BajUla Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 some napisał(a):mozna puscic kciuki! Barry nic nie zniszczyl!!! znaczy zjadl cos malutkiego ale ciezko stwierdzic co to bylo :diabloti: teraz juz jest na spacerku :p Super chłopak!!!:multi: Niech Rafał bacznie patrzy jutro:diabloti:, to zobaczy co malutkiego zjadł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BajUla Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 some napisał(a):Barry juz po kapieli.. :) no i co? radocha oczywiscie. podczas kapieli spokojnie, nawet byl ponoc zadowolony jak na laba przystalo :) a po wyjsciu z lazienki totalne wariactwo :D teraz sobie spi mamo blanki oni spaceruja duzo! takze wypatrujcie siebie nawzajem, Rafal juz wie ze Ego jest obok :) No...Ego to świetny chłopak:p...może się odnajdą:lol: Quote
Joanna K. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Dzisiaj w pracy dostałam smsa od Oli, że...Barry vel Cooki nic nie zniszczył w domku ! Ogromnie się ucieszyłam.:multi::multi::multi: Teraz jeszcze trzeba psiaka sprawdzić na inne pieski i koty, oczywiście na małe dzieci i bierzemy się za ogłoszenia !!! :p Quote
mama blanki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 some napisał(a): mamo blanki oni spaceruja duzo! takze wypatrujcie siebie nawzajem, Rafal juz wie ze Ego jest obok :) zaraz zamelduję Rudejmanii bo Ego u niej;) Ich łatwo zauwżyć, bo chodzą w trójkę- Ego, Rudy i Zoja...no i Rudamania;-) Quote
some Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) mamo blanki przekaz Rudejmani ze dzis do 17 jestem tu na sowinskiego- osiedle pionierow biuro sprzedazy zaraz przy bramie wjazdowej na osiedle, ja bym bardzo chetnie poznala cala trojke jesli bedzie dzis na spacerku! edit: Barry znowu grzecznie czekal na Rafala, zadnej demolki i zalatwiania sie w domku :)))) jest mieciutki po kapieli ale potrzebuje jeszcze jednej, zapachy jednak sie jeszcze unosza ;) i jak mnie pieknie przywital! az mi palca by prawie wybil :)) Edited March 15, 2012 by some Quote
lidia509 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Odzew kierowniczki schroniska na mój artykuł http://www.mmstargard.pl/artykul/kiczarowo-marza-o-tym-nie-padalo#comment-288350 Quote
Rudamania Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 No to chyba mieliśmy wczoraj około 23 spotkanie z Barym heheheh. Niestety Mój Rudy nie toleruje psów więc nie było ciekawie :) Oczywiście nic się nie stało bo wszystkie "futra" były na smyczach ale z daleka się widzieliśmy :) Zapraszamy w takim razie Pana Rafała i Ciebie Olu do Nas na wizytę.. Jeżeli Barry znajdzie nowy domek to Ego jest gotowy do adopcji:) Ego generalnie pies ideał :) A i jeszcze jedno szepnijcie Panu Rafałowi ,że My nie gryziemy i niech nie boi się do nas podejść hehehhe.. Quote
some Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 U Barrego wszystko ok. dzis dostal adresatke. Barry nie lubi smaczkow- kosteczek , kurzych lapek wedzonych :crazyeye: lagodnie reaguje na inne psy.. i wladowal sie do lozka :diabloti: ale tylko tak an chwilke :evil_lol: Quote
Joanna K. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 some napisał(a): .. i wladowal sie do lozka :diabloti: ale tylko tak an chwilke :evil_lol: No wreszcie !!! Juz myślałam że z nim jest coś nie tak :evil_lol: Quote
jolam Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Moi znajomi szukają labka ;-) czy mogę im pokazać Barrego vel Cookiego ? Quote
some Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 no ja mysle ze chyba nie ma zadnych przeciwskazan zeby przedstawic im psa.... idealnego? :) no moze tylko troche ciagnie na smyczy :evil_lol: Quote
Joanna K. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 jolam napisał(a):Moi znajomi szukają labka ;-) czy mogę im pokazać Barrego vel Cookiego ? Jola, Czekamy na wieści ;) Quote
BajUla Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Jolu, czekamy, czekamy!!!:lol: Też się martwiłam, że do łóżka się nie pcha:evil_lol: Quote
jolam Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Zaprezentowałam Barrego vel Cookiego :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale lepiej niech się szybko zdecydują bo taki cudny ideał szybko znajdzie domek ;-) Quote
mariamc Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ktoś napisał w komentarzach pod art,.że do schronu trafił nowy labrador.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='mariamc']Ktoś napisał w komentarzach pod art,.że do schronu trafił nowy labrador.... Na wątku pseudo z podlaskiego jest informacja o chętnych do adopcji biszkopcika do 4 lat: http://www.dogomania.pl/threads/223562-Zlikwidowana-pseudo-z-Podlaskiego.-Wychudzon******-potrzebne-DT-i-wsparcie-finansowe?p=18849842#post18849842 . Quote
Joanna K. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 mariamc napisał(a):Ktoś napisał w komentarzach pod art,.że do schronu trafił nowy labrador.... Tak, czytałam :( Ola co słychać u Barrego vel Cookiego ? Na kiedy jest planowana wizyta u weterynarza ? Quote
jolam Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No to niestety będzie kolejny labek, któremu trzeba będzie znaleźć dom ;-) Quote
some Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 do weta jedziemy jutro. u Barrego wszystko w porzadku. szaleje :) poprosze Rafala zeby przeslal mi jakies jego fotki. z tego co wiem to chyba spotkali sie z Rudamania ostatnio na spacerku i z jej trojca :evil_lol: Quote
Joanna K. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 some napisał(a):do weta jedziemy jutro. u Barrego wszystko w porzadku. szaleje :) poprosze Rafala zeby przeslal mi jakies jego fotki. z tego co wiem to chyba spotkali sie z Rudamania ostatnio na spacerku i z jej trojca :evil_lol: Przydałyby się też informacje o psie. Musimy zacząć go ogłaszać ;) Quote
some Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Asiu a co jeszcze potrzeba do ogloszen? powiedz to poprosze Rafala zeby sprawdzil. na male dzieci na razie nie mamy jak go sprawdzic. Rafal nie ma dzieci i w rodzinie tez nie za bardzo. zapytam czy spotkali jakies na spacerkach. jutro dodatkowo informacje od weta. Quote
Joanna K. Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='some']Asiu a co jeszcze potrzeba do ogloszen? powiedz to poprosze Rafala zeby sprawdzil. na male dzieci na razie nie mamy jak go sprawdzic. Rafal nie ma dzieci i w rodzinie tez nie za bardzo. zapytam czy spotkali jakies na spacerkach. jutro dodatkowo informacje od weta. To co zawsze...podstawowe informacje. WIEK: STAN ZDROWIA: RODOWÓD, TATUAŻ: CHIP: STERYLIZACJA: ZACHOWANIE W DOMU I PODCZAS TRANSPORTU: POSŁUSZEŃSTWO: STOSUNEK DO INNYCH ZWIERZĄT: STOSUNEK DO DZIECI: MIEJSCE POBYTU PSA: DANE KONTAKTOWE DO OSOBY, KTÓRA ZAJMUJE SIĘ PSEM: Krótki tekst do ogłoszeń i jedziemy.;) Jestem ciekawa co powie wet, czy potwierdzi się jego wiek. :) Quote
some Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Asia moze zmien tytul watku? Barry jest w dt juz od tygodnia :) Quote
Joanna K. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Dzisiaj Cooki vel Barry miał wizytę u weterynarza. Czekam na wieści Dzisiaj zapytałam Ole o Barrego, odpowiedziała Mi tak : rafal ciagle mowi to samo:) Rafal ciagle mowi to samo:) ze grzeczny ze nie brudzi ze nie niszczy ze lubi psy inne tyle ze ciagnie mocno ze wariat :) Quote
jolam Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ha, czyli normalny labek :-) ideał normalnie ;-) Quote
Recommended Posts