Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joanna K. napisał(a):
To nie moja zasługa ;) ale wiem, że Cooki dzisiaj zacznie nowe, lepsze zycie !!!

To napiszcie coś o nowym życiu Cookiego :cool1: zżera mnie ciekawość :angryy:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu to Ty poruszylas niebo i ziemie ;) ja udostepnilam na FB tylko Twoje zdjecia Cookiego, ktore zobaczyl moj kolega z biura :) taki lancuszek.. :evil_lol:
Cookie dzis jedzie do DT w Szczecinie. jest to moj kolega z pracy. bedziemy mialy na Cookiego oko. trzymajcie kciuki!

Posted

az nie prawdopodobne:(((
jestem w szoku, zeby w takim koszmarze zyją zwierzaki ze schronu bedące pod pieczą toz. cos strasznego. jaki wstyd.

kurcze żal tych zwierzaków, mam nadzieje ze jak sie sprawe nagłośni to się coś zmieni. a moze wydarzenie na fb zrobic? niech się ludzie dowiedza.

fajnie ze chociaz jedna duszka uratowana;)

Posted

[quote name='sylwia637']az nie prawdopodobne:(((
jestem w szoku, zeby w takim koszmarze zyją zwierzaki ze schronu bedące pod pieczą toz. cos strasznego. jaki wstyd.

kurcze żal tych zwierzaków, mam nadzieje ze jak sie sprawe nagłośni to się coś zmieni. a moze wydarzenie na fb zrobic? niech się ludzie dowiedza.

fajnie ze chociaz jedna duszka uratowana;)

Uważam,że to idealny pomysł!!;)
Takie sprawy należy pokazywać, zwłaszcza, że to dotyczy tak znanej organizacji:shake:
Może się zawstydzą i to przyspieszy poprawę warunków dla tych biedaków w schronie?:cool3:

Posted

no to teraz oczekiwane informacje... :) zdjecia wklei pozniej Joanna K. Barry- Cookie ( no facetowi tak dziwnie sie wolalo na niego Cookie i dostal imie Barry, a w schronie to w ogole byl Vegas....) po opuszczeniu bram schroniska zwariowal! jak podeszlismy do boksu to faktycznie- biedny wycofany psiak... zachecilismy go na kurczaczka.. i zadzialalo- juz stal przy kratach i jadl razem z reka :diabloti: (nic smiesznego tak naprawde, Rafalowi niechcacy rozwalil palec) oczywiscie byla zabawa w chowanego, bo za nic w swiecie nie chcial dac sie zapiac na smycz przez pracownika schroniska. no i sie zaczelo...... wulkan energii, ogon w gorze, pychol usmiechniety, niesamowita radosc!!!!! zaczely sie harce na polu z panciem i byly kotecki :evil_lol: no Barry bardzo sie nimi interesuje :p podroz minela znakomicie. po 5 minutach Barry grzecznie siedzial a po 10 juz ladnie lezal... ale oczy dookola glowy. po drodze wylizal mnie po uszach :loveu: w nowym domku istne szalenstwo! zdazyl zrobic bloto z wody ze swojej miski i brudu z lap, wpadl w to, wywalil sie. dostal zabawki, szalal z nimi po calym domu i sam zaczepial do zabawy!! i bawili sie z panem w przeciaganie kosteczki. sam zaczepial do tej zabawy! kladzie sie na kaflach i tam sie chlodzi. ale wystarczy jeden ruch i juz byl przy nas, normalnie nie moglam uruchomic aparatu bo ten dzwiek juz go przywolywal a chcielismy zeby troche odpoczal! no typowy lab. generalnie uwazamy ze ma okolo poltora roku max! w schronie dowiedzialam sie ze teraz jak przybral na wadze to oni uwazaja ze ma 2-3 lata a nie 4. wedlug nas ma mniej. no i generalnie to co tam uslyszalam i zobaczylam rozwalilo mnie na lopatki. ale to na pw jak cos. na wydanie psa przyjechala sama kierowniczka, chociaz mial byc przy tym tylko pracownik schronu. to chyba juz wiecie o co chodzi..... Barry jest zaszczepiony przeciw wsciekliznie, odrobaczony i odpchlony. nie otrzymalam ksiazeczki tylko zaswiadczenia o tym.

Posted

z najnowszych wiesci: Barry chodzi krok w krok za Rafalem.. :)
wracajac do schronu, a co tam- DOSTALAM ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA OBIEKTU I PSOW!!!!! PILNOWANO MNIE I ZAGROZONO ZABRANIEM SPRZETU!

Posted

Ola, fantastyczna akcja!!!! Co to znaczy za kratami, a na wolności, Rafał jutro pewnie na żądanie wezmie, bo całą noc z psiakiem będzie szalał:evil_lol:

Posted

Jestem gotowa czynic za niego jutro obowiazki :p trzymajcie kciuki zeby nie bylo malej demolki podczas nieobecnosci pancia... Ula Ty wiesz co! sio na dogo!:diabloti:

Posted

Jestem wreszcie w domku.Nie mogłam się doczekać relacji. :cool3:

Na początku chcę podziękować Tobie Olu za to, że znalazłaś DT i pomogłaś wyciągnąć psa ze schronu.:loveu:
Rafałowi za to, że zaoferował swoją pomoc jako DT.To wspaniałe ! :loveu:

Dajcie Mi się chwilkę ogarnąć i zaraz wrzucę zdjęcia Oli.Sama jestem ciekawa ;)

Posted

Ogromnie się cieszę, że psiak już w domku :) Dziewczyny, wielki ukłon :*
Wracając do schroniska... poczytajcie komentarze pod artykułem, jakoś nie zdziwił mnie zakaz fotografowania...

Posted

some napisał(a):
Jestem gotowa czynic za niego jutro obowiazki :p trzymajcie kciuki zeby nie bylo malej demolki podczas nieobecnosci pancia... Ula Ty wiesz co! sio na dogo!:diabloti:

Dobra, dobra, nie awanturuj się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiem, że się powtarzam ale akcja rewelacyjna. Zdjęcia śliczne, psiak nie do poznania i naprawdę widać, jak szybko zapałał uczuciem do swego wybawcy (DT). Okolica przypomina ul.Kusocińskiego w Szczecinie... :) a to blisko mnie.

Posted

Enigma masz oko :) to dokladnie Sowinskiego- jestescie sasiadami. moze nawet spotkacie sie na jakims spacerku :p Barry od dzis bedzie pomykal w pomranaczowych szelkach bo takie pozyczylam Rafalowi. i dostali linke meeeeeega dluga. Barry spokojnie spedzil noc, nie zalatwil sie w domku czekal do rana :loveu: nie laduje sie na kanapy ani do lozka, no chyba ze zostanie zachecony :diabloti:

Posted

Dzisiaj mały test, cooki został sam w domku.Zobaczymy jak się zachowuje pod nieobecność domowników. Mam nadzieję że nie będzie demolki ! Trzymam kciuki za niego

Posted

mozna puscic kciuki! Barry nic nie zniszczyl!!! znaczy zjadl cos malutkiego ale ciezko stwierdzic co to bylo :diabloti: teraz juz jest na spacerku :p

Posted

nie wierze w takie zbiegi okolicznosci! Rafal- ten u ktorego Barry jest na DT widzial Ego gdzies na FB i pokazywal mi ze strasznie mu sie on podoba!! gdyby nie Barry to nie wiem czy Rafal by mu sie blizej nie przyjrzal :evil_lol:

Posted

ojjjjjj, nie szczuj mnie...:)

hahahaha no to dziś z Egosławem będziemy latać po tym polu i szukać Barrego i Rafała- niech Rafał pozna Egosława to może po znalezieniu DS dla Barrego zechce adoptować Ego?
;-) ;-) ;-)

Posted

Barry juz po kapieli.. :) no i co? radocha oczywiscie. podczas kapieli spokojnie, nawet byl ponoc zadowolony jak na laba przystalo :) a po wyjsciu z lazienki totalne wariactwo :D teraz sobie spi
mamo blanki oni spaceruja duzo! takze wypatrujcie siebie nawzajem, Rafal juz wie ze Ego jest obok :)