NortherInuit Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Chciałam się zapytać osób , które wiedzą coś na temat wilków i ich hybryd. Czy wykopywanie kęp traw i zjadanie korzeni jest ich naturalnym nawykiem. I jeśli tak to czy pies, który jest po części mieszanką z wilkiem, nie bedzie miał z tego powodu powikłań???? Nigdy nie spotkałam się z takim zachowaniem u domowego psa, rozumiem zjadanie trawy ale korzeni??? przepraszam za błędy jeśli zrobiłam :oops: Quote
Krystak Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Wykopywanie i zjadanie korzonków jest dośc powszechnym zachowaniem u psow, widzialem juz nie jednego psa, ktory wykazywal podone zachowanie. Quote
NortherInuit Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 uprzedzam każdego kto zdecyduje sie na zkup tej rasy psa , ogród wygląda jak poligon wojskowy po bombardowaniu ;) Nie dziwię się dlaczeo hodowcy decydują się na wybetonowanie ogrodu hihihi. Quote
makot'a Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Z tego co piszesz, wnioskuję, że masz psa rasy Northern Inuit Dog ;) Na pewno zachowują się one bardziej prymitywnie, niż przeciętny pies, aczkolwiek z wilkiem mają one tyle samo wspólnego co husky, malamut, czy owczarek niemiecki, nie wiem więc czemu pytasz o zachowanie hybryd wilków? Quote
Recommended Posts