Lobaria Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Jej, parę dni niemania netu, a tu takie wieści - jak się cieszę... W punkcie mamy mikro - Marcelka. http://www.dogomania.pl/forum/threads/226441-Mikro-Marcel-Pom%C3%B3%C5%BC-Mu-znale%C5%BA%C4%87-prawdziwy-dom-w-Mys%C5%82owicach-nie-ma-szans Chyba się ukłonimy z prośbą bardzo, jeśli chłopak nie znajdzie domku - lada dzień Pan ma zdecydować czy wziąć Marcelka, czy Masaja... Quote
Bgra Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Parysku jak ci tam?a lejesz w swoim domeczku po kanapach?:evil_lol: cioteczko Agucho litości,jakieś relacje z domku plis,plis:):loveu: Quote
Zoli36 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Bgra']Parysku jak ci tam?a lejesz w swoim domeczku po kanapach?:evil_lol: cioteczko Agucho litości,jakieś relacje z domku plis,plis:):loveu:[/QUOTE] No właśnie, ja też zaglądam i czekam, jakieś zdjęcia może i parę słów, co tam u Paryska?? Moje chłopaki sie ciesza, że wreszcie znalazł domeczek... Quote
Agucha Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='Lobaria']Jej, parę dni niemania netu, a tu takie wieści - jak się cieszę... W punkcie mamy mikro - Marcelka. http://www.dogomania.pl/forum/threads/226441-Mikro-Marcel-Pomóż-Mu-znaleźć-prawdziwy-dom-w-Mysłowicach-nie-ma-szans Chyba się ukłonimy z prośbą bardzo, jeśli chłopak nie znajdzie domku - lada dzień Pan ma zdecydować czy wziąć Marcelka, czy Masaja... I jak, który chłopak miał szczęście? Ja niestety nie pomogę. Nie mogę teraz mieć kolejnego tymczasowicza. Nie wiem czy nie przyjedzie pekin do mnie, który do końca maja musi znaleźc jakieś bezpieczne miejsce! Niestety jakoś zainteresowanych nie ma :( [quote name='Bgra']Parysku jak ci tam?a lejesz w swoim domeczku po kanapach?:evil_lol: cioteczko Agucho litości,jakieś relacje z domku plis,plis:smile::loveu: [quote name='Zoli36']No właśnie, ja też zaglądam i czekam, jakieś zdjęcia może i parę słów, co tam u Paryska?? Moje chłopaki sie ciesza, że wreszcie znalazł domeczek... Parysek śpi na kanapach, a owszem, ale tylko przez chwilkę, bo mu się gorąco robi i ucieka na swoje posłanko. Apetyt mu dopisuje. Biega już po ogrodzie i gania koty sąsiadów przez siatkę. Pierwszego dnia był troszkę skołowany i szukał nas, ale to już za nami. Jest mu tam dobrze. Państwo są zadowoleni. Mówią, że jest bardzo grzecznym i spokojny psem. Zdjęć niestety nie będzie, bo państwo nie "cyfrowi". Może spróbuję jeszcze poprosić o MMSa. jak pojadę w odwiedziny za jakiś czas to na pewno porobię :) Quote
Agucha Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Zajrzyjcie chociaż... kolejna bida... tym razem wyżłowata Kavia! :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/227296-KAVIA-wywalona-na-CPNie-pod-Włodawą-trafi-do-schronu-jeżeli-jej-nie-pomożemy!-(?p=19119630#post19119630 Quote
Zoli36 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 "Sza, cicho sza, czas na ciszę..." Parysek w nowym domku wątek nowego życia pisze...:roll: Quote
Lobaria Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 To czekamy na wieści o Parysku. A Marcelek jutro jedzie do własnego domku... Poszczęściło się chłopakowi - prosto z punktu przetrzymań na kanapę...do fajnych ludzi... Quote
Bgra Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Parysku jak tam?kanapa dość miękka?a masz co dalej gonić? oj chciałoby się zdjęć:) Quote
Agnieszka103 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Przepraszam, że tak długo nie zaglądałam, ale trafiłam do szpitala. Cieszę się niezmiernie, że w końcu ta drobinka ma dom :) Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts