Daria1690 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Czy ktoś mógłby polecić jakąś szkołę tresury w Toruniu? Mniej więcej wiem jakie w tym mieście są szkoły tylko zależy mi na opiniach osób, które tam uczęszczały z psami :p Z góry dziękuje za odpowiedzi ;) Quote
Soko Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Polecam Marka Szrejtera :) oto kontakt: 504-326-113 lub wazny@o2.pl Samych szkoleń chyba nie organizuje (? w każdym razie nic mi o tym nie wiadomo, bo my na grupowe zajęcia nie za bardzo, więc mogę nie być w temacie), wiem jednak że można przyjść indywidualnie, a także można dogadać się wszelkich szczegółów odnośnie spotkania.. co do samego pana Marka to można by wymieniać wieele plusów :) ja żyję od jednego spotkania do drugiego haha :D zaraża pasją właściciela i psa, nie tylko odnośnie posłuszeństwa, bo dla urozmaicenia na pewno będzie możliwość wplecenia w spotkania elementów agility :) dlatego nie zadzwonić i chociażby nie spróbować byłoby grzechem :) Quote
Recommended Posts