Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bgra']Parysku jak ci tam?a lejesz w swoim domeczku po kanapach?:evil_lol:
cioteczko Agucho litości,jakieś relacje z domku plis,plis:):loveu:[/QUOTE]

No właśnie, ja też zaglądam i czekam, jakieś zdjęcia może i parę słów, co tam u Paryska?? Moje chłopaki sie ciesza, że wreszcie znalazł domeczek...

Posted

[quote name='Lobaria']Jej, parę dni niemania netu, a tu takie wieści - jak się cieszę...
W punkcie mamy mikro - Marcelka.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226441-Mikro-Marcel-Pomóż-Mu-znaleźć-prawdziwy-dom-w-Mysłowicach-nie-ma-szans

Chyba się ukłonimy z prośbą bardzo, jeśli chłopak nie znajdzie domku - lada dzień Pan ma zdecydować czy wziąć Marcelka, czy Masaja...
I jak, który chłopak miał szczęście?

Ja niestety nie pomogę. Nie mogę teraz mieć kolejnego tymczasowicza.
Nie wiem czy nie przyjedzie pekin do mnie, który do końca maja musi znaleźc jakieś bezpieczne miejsce! Niestety jakoś zainteresowanych nie ma :(

[quote name='Bgra']Parysku jak ci tam?a lejesz w swoim domeczku po kanapach?:evil_lol:
cioteczko Agucho litości,jakieś relacje z domku plis,plis:smile::loveu:

[quote name='Zoli36']No właśnie, ja też zaglądam i czekam, jakieś zdjęcia może i parę słów, co tam u Paryska?? Moje chłopaki sie ciesza, że wreszcie znalazł domeczek...
Parysek śpi na kanapach, a owszem, ale tylko przez chwilkę, bo mu się gorąco robi i ucieka na swoje posłanko. Apetyt mu dopisuje. Biega już po ogrodzie i gania koty sąsiadów przez siatkę. Pierwszego dnia był troszkę skołowany i szukał nas, ale to już za nami. Jest mu tam dobrze. Państwo są zadowoleni. Mówią, że jest bardzo grzecznym i spokojny psem.

Zdjęć niestety nie będzie, bo państwo nie "cyfrowi".
Może spróbuję jeszcze poprosić o MMSa.

jak pojadę w odwiedziny za jakiś czas to na pewno porobię :)

Posted

To czekamy na wieści o Parysku.
A Marcelek jutro jedzie do własnego domku... Poszczęściło się chłopakowi - prosto z punktu przetrzymań na kanapę...do fajnych ludzi...

• 11 months later...