięki frisbee nauczył się aportować :evil_lol: A ja załamałam się... nie umiem rzucać :evil_lol: Musze potrenować,bo frisbee w moich rękach może zabić :lol: Quote
Sonka95 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='whiteterrier'] Jutro idę go poznawać z Amoorem i porobię parę foteczek, więc czekajcie! :)[/QUOTE] Już się doczekać nie możemy foteczek :cool3: Quote
Pixeloza Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Ty$ka']To ćwicz koniecznie rzuty ;)[/QUOTE] już się nauczyłam ;) Brałam za duży rozmach :evil_lol: Quote
Baton Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Kto tu się w końcu pojawił :loveu: Gratuluję nawego domownika :D I oczywiście czekam na fotki :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Pixeloza']już się nauczyłam ;) Brałam za duży rozmach :evil_lol:[/QUOTE] Czyli masz za dużo siły, wszystko jasne :lol: Quote
Pixeloza Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Ty$ka']Czyli masz za dużo siły, wszystko jasne :lol:[/QUOTE] tak i same 2,3 najwyżej 4 na w-fie trzeba to zmienić :evil_lol: Quote
Baton Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Ty$ka napisał(a):Zajęci pewnie szczeniaczkiem :D Chyba bardzo zajęta :diabloti:Albo znowu postanowiła nas opuścić :-( Quote
Recommended Posts