magdola Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Whiteterier, musisz zrobic fotki w mojej kolekcji zimowej;):diabloti: Quote
whiteterrier Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Zimowe będą za jakieś dwa tygodnie bo teraz ciągle jestem w biegu! Wolontariat, radio, szkoła i tak w kółko! Jeszcze turniej mam w sobote i tylko wtedy będe w domu ah! Na święta trochę zwolnie i zasypię Was masą zdjęć :D Quote
angineuuka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 za dwa tygodnie śniegu nie będzie :P Quote
whiteterrier Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Angi']za dwa tygodnie śniegu nie będzie :P[/QUOTE] U mnie będzie ;p A teraz choc bym chciała nie mam nawet możliwości zrobienie zdjęć bo nie jestem u siebie ;c Quote
phase Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='whiteterrier'] Na święta trochę zwolnie i zasypię Was masą zdjęć :D[/QUOTE] Trzymam za słowo. ;) Quote
Ty$ka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='phase']Trzymam za słowo. ;)[/QUOTE] Ja też, hyhy :D Quote
Evelynkaa Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='whiteterrier']Macie legitymacyjne. Kurde miesiąc lecze juz kaszel i nic.. Nikt nie wie co mi jest. Mam już 3 antybiotyk pod rząd, miałam RTG klatki piersiowej a w czwartek idę na morfologię i musze jeszcze do alergologa.. Ja już 3 tydzień się męczę, trochę się polepszy a za chwilę znów...ale do lekarza jeszcze nie dotarłam :P choć chyba planuję bo za długo to trwa...:P [quote name='Bzikowa']Przeniosłam ten wątek do działu Galeria :) Pozdrawiam :) -mod Haha wszelki duch sobie przypomniał o pełnionym obowiązku, a ja prosiłam kogoś wyżej żeby połączył adopcje westów i dał mi władzę. Amoor nie wygląda na diabła :P Quote
whiteterrier Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Evelynkaa']Ja już 3 tydzień się męczę, trochę się polepszy a za chwilę znów...ale do lekarza jeszcze nie dotarłam :P choć chyba planuję bo za długo to trwa...:P Haha wszelki duch sobie przypomniał o pełnionym obowiązku, a ja prosiłam kogoś wyżej żeby połączył adopcje westów i dał mi władzę. Amoor nie wygląda na diabła :P[/QUOTE] Radzę jak najszybciej do lekarza, bo u mnie już na alergie mnie wysyłają ( w piątek idę ) bo już nie wiadomo co, jak nic nie wykryje to szpital :shake: Nie wygląda ale jest :diabloti: A Amoor 14 grudnia ( tj. piątek ) kończy 2 lata! Może trzeba jakiś filmik nakręcić.. :cool3: Quote
Sonka95 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='whiteterrier'] A Amoor 14 grudnia ( tj. piątek ) kończy 2 lata! Może trzeba jakiś filmik nakręcić.. :cool3:[/QUOTE] Czyli niedługo jego urodzinki :multi: tak chcemy filmik urodzinowy :loveu: Quote
whiteterrier Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Sonka95']Czyli niedługo jego urodzinki :multi: tak chcemy filmik urodzinowy :loveu: Ale będzie jakoś w przerwie świątecznej bo mnie nie ma na razie :-( Ale obiecuje, że będzie bombowy :D :) Quote
Ty$ka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Masz już prezent dla Amoorka na urodziny? :) Quote
whiteterrier Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ty$ka']Masz już prezent dla Amoorka na urodziny? :)[/QUOTE] Już dostał nawet bo kurier za wcześnie przyjechał :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='whiteterrier']Już dostał nawet bo kurier za wcześnie przyjechał :evil_lol:[/QUOTE] Zdradź szczegóły nooo, nie bądź taka tajemnicza :D Quote
whiteterrier Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ty$ka']Zdradź szczegóły nooo, nie bądź taka tajemnicza :D[/QUOTE] Dostał kurteczkę, jego ulubione smaki Royal Educ x5, konga kostke którego górę rozgryzł już i piszczący hantel :D A na święta to Amoor chce frisbee ^^ Quote
Ty$ka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 O, to widzę spory prezencik był :D Poka kurteczkę :P Quote
lasoa Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='whiteterrier']Już dostał nawet bo kurier za wcześnie przyjechał :evil_lol:[/QUOTE] chyba wiem co to, ale nie jestem pewna :lol: Quote
lasoa Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='lasoa']chyba wiem co to, ale nie jestem pewna :lol:[/QUOTE] łe nie zauważyłam, że już napisałaś, ale tak właśnie myślałam :) Quote
phase Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='whiteterrier'] Może trzeba jakiś filmik nakręcić.. :cool3:[/QUOTE] Tak, tak! I fotoszki dać. :grins: [quote name='whiteterrier']Dostał kurteczkę, jego ulubione smaki Royal Educ x5, konga kostke którego górę rozgryzł już i piszczący hantel :D A na święta to Amoor chce frisbee ^^[/QUOTE] No to już chwalcie się jak Amoorek prezentuje się w kurtce. :) Quote
Sonka95 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='whiteterrier']Dostał kurteczkę, jego ulubione smaki Royal Educ x5, konga kostke którego górę rozgryzł już i piszczący hantel :D A na święta to Amoor chce frisbee ^^[/QUOTE] Jaki duży prezencik ;) Czyli po świętach będą focie z frisbee lub filmik :multi: Quote
magdola Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Moze jeszcze jeden prezencik:cool3: dostałam material w kolorowe grupie czaszki....błękitny..... Juz mam zamówienie dla buldożka fr.:diabloti: Quote
angineuuka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 ( magdola - masz ładne nazwisko :D ) Quote
magdola Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Angi']( magdola - masz ładne nazwisko :D ) Czyzbys mnie znalazła na fb???????:mad: Quote
magdola Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Angi']no, przypadkiem cię znalazłam. ;)[/QUOTE] Przypadkiem?:cool3: A zaproszenie gdzie :D? Quote
angineuuka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='magdola']Przypadkiem?:cool3: A zaproszenie gdzie :D? poszedło sobie w twoją stronę :lol: ( kiedyś sama podałaś link, w sprawie łobróżek :eviltong: ) Quote
Recommended Posts