HexaWHWT Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 ja się też gdzieś chcę wybrać ale jeszcze się zastawiam :D Quote
Baton Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 My z tym obozem to się raczej wstrzymamy jeszcze rok... Powinno być lepiej z psami, a i u nas rzepki są problemem :shake: Muszę się z Joy wybrać za jakiś czas do weta, co by nam określił co możemy robić :lol: Cały czas liczę na agi, ale co będzie to nie mam pojęcia :lol: Quote
whiteterrier Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Już myślalam, że mi usuneli galerię a jednak nie! :D Nie było mnie tak długo bo kurczę mam zagrożenie z matmy i walczyłam jak lew żeby go nie mieć, ale i tak mam.. Ale są ferie ( wreszcie ), więc będę włazić na dogo :D majstruje z filmikiem, ale tak na serio ;> Dziś jadę tylko na wesele kamerować i zabieram bratu mój aparat i ruszam z moim filmikiem, więc mozecie oczekiwać :) Quote
phase Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No co Ty z matmy! Szkoda, ale dasz radę a bynajmniej tego Ci z całych sił życzę!! :calus: NO to miłego bawienia się kamerką. :) Quote
whiteterrier Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='phase']No co Ty z matmy! Szkoda, ale dasz radę a bynajmniej tego Ci z całych sił życzę!! :calus: NO to miłego bawienia się kamerką. :)[/QUOTE] Ja jestem 100 % humanista bo zawsze matoł z matmy byłam :D Najzabawniejsze jest to, że z matmy mam 1 a z polskiego 5 :D Taki kontrast xd O dziękujemy :) Ale takiego kamerowania jak dziś nigdy nie zapomnę, jeszcze się odmrażam :o Quote
Sonka95 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja to w gimnazjum co roku miałam zagrożenie z matmy mimo korepetycji :evil_lol: A teraz w technikum mam spokojnie 2 i miałam nawet szansę na 3 , ale zawaliłam ostatni sprawdzian :diabloti: Quote
whiteterrier Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Sonka95']Ja to w gimnazjum co roku miałam zagrożenie z matmy mimo korepetycji :evil_lol: A teraz w technikum mam spokojnie 2 i miałam nawet szansę na 3 , ale zawaliłam ostatni sprawdzian :diabloti:[/QUOTE] Ja w gimbazie miałam zawsze 3/4 a teraz w liceum to yyy.. cieżej hah XD Quote
Sonka95 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='whiteterrier']Ja w gimbazie miałam zawsze 3/4 a teraz w liceum to yyy.. cieżej hah XD[/QUOTE] Mi to jest o wile łatwiej , ale to tez może kwestia nauczycielki , bo ta jest mało wymagająca ;) Quote
whiteterrier Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Sonka95']Mi to jest o wile łatwiej , ale to tez może kwestia nauczycielki , bo ta jest mało wymagająca ;)[/QUOTE] No zazwyczaj kwestia nauczycielki, rangi szkoły.. A mnie rodzice posłali do tej z wysoką rangą, bo przyszłościowa.. ale w sumie nie żałuję, fajnie jest :) Quote
Ty$ka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ojej, to trzymam kciuki, byś po feriach poprawiła matmę ;P I czekam na filmik Amoorkowy :D Quote
whiteterrier Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Ty$ka']Ojej, to trzymam kciuki, byś po feriach poprawiła matmę ;P I czekam na filmik Amoorkowy :D[/QUOTE] A dziękujemy :D Jutro będziemy myśleć co nagrać, dopracowywać sztuczki a w poniedziałek zabierzemy się za domowe kręcenie a potem ruszymy w plener :) Quote
phase Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='whiteterrier']Ja w gimbazie miałam zawsze 3/4 a teraz w liceum to yyy.. cieżej hah XD Uwielbiam to słowo. :roflt::evil_lol: Quote
whiteterrier Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='phase']Uwielbiam to słowo. :roflt::evil_lol:[/QUOTE] ja właśnie też :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='whiteterrier']A dziękujemy :D Jutro będziemy myśleć co nagrać, dopracowywać sztuczki a w poniedziałek zabierzemy się za domowe kręcenie a potem ruszymy w plener :)[/QUOTE] Ja też planuje nasz pierwszy filmik ze sztuczkami i czymś jeszcze ... Quote
Ty$ka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Wy sobie planujecie, ja nie mam czym robić filmików, buuu :( Quote
whiteterrier Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 a ja sobie zainwestowałam w lustrzankę nagrywającą i teraz na tym kase trzepie ;d Quote
whiteterrier Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 To ruszamy na zimową sesje! Oczekujcie zdjęć :cool3: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='whiteterrier']a ja sobie zainwestowałam w lustrzankę nagrywającą i teraz na tym kase trzepie ;d[/QUOTE] Czyli jaką ? ;P Quote
whiteterrier Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']Czyli jaką ? ;P[/QUOTE] ja mam Canona 550d, ale do dyspozycji mam też 60d ;d Quote
whiteterrier Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Dobra byliśmy dziś porobić zdjęcia i trochę tam poćwiczyć :D Zdziwiło mnie jak zadziwiająco szybki jest białas, nawet w śniegu i ile można z niego wycisnąć! Aport na baaaaardzo dużą odległość zaliczony! Bardzo pozytywnie jestem zaskoczona :D Jutro pokombinujemy coś z filmikiem :) Quote
Recommended Posts