whiteterrier Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Cześć wszystkim :loveu: Jak te ferie szybko lecą, ech za szybko.. A dziś mecz! Wielki derby! Mam wielkiego stresa przez to :crazyeye: Ale zrobiłam takie babeczki: Miała być cała drużyna, ale mi lukru zabrakło :evil_lol: Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='whiteterrier'] Miała być cała drużyna, ale mi lukru zabrakło :evil_lol:[/QUOTE] To trochę tych babeczek by było. :evil_lol: Wbijam na babeczkę. :grins: Czy ktokolwiek jest na tym dogo, kto nie jest za Barceloną tylko za MU? :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jakie boskie babeczki. Aż szkoda je jeść 8) Quote
Baton Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A nie chciałabyś mi wysłać takiej jednej babeczki :cool3: Lub paru.....:evil_lol: Quote
whiteterrier Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='phase']To trochę tych babeczek by było. :evil_lol: Wbijam na babeczkę. :grins: Czy ktokolwiek jest na tym dogo, kto nie jest za Barceloną tylko za MU? :diabloti: Zapraszam! :D Ja tez lubię MU bo gra tam teraz Van Persie a ja go uwielbiam :loveu: [quote name='Ty$ka']Jakie boskie babeczki. Aż szkoda je jeść 8) No trochę szkoda, ale.. :D Na urodziny miałam tort koszulkę Barcy, ten dopiero był pyszny :D [quote name='maryg22']A nie chciałabyś mi wysłać takiej jednej babeczki :cool3: Lub paru.....:evil_lol: Wysłać to moze i nie, ale jesli wpadłabyś osobiście to dałabym ci nawet 10 ! :D Quote
Baton Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='whiteterrier'] Wysłać to moze i nie, ale jesli wpadłabyś osobiście to dałabym ci nawet 10 ! :D[/QUOTE] Kusząca propozycja :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Babeczki pysznie wyglądają :loveu: aż ślinka cieknie ... Quote
angineuuka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 zrób mi ale siatkarskie, pls :loveu: :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='maryg22']Kusząca propozycja :evil_lol:[/QUOTE] To zapraszam :eviltong: [quote name='Sonka95']Babeczki pysznie wyglądają :loveu: aż ślinka cieknie ...[/QUOTE] Haha dziękujęmy :loveu: [quote name='Angi']zrób mi ale siatkarskie, pls :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] hahahah postaram się XD Quote
angineuuka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Igła, Guma, Winar, Kuraś, Możdżon, Zator, Kosa, Ruciak, Zibi, Ziomek, Rudy Kojot, Cichy Pit, Wlzały, Grozer, Giba, Murilo, Dziku.. Tyle wystarczy :loveu: i Andrea! Jeszcze Andrea! Quote
whiteterrier Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Babeczki już pożarte są ;p Ale upieke wam nowe :eviltong: Wymyśliłam ( mam nadzieję ) fajny wstęp do filmiku :diabloti: Quote
Sonka95 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jaka piękna zimowa fota :cool3: http://i45.tinypic.com/xmnxgx.jpg Czekamy na filmik :loveu: Quote
whiteterrier Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Czekajcie, czekajcie niedługo powinień być! :D Zmontuje go dopiero na weekend, ale muszę go jeszcze nagrać hihihi :evil_lol: Ale to co dam radę :eviltong: Zastanawiam się czy nie kupić Amoorowi obroży z manufaktury MiauHau takiej w małpki z imieniem Amoor :loveu: I będziemy musieli jakoś niedługo jechać do weterynarza bo przy większym zmęczeniu Amoor tak dyszy i sapie... Quote
lasoa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='whiteterrier']Czekajcie, czekajcie niedługo powinień być! :D Zmontuje go dopiero na weekend, ale muszę go jeszcze nagrać hihihi :evil_lol: Ale to co dam radę :eviltong: Zastanawiam się czy nie kupić Amoorowi obroży z manufaktury MiauHau takiej w małpki z imieniem Amoor :loveu: I będziemy musieli jakoś niedługo jechać do weterynarza bo przy większym zmęczeniu Amoor tak dyszy i sapie...[/QUOTE] czekamy na filmik :) Może to od zimna ? Cesar też sapie xD Quote
whiteterrier Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='lasoa']czekamy na filmik :) Może to od zimna ? Cesar też sapie xD[/QUOTE] No własnie mieliśmy w lato taką akcję to mały dostał antybiotyk bo twierdzili, że to przeziębienie i teraz zauważyłam, że to nie ustalo i dalej tak ma :shake: Quote
Bejkowa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Angi napisał(a):Igła, Guma, Winar, Kuraś, Możdżon, Zator, Kosa, Ruciak, Zibi, Ziomek, Rudy Kojot, Cichy Pit, Wlzały, Grozer, Giba, Murilo, Dziku.. Tyle wystarczy :loveu: i Andrea! Jeszcze Andrea! Aaaaa ! Babeczki z siatkarzami :loveu::iloveyou: Patrycja , zamawiaj obroże :) Quote
phase Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ej a wcześniej już nie pisałaś z tym dyszeniem u Amoora? Bo coś mi się przypomina, ale nie wiem czy akurat chodzi o tego białaska.. Quote
Sonka95 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 whiteterrier napisał(a): Zastanawiam się czy nie kupić Amoorowi obroży z manufaktury MiauHau takiej w małpki z imieniem Amoor :loveu: O ta z małpkami to jest super :loveu: Jak uzbieram kaskę to też Sonii kupie jakąś obróżkę ;) Quote
lasoa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 whiteterrier napisał(a):No własnie mieliśmy w lato taką akcję to mały dostał antybiotyk bo twierdzili, że to przeziębienie i teraz zauważyłam, że to nie ustalo i dalej tak ma :shake: Może warto iść do innego weta? Cesar tak robi tylko jak nie może Rewi dogonić :) Quote
whiteterrier Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Bejkowa']Aaaaa ! Babeczki z siatkarzami :loveu::iloveyou: Patrycja , zamawiaj obroże :) No właśnie chyba sie zdecyduję :) [quote name='phase']Ej a wcześniej już nie pisałaś z tym dyszeniem u Amoora? Bo coś mi się przypomina, ale nie wiem czy akurat chodzi o tego białaska.. Pisałam właśnie w lato mieliśmy podobną sytuację, ale dostał antybiotyk i było potem już wszystko okej.. [quote name='Sonka95']O ta z małpkami to jest super :loveu: Jak uzbieram kaskę to też Sonii kupie jakąś obróżkę ;) No mi się ona właśnie straasznie podoba :D A ty masz jakąś upatrzoną? ;> [quote name='lasoa']Może warto iść do innego weta? Cesar tak robi tylko jak nie może Rewi dogonić :) Znaczy ja mu ufam bezgranicznie bo niejednego mojego psa już uratował.. Ale będziemy jechać chyba do kliniki na dogłębne badania. A kto ma fejsbuka to zapraszam do oglądania :D https://www.facebook.com/photo.php?v=528453220528349 Quote
Baton Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Jeżeli sytuacja się powtarza to chyba faktycznie warto by go dokładniej przebadać :roll: Widzę, że nie tylko ja jestem fanką małpek :lol: Nam by się przydała jakaś obroża na zatrzask 1,5 cm i właśnie nie wiem co brać :lol: Quote
whiteterrier Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 maryg22 napisał(a):Jeżeli sytuacja się powtarza to chyba faktycznie warto by go dokładniej przebadać :roll: Widzę, że nie tylko ja jestem fanką małpek :lol: Nam by się przydała jakaś obroża na zatrzask 1,5 cm i właśnie nie wiem co brać :lol: We wtorek/środę jedziemy do weta i zapewne zostaniemy oddelegowani do kliniki.. i będziemy zasuwać na drugi koniec, czyli jakieś 80 km.. Mi się zastrzaski i małpki baardzo podobaja :loveu: Mamy tylko jedną obrożę zapinaną normalnie :) Quote
Recommended Posts