whiteterrier Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Angi napisał(a):jakie masz smycze? :D mam taką zieloną z łapkami zwykłą i jakąś odblaskową co wygrałam jak kupowałam losy dla bezdomniaków :D Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 kurde, bo szukam smyczy nowej :D czarną. Quote
whiteterrier Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Angi napisał(a):kurde, bo szukam smyczy nowej :D czarną. czarną też mam taką dłuższą, ale niestety nie na sprzedaż bo mega super jest :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 chociaż podaj markę i materiał :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']chociaż podaj markę i materiał :evil_lol: http://www.swiatkarm.pl/p,chaba-smycz-tasmowa-regulowana-12mm--270cm-kolor-czarny,573,587.html - ło taka zwykła, a służy już 2 lata :D Quote
magdola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ja Wam jutro pokaże co dzisiaj sklecilam ..... Dwa komplety niestety w czerwonym kolorze i kilka obrozek ;) ale mam w choinki ;) Quote
phase Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Przyszłam się przywitać. :grins: Przypominam o kotkowych zdjęciach. :eviltong::evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='magdola']Ja Wam jutro pokaże co dzisiaj sklecilam ..... Dwa komplety niestety w czerwonym kolorze i kilka obrozek ;) ale mam w choinki ;) ja czekam na bałwanki albo renifery ;p Ale pokaaaż :loveu: [quote name='phase']Przyszłam się przywitać. :grins: Przypominam o kotkowych zdjęciach. :eviltong::evil_lol: Dzień dobry :loveu: Postaram się zrobić, bo dziś też jadę na mecz :) Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='whiteterrier']ja czekam na bałwanki albo renifery ;p Ale pokaaaż Reniferów nie mam :( Coś dla partiotów: Quote
whiteterrier Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Ta czerwona wyrypiasta :loveu: Ale jak kupię kolejną czerwoną obrożę to brat mnie wyklnie :o Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 whiteterrier napisał(a):Ta czerwona wyrypiasta :loveu: Ale jak kupię kolejną czerwoną obrożę to brat mnie wyklnie :o Będą bałwanki, tylko są beżowe i tak sobie myślę, że na taśmie w kol. khaki zrobię i ew polarem bezowym podszyję????? Quote
whiteterrier Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 magdola napisał(a):Będą bałwanki, tylko są beżowe i tak sobie myślę, że na taśmie w kol. khaki zrobię i ew polarem bezowym podszyję????? O to takie bardzo ładne bo nie mamy żadnej zielonej obroży :angryy: Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 A moze zrobię na czarnej taśmie i zielonym polarem podszyje.....hmmmm Quote
Sonka95 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ale fajne smyczki i obróżki :loveu: Wstawiłam nowe fotki Sonki Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 CZeeeść :D W końcu nadrobiłam u Was zaległości :D Quote
Sonka95 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Hej :loveu: Ja myślałam ,że tu znajdę nowe foteczki a tu nic :mad: Quote
magdola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ale tu cicho... No to musimy przyciągnąć whiteteriera: Quote
whiteterrier Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Cześć kochani! Kurde szkoła mnie wykańcza w ogóle mam teraz zapieprz przygotowuję jeszcze wywiad z Sebastianem Rudolem ( zawodnikiem Pogonii :loveu: ) i nie mam czasu nawet na kompa :c Ale nadrobię wszystko jutro i dam dużo dużo zdjęć z wystawy w Mielnie :D Powiem Wam tylko, że Rita zajęła 1 lokatę i dostała ocenę doskonałą :multi: Ja zawaliłam MP, ale się nie poddaję i będę jeszcze startować tylko, że z Demonem ( Sony z Klanu Prajzendanca ) i mam wybraną mamusię dla mojego nowego szczylka :D Quote
magdola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 whiteterrier napisał(a):i mam wybraną mamusię dla mojego nowego szczylka :D ????????? Czekam????????? Moze chcesz mojego:cool3: Quote
whiteterrier Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Szczylek to będzie DON :) Mamusią zostanie przepiękna Rozalia Wolf-Gang, juz nie moge się doczekać :loveu: Ale muszę trochę poczekać bo mała ma dopiero 10 miesięcy i trzeba czekać. No i jeszcze odpowiedniego kawalera trzeba znaleźć, ale mówię Wam, że wart czekać :) Quote
magdola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ja też na swojego szczyla czekam.... miot dopiero za rok :shake: Jeszcze nic pewnego, ale zobaczymy..... A w międzyczasie zapraszam na bazarek z mojego podpisu:) Trzeba sobie umilić to czekanie;) Quote
Recommended Posts