Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

My z tym obozem to się raczej wstrzymamy jeszcze rok... Powinno być lepiej z psami, a i u nas rzepki są problemem :shake: Muszę się z Joy wybrać za jakiś czas do weta, co by nam określił co możemy robić :lol: Cały czas liczę na agi, ale co będzie to nie mam pojęcia :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Już myślalam, że mi usuneli galerię a jednak nie! :D
Nie było mnie tak długo bo kurczę mam zagrożenie z matmy i walczyłam jak lew żeby go nie mieć, ale i tak mam..
Ale są ferie ( wreszcie ), więc będę włazić na dogo :D
majstruje z filmikiem, ale tak na serio ;>
Dziś jadę tylko na wesele kamerować i zabieram bratu mój aparat i ruszam z moim filmikiem, więc mozecie oczekiwać :)

Posted

[quote name='phase']No co Ty z matmy! Szkoda, ale dasz radę a bynajmniej tego Ci z całych sił życzę!! :calus:
NO to miłego bawienia się kamerką. :)[/QUOTE]

Ja jestem 100 % humanista bo zawsze matoł z matmy byłam :D
Najzabawniejsze jest to, że z matmy mam 1 a z polskiego 5 :D
Taki kontrast xd
O dziękujemy :)
Ale takiego kamerowania jak dziś nigdy nie zapomnę, jeszcze się odmrażam :o

Posted

Ja to w gimnazjum co roku miałam zagrożenie z matmy mimo korepetycji :evil_lol: A teraz w technikum mam spokojnie 2 i miałam nawet szansę na 3 , ale zawaliłam ostatni sprawdzian :diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja to w gimnazjum co roku miałam zagrożenie z matmy mimo korepetycji :evil_lol: A teraz w technikum mam spokojnie 2 i miałam nawet szansę na 3 , ale zawaliłam ostatni sprawdzian :diabloti:[/QUOTE]

Ja w gimbazie miałam zawsze 3/4 a teraz w liceum to yyy.. cieżej hah XD

Posted

[quote name='whiteterrier']Ja w gimbazie miałam zawsze 3/4 a teraz w liceum to yyy.. cieżej hah XD[/QUOTE]

Mi to jest o wile łatwiej , ale to tez może kwestia nauczycielki , bo ta jest mało wymagająca ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Mi to jest o wile łatwiej , ale to tez może kwestia nauczycielki , bo ta jest mało wymagająca ;)[/QUOTE]

No zazwyczaj kwestia nauczycielki, rangi szkoły.. A mnie rodzice posłali do tej z wysoką rangą, bo przyszłościowa.. ale w sumie nie żałuję, fajnie jest :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Ojej, to trzymam kciuki, byś po feriach poprawiła matmę ;P

I czekam na filmik Amoorkowy :D[/QUOTE]

A dziękujemy :D
Jutro będziemy myśleć co nagrać, dopracowywać sztuczki a w poniedziałek zabierzemy się za domowe kręcenie a potem ruszymy w plener :)

Posted

[quote name='whiteterrier']A dziękujemy :D
Jutro będziemy myśleć co nagrać, dopracowywać sztuczki a w poniedziałek zabierzemy się za domowe kręcenie a potem ruszymy w plener :)[/QUOTE]

Ja też planuje nasz pierwszy filmik ze sztuczkami i czymś jeszcze ...

Posted

Dobra byliśmy dziś porobić zdjęcia i trochę tam poćwiczyć :D
Zdziwiło mnie jak zadziwiająco szybki jest białas, nawet w śniegu i ile można z niego wycisnąć!
Aport na baaaaardzo dużą odległość zaliczony! Bardzo pozytywnie jestem zaskoczona :D
Jutro pokombinujemy coś z filmikiem :)