Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

some napisał(a):
mozna puscic kciuki! Barry nic nie zniszczyl!!! znaczy zjadl cos malutkiego ale ciezko stwierdzic co to bylo :diabloti: teraz juz jest na spacerku :p

Super chłopak!!!:multi:
Niech Rafał bacznie patrzy jutro:diabloti:, to zobaczy co malutkiego zjadł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

some napisał(a):
Barry juz po kapieli.. :) no i co? radocha oczywiscie. podczas kapieli spokojnie, nawet byl ponoc zadowolony jak na laba przystalo :) a po wyjsciu z lazienki totalne wariactwo :D teraz sobie spi
mamo blanki oni spaceruja duzo! takze wypatrujcie siebie nawzajem, Rafal juz wie ze Ego jest obok :)

No...Ego to świetny chłopak:p...może się odnajdą:lol:

Posted

Dzisiaj w pracy dostałam smsa od Oli, że...Barry vel Cooki nic nie zniszczył w domku ! Ogromnie się ucieszyłam.:multi::multi::multi:
Teraz jeszcze trzeba psiaka sprawdzić na inne pieski i koty, oczywiście na małe dzieci i bierzemy się za ogłoszenia !!! :p

Posted

some napisał(a):

mamo blanki oni spaceruja duzo! takze wypatrujcie siebie nawzajem, Rafal juz wie ze Ego jest obok :)

zaraz zamelduję Rudejmanii bo Ego u niej;)
Ich łatwo zauwżyć, bo chodzą w trójkę- Ego, Rudy i Zoja...no i Rudamania;-)

Posted (edited)

mamo blanki przekaz Rudejmani ze dzis do 17 jestem tu na sowinskiego- osiedle pionierow biuro sprzedazy zaraz przy bramie wjazdowej na osiedle, ja bym bardzo chetnie poznala cala trojke jesli bedzie dzis na spacerku!
edit: Barry znowu grzecznie czekal na Rafala, zadnej demolki i zalatwiania sie w domku :)))) jest mieciutki po kapieli ale potrzebuje jeszcze jednej, zapachy jednak sie jeszcze unosza ;) i jak mnie pieknie przywital! az mi palca by prawie wybil :))

Edited by some
Posted

No to chyba mieliśmy wczoraj około 23 spotkanie z Barym heheheh. Niestety Mój Rudy nie toleruje psów więc nie było ciekawie :) Oczywiście nic się nie stało bo wszystkie "futra" były na smyczach ale z daleka się widzieliśmy :) Zapraszamy w takim razie Pana Rafała i Ciebie Olu do Nas na wizytę.. Jeżeli Barry znajdzie nowy domek to Ego jest gotowy do adopcji:) Ego generalnie pies ideał :) A i jeszcze jedno szepnijcie Panu Rafałowi ,że My nie gryziemy i niech nie boi się do nas podejść hehehhe..

Posted

U Barrego wszystko ok. dzis dostal adresatke. Barry nie lubi smaczkow- kosteczek , kurzych lapek wedzonych :crazyeye: lagodnie reaguje na inne psy.. i wladowal sie do lozka :diabloti: ale tylko tak an chwilke :evil_lol:

Posted

no ja mysle ze chyba nie ma zadnych przeciwskazan zeby przedstawic im psa.... idealnego? :) no moze tylko troche ciagnie na smyczy :evil_lol:

Posted

Zaprezentowałam Barrego vel Cookiego :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ale lepiej niech się szybko zdecydują bo taki cudny ideał szybko znajdzie domek ;-)

Posted

mariamc napisał(a):
Ktoś napisał w komentarzach pod art,.że do schronu trafił nowy labrador....

Tak, czytałam :(

Ola co słychać u Barrego vel Cookiego ? Na kiedy jest planowana wizyta u weterynarza ?

Posted

do weta jedziemy jutro. u Barrego wszystko w porzadku. szaleje :) poprosze Rafala zeby przeslal mi jakies jego fotki. z tego co wiem to chyba spotkali sie z Rudamania ostatnio na spacerku i z jej trojca :evil_lol:

Posted

some napisał(a):
do weta jedziemy jutro. u Barrego wszystko w porzadku. szaleje :) poprosze Rafala zeby przeslal mi jakies jego fotki. z tego co wiem to chyba spotkali sie z Rudamania ostatnio na spacerku i z jej trojca :evil_lol:

Przydałyby się też informacje o psie. Musimy zacząć go ogłaszać ;)

Posted

Asiu a co jeszcze potrzeba do ogloszen? powiedz to poprosze Rafala zeby sprawdzil. na male dzieci na razie nie mamy jak go sprawdzic. Rafal nie ma dzieci i w rodzinie tez nie za bardzo. zapytam czy spotkali jakies na spacerkach. jutro dodatkowo informacje od weta.

Posted

[quote name='some']Asiu a co jeszcze potrzeba do ogloszen? powiedz to poprosze Rafala zeby sprawdzil. na male dzieci na razie nie mamy jak go sprawdzic. Rafal nie ma dzieci i w rodzinie tez nie za bardzo. zapytam czy spotkali jakies na spacerkach. jutro dodatkowo informacje od weta.
To co zawsze...podstawowe informacje.
RODOWÓD, TATUAŻ:
CHIP:
STERYLIZACJA:
ZACHOWANIE W DOMU I PODCZAS TRANSPORTU:
POSŁUSZEŃSTWO:
STOSUNEK DO INNYCH ZWIERZĄT:
STOSUNEK DO DZIECI:
MIEJSCE POBYTU PSA:
DANE KONTAKTOWE DO OSOBY, KTÓRA ZAJMUJE SIĘ PSEM:

Krótki tekst do ogłoszeń i jedziemy.;) Jestem ciekawa co powie wet, czy potwierdzi się jego wiek. :)

Posted

Dzisiaj Cooki vel Barry miał wizytę u weterynarza. Czekam na wieści

Dzisiaj zapytałam Ole o Barrego, odpowiedziała Mi tak :
rafal ciagle mowi to samo:)

• Rafal ciagle mowi to samo:)

• ze grzeczny

• ze nie brudzi

• ze nie niszczy

• ze lubi psy inne

• tyle ze ciagnie mocno

• ze wariat :)