Agucha Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Lobaria napisał(a):Nasz Parysek ma ślepiątka takie, że wprost można się zakochać... Cudowny, głęboki brąz... Poważnie - można patrzeć godzinami :loveu: Quote
Syla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Na filmiku jeszcze drobniejszy i ładniejszy, niż na zdjęciach.Trafiają Ci się fajni tymczasowicze, Aguszko, aż trudno będzie Ci się z nim rozstać.Przekochany Parysek. Quote
Agucha Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Syla napisał(a):Na filmiku jeszcze drobniejszy i ładniejszy, niż na zdjęciach.Trafiają Ci się fajni tymczasowicze, Aguszko, aż trudno będzie Ci się z nim rozstać.Przekochany Parysek. Każdy mój wczasowicz jest jedyny w swoim rodzaju i przekochany. Chyba los mi same takie zsyła, albo podświadomie takie wybieram? Trafia swój na swego ha ha :lol: Zawsze odchorowuję rozstanie... Paryś to niemożebna przylepka i mikrus pełną gębą:loveu: Quote
Syla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Agucha napisał(a):Każdy mój wczasowicz jest jedyny w swoim rodzaju i przekochany. Chyba los mi same takie zsyła, albo podświadomie takie wybieram? Trafia swój na swego ha ha :lol: Zawsze odchorowuję rozstanie... Paryś to niemożebna przylepka i mikrus pełną gębą:loveu: Chętnie bym Ci go "ukradła", ale ze względu na Ediego, nie mogę.Agucha, dajemy go do DZ? Quote
Agucha Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Syla napisał(a):Chętnie bym Ci go "ukradła", ale ze względu na Ediego, nie mogę.Agucha, dajemy go do DZ? Na razie rozeznanie robię co do cen kastracji. Dzisiaj doleciała karma -> jutro wkleję rachunek. Myślę, że jeszcze troszkę i będzie można go umieścić w gazecie. Tylko najpierw musze bazarek jakiś spłodzić :) Quote
Syla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Agucha napisał(a):Na razie rozeznanie robię co do cen kastracji. Dzisiaj doleciała karma -> jutro wkleję rachunek. Myślę, że jeszcze troszkę i będzie można go umieścić w gazecie. Tylko najpierw musze bazarek jakiś spłodzić :) W razie czego, wiesz, gdzie mnie szukać :lol::evil_lol: Kosztami nie musisz się martwić, to tylko ok 13 zł w wydaniu codziennym.Jak będzie po zabiegu, to daj mi znać.Jak daję 10, to jedno mam gratis. Quote
Lobaria Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Syla napisał(a):W razie czego, wiesz, gdzie mnie szukać :lol::evil_lol: Kosztami nie musisz się martwić, to tylko ok 13 zł w wydaniu codziennym.Jak będzie po zabiegu, to daj mi znać.Jak daję 10, to jedno mam gratis. I tu Cię mam:evil_lol:;) Potrzebuję pomocy, jeśli jej nie dostanę, to dla Blunia trza będzie szukać nowego domku... Quote
Agucha Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Syla napisał(a):W razie czego, wiesz, gdzie mnie szukać :lol::evil_lol: Kosztami nie musisz się martwić, to tylko ok 13 zł w wydaniu codziennym.Jak będzie po zabiegu, to daj mi znać.Jak daję 10, to jedno mam gratis. Szalejesz ciotka :lol: W piątek wieczorem byłam w Łabędach ;) Mogłam Cię odnaleźć :lol: Dziękuję, Ty wiesz za co :Rose: Quote
Syla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Agucha napisał(a):Szalejesz ciotka :lol: W piątek wieczorem byłam w Łabędach ;) Mogłam Cię odnaleźć :lol: Dziękuję, Ty wiesz za co :Rose: Chyba zwariowałaś, bo ja nie wiem, za co.Zresztą mój adres znasz...W sobotę była u mnie Beatkaa z mamą.Co robiłaś w piątek, wieczorem, w Łabędach?Gadaj i to zaraz, nacupię Ci i tyle. Quote
Agucha Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Dziś się kończy Paryskowy bazarek z torebkami: http://www.dogomania.pl/threads/224708-lt-lt-DZI%C5%9A-KONIEC-!!!Pojemne-torebki-na-WETA-dla-PARYSKA-gt-gt-16.03-23.03-godz.-22-00?p=18837947#post18837947 Zapraszam serdecznie! :) Quote
Agucha Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Parysek pozdrawia wszystkich Fanów :) Wczoraj chłopak był ze mną w pracy i ciężko harował :lol: Mam zdjęcia na dowód tegoż. Poza tym - BARDZO DZIĘKUJEMY - za wpłaty dla Paryska. Melduję, że doszły poniższe: 19.03 - 10zł - Pani Aleksandra FB 20.03 - 50zł - bakusiowa Z bazarku torebkowego uzbierało się 60zł :) Quote
Zoli36 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No pięknie u Paryska, też czekam na zdjęcia i... mam nadzieję, że zdążę go zobaczyć, nim do domku pofrunie :-) Quote
Zoli36 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 :loveu:No i fanty na bazarek jakieś drobne ci zbieram maluchu;) Quote
Agucha Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 (edited) [quote name='Lobaria']prosimy o zdjęcia zaharowanego Parysa... Dziś wstawię, oby net mi tylko pozwolił... [quote name='Zoli36']No pięknie u Paryska, też czekam na zdjęcia i... mam nadzieję, że zdążę go zobaczyć, nim do domku pofrunie :-) [quote name='Zoli36']:loveu:No i fanty na bazarek jakieś drobne ci zbieram maluchu;) Kochana Rodzinko Milusiowa, my mamy do Was interesik ;) Zapewne się zobaczymy i zapoznamy :) Edited March 25, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 No to nadrabiamy zaległości :) Parysek odpoczywa :loveu: "Zwiałem ciotce z brodzika" :eviltong: "ehhhh... złapała mnie... :roll:" "Ciocia mówi, że zmieniłem kolor... Naprawdę?" Quote
Agucha Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 "Kocham dzieciaki!" "Nooo, daj dzióba!" "Widzicie jaki jestem SUPER?!" ;) Quote
Bgra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 witaj maluszku:) na 100 % zostałeś potraktowany wybielaczem:diabloti:wyraźnie to widać...po nochalku:crazyeye: Quote
Agucha Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 bgra1@tlen.pl napisał(a):witaj maluszku:) Witamy serdecznie! :loveu: bgra1@tlen.pl napisał(a):na 100 % zostałeś potraktowany wybielaczem:diabloti:wyraźnie to widać...po nochalku:crazyeye: ...no i się wydało... :roll: :evil_lol::lol::lol::lol: Quote
Zoli36 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Parysku Milusia z patyczkiem pozdrawia :-):laugh2_2: Quote
Agucha Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Milusiu, Parysek lubuje się we włochatych i piszczących zabawkach :lol: Ciekawe czy byście się dogadali :) Quote
Zoli36 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ja chyba bym musiała się z domu wyprowadzić, jakby mi krzyczące dzieci biegały ze szczekającym psem (tak jest teraz często) i piszczącymi zabawkami:crazyeye::nerwy: Quote
Zoli36 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Acha, włochate Milusia pożera i wyciąga wnętrzności ... Brr, potwór:crazyeye: Quote
Agucha Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Dwa dni z rzędu urządzamy sobie długie wędrówki po lesie. Mamy piękną pogodę, trochę zdjęć, ale jeszcze minie trochę czasu zanim do nich dotrę :) Quote
Recommended Posts