Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lobaria napisał(a):
Nasz Parysek ma ślepiątka takie, że wprost można się zakochać...

Cudowny, głęboki brąz... Poważnie - można patrzeć godzinami :loveu:

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na filmiku jeszcze drobniejszy i ładniejszy, niż na zdjęciach.Trafiają Ci się fajni tymczasowicze, Aguszko, aż trudno będzie Ci się z nim rozstać.Przekochany Parysek.

Posted

Syla napisał(a):
Na filmiku jeszcze drobniejszy i ładniejszy, niż na zdjęciach.Trafiają Ci się fajni tymczasowicze, Aguszko, aż trudno będzie Ci się z nim rozstać.Przekochany Parysek.

Każdy mój wczasowicz jest jedyny w swoim rodzaju i przekochany. Chyba los mi same takie zsyła, albo podświadomie takie wybieram? Trafia swój na swego ha ha :lol:

Zawsze odchorowuję rozstanie... Paryś to niemożebna przylepka i mikrus pełną gębą:loveu:

Posted

Agucha napisał(a):
Każdy mój wczasowicz jest jedyny w swoim rodzaju i przekochany. Chyba los mi same takie zsyła, albo podświadomie takie wybieram? Trafia swój na swego ha ha :lol:

Zawsze odchorowuję rozstanie... Paryś to niemożebna przylepka i mikrus pełną gębą:loveu:

Chętnie bym Ci go "ukradła", ale ze względu na Ediego, nie mogę.Agucha, dajemy go do DZ?

Posted

Syla napisał(a):
Chętnie bym Ci go "ukradła", ale ze względu na Ediego, nie mogę.Agucha, dajemy go do DZ?

Na razie rozeznanie robię co do cen kastracji. Dzisiaj doleciała karma -> jutro wkleję rachunek.
Myślę, że jeszcze troszkę i będzie można go umieścić w gazecie. Tylko najpierw musze bazarek jakiś spłodzić :)

Posted

Agucha napisał(a):
Na razie rozeznanie robię co do cen kastracji. Dzisiaj doleciała karma -> jutro wkleję rachunek.
Myślę, że jeszcze troszkę i będzie można go umieścić w gazecie. Tylko najpierw musze bazarek jakiś spłodzić :)

W razie czego, wiesz, gdzie mnie szukać :lol::evil_lol: Kosztami nie musisz się martwić, to tylko ok 13 zł w wydaniu codziennym.Jak będzie po zabiegu, to daj mi znać.Jak daję 10, to jedno mam gratis.

Posted

Syla napisał(a):
W razie czego, wiesz, gdzie mnie szukać :lol::evil_lol: Kosztami nie musisz się martwić, to tylko ok 13 zł w wydaniu codziennym.Jak będzie po zabiegu, to daj mi znać.Jak daję 10, to jedno mam gratis.

I tu Cię mam:evil_lol:;)
Potrzebuję pomocy, jeśli jej nie dostanę, to dla Blunia trza będzie szukać nowego domku...

Posted

Syla napisał(a):

Szalejesz ciotka :lol:

W piątek wieczorem byłam w Łabędach ;) Mogłam Cię odnaleźć :lol:

Dziękuję, Ty wiesz za co :Rose:

Posted

Agucha napisał(a):
Szalejesz ciotka :lol:

W piątek wieczorem byłam w Łabędach ;) Mogłam Cię odnaleźć :lol:

Dziękuję, Ty wiesz za co :Rose:

Chyba zwariowałaś, bo ja nie wiem, za co.Zresztą mój adres znasz...W sobotę była u mnie Beatkaa z mamą.Co robiłaś w piątek, wieczorem, w Łabędach?Gadaj i to zaraz, nacupię Ci i tyle.

Posted

Parysek pozdrawia wszystkich Fanów :)

Wczoraj chłopak był ze mną w pracy i ciężko harował :lol:
Mam zdjęcia na dowód tegoż.

Poza tym - BARDZO DZIĘKUJEMY - za wpłaty dla Paryska.

Melduję, że doszły poniższe:
19.03 - 10zł - Pani Aleksandra FB
20.03 - 50zł - bakusiowa

Z bazarku torebkowego uzbierało się 60zł :)

Posted (edited)

[quote name='Lobaria']prosimy o zdjęcia zaharowanego Parysa...
Dziś wstawię, oby net mi tylko pozwolił...

[quote name='Zoli36']No pięknie u Paryska, też czekam na zdjęcia i... mam nadzieję, że zdążę go zobaczyć, nim do domku pofrunie :-)

[quote name='Zoli36']:loveu:No i fanty na bazarek jakieś drobne ci zbieram maluchu;)
Kochana Rodzinko Milusiowa, my mamy do Was interesik ;) Zapewne się zobaczymy i zapoznamy :)

Edited by Agucha
Posted

No to nadrabiamy zaległości :)

Parysek odpoczywa :loveu:

"Zwiałem ciotce z brodzika" :eviltong:

"ehhhh... złapała mnie... :roll:"

"Ciocia mówi, że zmieniłem kolor... Naprawdę?"

Posted

bgra1@tlen.pl napisał(a):
witaj maluszku:)

Witamy serdecznie! :loveu:

bgra1@tlen.pl napisał(a):
na 100 % zostałeś potraktowany wybielaczem:diabloti:wyraźnie to widać...po nochalku:crazyeye:

...no i się wydało... :roll:

:evil_lol::lol::lol::lol:

Posted

Ja chyba bym musiała się z domu wyprowadzić, jakby mi krzyczące dzieci biegały ze szczekającym psem (tak jest teraz często) i piszczącymi zabawkami:crazyeye::nerwy:

Posted

Dwa dni z rzędu urządzamy sobie długie wędrówki po lesie. Mamy piękną pogodę, trochę zdjęć, ale jeszcze minie trochę czasu zanim do nich dotrę :)