RudziaPaula Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Aimez_moi napisał(a):Moze Nugatka trzeba jakos rozreklamowac? Tak tak tak tak tak .......dzieńdoberek Nugaciku:) Quote
rasowa2410 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Z braku czasu pomysłu żadnego nie mam... ogłoszeń jest mnóstwo... Czekamy jeden rok, drugi, trzeci, czwarty... :( Nikt się nie zgłasza... Quote
Aimez_moi Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Kochana.....:) moze ogloszenia w gazetach....ogloszenia papierowe przywieszane po okolicy....filmik na youtube.....ogloszenia na allegro.... poczekaj jeszcze pomysle..... Quote
rasowa2410 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aimez_moi napisał(a):Kochana.....:) moze ogloszenia w gazetach....ogloszenia papierowe przywieszane po okolicy....filmik na youtube.....ogloszenia na allegro.... poczekaj jeszcze pomysle..... ogłoszenie w gazecie zazwyczaj się pojawia przy różnych akcjach schroniskowych + co tydzień kącik adopcyjny. To załatwia schronisko. Filmik na youtube? No! Pewnie dałoby się coś fajnego zrobić. Muszę tylko odrobinkę czasu znaleźć i biorę się do roboty :) Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 A nie mozna prywatnie wykupic ogloszenia w gazecie? mozna wydrukowac tez ogloszenia i porozwieszac po oklicy..... Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 rasowa2410 napisał(a):I podnoszę "z samego rana" :D A ja zaraz za Toba.....:) Quote
RudziaPaula Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 i jeszcze ja........prosze prosze prosze:) Quote
rasowa2410 Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Nugat dziś znowu króluje na górze! Król Nugacik!!! Wiwat Nugacikowi Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Psiunio jest cudowny.....musimy Mu jakos pomoc..... Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Czesc Chlopaczek....pokazemy sie wszystkim?.....:) Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Czy kiedykolwiek jakis hotelik dla NUgacika byl brany pod uwage? Quote
kamilka91 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nie jestem pewna, czy w jego przypadku taki hotelik miałby sens... :roll: Za hotele niestety trzeba płacić, a Nugat nie jest psem aż tak bardzo potrzebującym, żeby znalazły się osoby chętne zadeklarować potrzebną sumę pieniędzy... :roll: I wiem, że kiedy pies trafia do hotelu, na ogół zainteresowanie nim spada właściwie do poziomu zerowego... A do Nugacika już teraz zagląda niewiele osób... :-( Ale to tylko moje zdanie... :oops: Quote
rasowa2410 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 podnoszę Nugacika... Czekamy wszyscy na zdjęcia... Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 kamilka91 napisał(a):Nie jestem pewna, czy w jego przypadku taki hotelik miałby sens... :roll: Za hotele niestety trzeba płacić, a Nugat nie jest psem aż tak bardzo potrzebującym, żeby znalazły się osoby chętne zadeklarować potrzebną sumę pieniędzy... :roll: I wiem, że kiedy pies trafia do hotelu, na ogół zainteresowanie nim spada właściwie do poziomu zerowego... A do Nugacika już teraz zagląda niewiele osób... :-( Ale to tylko moje zdanie... :oops: Tak...masz racje.... ale to takie smutne..... Quote
kamilka91 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Więc pozostaje mi jedynie podnoszenie Nugaciątka... Może jego los wreszcie odmieni się na lepsze... Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Oglaszanie....i oglaszanie...i oglaszanie...... Quote
Recommended Posts