whiteterrier Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 maryg22 napisał(a):Hej :hand: Co u Was? Hej Hej :D U nas dobrze odpoczywamy po świętach i dopracowujemy komendy :D I myślimy co nieco nad filmikiem ^^ Quote
Baton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 whiteterrier napisał(a):Hej Hej :D U nas dobrze odpoczywamy po świętach i dopracowujemy komendy :D I myślimy co nieco nad filmikiem ^^ To myślcie dalej bo chętnie bym jakiś filmik zobaczyła :D Quote
whiteterrier Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Ale nie mam czym nowym się chwalic, więc chyba wymyślę coś pełnometrażowego XD Quote
Ty$ka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To nie ma co myśleć, tylko należy jakiś filmik wstawić :D Quote
Baton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 whiteterrier napisał(a):Ale nie mam czym nowym się chwalic, więc chyba wymyślę coś pełnometrażowego XD A nie musi być to nic nowego :lol: My się i starociami zadowolimy :D Quote
Sonka95 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Witamy się i jak minął wam Sylwester ? :loveu: Ja dzisiaj będę miała okazje zobaczyć Sonie w tunelu :cool3: Zobaczymy jak sobie poradzi ... Quote
whiteterrier Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 kto jedzie ze mną na obóz? ;> http://graf-psy.pl/obozy/agilityfrisbeeobedience/ Quote
Baton Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='whiteterrier']kto jedzie ze mną na obóz? ;> http://graf-psy.pl/obozy/agilityfrisbeeobedience/ O, ktoś tu się pojawił :lol: Kusisz tym obozem :D Ale z tego co widzę, jeszcze nie ma ofert na 2013 r ;) Już od dawna chciałam jechać na tego typu obóz, ale zawsze jest ten sam problem. Joy nie za bardzo przepada za innymi psami - boi się tych bardziej aktywnych :shake: Więc tak przekładam te obozy z roku na rok, licząc, że Joy zrobi jeszcze większe postępy ;) Quote
whiteterrier Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 maryg22 napisał(a):O, ktoś tu się pojawił :lol: Kusisz tym obozem :D Ale z tego co widzę, jeszcze nie ma ofert na 2013 r ;) Już od dawna chciałam jechać na tego typu obóz, ale zawsze jest ten sam problem. Joy nie za bardzo przepada za innymi psami - boi się tych bardziej aktywnych :shake: Więc tak przekładam te obozy z roku na rok, licząc, że Joy zrobi jeszcze większe postępy ;) Ej mam zagrożenie z matmy, muszę tyyyyle zakuwać :c Jedź ze mną! Amoor i Joy się poznają, zaakceptują bd super :D tata wysyła mnie ogólnie na dwa turnusy :3 I niedługo będę dzwonić pytać się o obozy na 2013 :D Quote
Baton Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 whiteterrier napisał(a):Ej mam zagrożenie z matmy, muszę tyyyyle zakuwać :c Jedź ze mną! Amoor i Joy się poznają, zaakceptują bd super :D tata wysyła mnie ogólnie na dwa turnusy :3 I niedługo będę dzwonić pytać się o obozy na 2013 :D Nawet nie wiesz jak bym chciała :loveu: Cały czas zastanawiam się jednak nad reakcją Joy :roll: Poprawa jest znaczna (inaczej nie mogłybyśmy chodzić na spacery z dogo ;)), ale nie wiem, czy mogła by mieszkać z innym psem... Ale jak się czegoś dowiesz to pisz :) Dwa turnusy? :crazyeye: Farciara! :D Quote
whiteterrier Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 maryg22 napisał(a):Nawet nie wiesz jak bym chciała :loveu: Cały czas zastanawiam się jednak nad reakcją Joy :roll: Poprawa jest znaczna (inaczej nie mogłybyśmy chodzić na spacery z dogo ;)), ale nie wiem, czy mogła by mieszkać z innym psem... Ale jak się czegoś dowiesz to pisz :) Dwa turnusy? :crazyeye: Farciara! :D Mojemu czasem też potrafi coś pacnąć, ale akceptuje psy śpiące, jakby co będę mieć klatkę więc spokojnie :) Jutro najprawdopodobniej będę dzwonić i dam znać :D Bo tata i mama twierdzą, że 5 dni to za mało.. Chyba serio mnie nie kochają i chcą się mnie pozbyć :evil_lol: Quote
Baton Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 whiteterrier napisał(a):Mojemu czasem też potrafi coś pacnąć, ale akceptuje psy śpiące, jakby co będę mieć klatkę więc spokojnie :) Jutro najprawdopodobniej będę dzwonić i dam znać :D Bo tata i mama twierdzą, że 5 dni to za mało.. Chyba serio mnie nie kochają i chcą się mnie pozbyć :evil_lol: A no właśnie... jeszcze w klatkę musiała bym się wyposażyć :evil_lol: A wiesz ile tam psów przypada na jeden pokój? ;) Quote
whiteterrier Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 maryg22 napisał(a):A no właśnie... jeszcze w klatkę musiała bym się wyposażyć :evil_lol: A wiesz ile tam psów przypada na jeden pokój? ;) 4 osoby a więc 4 psy na pokój ;d Więc nie jest źle :) Byle nie duże bo Amoor woli mniejsze psiaki XD Quote
whiteterrier Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 I jakby co jadą moje 2 koleżanki z WHWT ( suczkami ) więc nie jest tak źle :D Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 kuszące, jednak ja się chyba nie zdecyduję... :roll: Quote
whiteterrier Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Angi napisał(a):kuszące, jednak ja się chyba nie zdecyduję... :roll: Weź sie peniasz! wiesz ile whwt bd?! :D Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 nie chodzi o to, mój pies jest nie pewny co do innych psów.. :roll: nie mam klatki... :eviltong: Quote
whiteterrier Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Angi napisał(a):nie chodzi o to, mój pies jest nie pewny co do innych psów.. :roll: nie mam klatki... :eviltong: Moj czasem klapnie zębami, ale się socjalizujemy! Kup se ;d Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 kupić na pewno nie kupię. U mnie nie kończy się to na kłapaniu zębami :roll: a ja nie wiem czy do tego czasu dorobię się psa... Quote
Recommended Posts