Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mam jeszcze pytanie czy może kojarzycie 3 szczeniaki Core Tusię i Pusię i takiego psiaka co miał problemy z przednią łapką ? Czy znalazły domy bo zrobiłam ogłoszenia i nie wiem co tam z nimi .

Posted

Ten co miał przednią łapkę chorą to Kusy, słyszałam,ze miał gdzies jechać do nowego domu, ale w końcu nie wiem czy pojechał czy nie :)
A reszty nie pamiętam ;p
Przed chwileczką miałam pierwszy odzew w sprawie Loli. Pytała się rodzinka z Bytomia o nią z małą córeczką. Jednak muszą się dobrze zastanowić, czy są na tyle odpowiedzialni, żeby adoptować chorą suczkę, którą w obecnej chwili trzeba mieć cały czas na oku :)

Posted

mam już odzew w sprawie Loli:) Chciałaby ją adoptować pani z...... Torunia:lol:

Ewelina widzisz jakąkolwiek szanse na taką adopcję? Nie będę odpisywała bez konsultacji z Tobą:p

Posted

Toruń to troszeczkę daleko, trzeba będzie zorganizować wizytę PA, i jeszcze transport... :(
A na dodatek, Lola musi mieć najpierw wyleczone uszka, dopiero wtedy pójdzie do adopcji.
Nie chcemy ryzykować oddając ją taką do adopcji, ktoś zaniedba jej uszka i wróci w jeszcze gorszym stanie...

Posted

No, szybciutko szybciutko. Jedna rodzina z Bytomia druga z Torunia.
Jednak Lola musi najpierw mieć wyleczone uszka. Dzisiaj idziemy po 16:00 do weta dowiedzieć sie co temu maluchowi dolega.

Posted

Tak i bardzo bym prosiła kto będzie w najbliższych dniach w schronie zapytać się o nią czy jeszcze jest i więcej szczegółów bym poprosiła no i zdjęcia.
Więc ja zamawiam info i pakiet zdjęć suni w typie spaniela Loli i owczarku niemieckim Tarzanie :D