Agucha Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Nóżki śmierdziuszki :loveu: Jedno z moich ulubionych :) Quote
Bgra Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 bystry ten Parysek,takie ma mądre oczka...do nóżek też mam słabość Quote
Zoli36 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 A Twoje dziewczyny nie obrażone, że ciągle Paryska fotografujesz? Quote
Lobaria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Nic, tylko całować piękne pycho i łapeczki... Quote
Bgra Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Zoli36 napisał(a):A Twoje dziewczyny nie obrażone, że ciągle Paryska fotografujesz? i o to i o to ;) zaglądam do galerii a tam ciszaaaaaaaaa:( Quote
Agucha Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Bgra napisał(a):bystry ten Parysek,takie ma mądre oczka...do nóżek też mam słabość Bystry i panikarz za razem :) Zoli36 napisał(a):A Twoje dziewczyny nie obrażone, że ciągle Paryska fotografujesz? One też mają zdjęcia, ale jakoś czasu braknie na wstawianie. Zaniedbałam troszkę galerię :( Lobaria napisał(a):Nic, tylko całować piękne pycho i łapeczki... Parysiowi w to graj! :lol: Bgra napisał(a):i o to i o to ;) zaglądam do galerii a tam ciszaaaaaaaaa:( To prawda :( Jakoś weny nie było, a i czas mocno okrojony. Muszę chyba się tam pofatygować :) ------------------------------------------------------ Z formalności... Cioteczka Magdalena wpłaciła dla Parysiątka 30zł! Madziu, bardzo, bardzo dziękuję wraz z biszkoptowym chłopakiem :loveu: Quote
Agucha Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 (edited) Najważniejszy i najkochańszy atrybut Parysa :loveu: Edited April 29, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 "Co tam na moim wątku słychać?" "...Mówisz, że nic się nie dzieje? :razz:" "...ale ja tak na poważnie... nie na ładne oczy..." "Eh, jakby tak mój Pan mnie wypatrzył... i zabrał do DOMU...:roll:" "A może jutro będzie TEN szczęśliwy dzień?" Quote
zerduszko Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Biszkopcik słodki :) A domki się nie zabijają jeszcze? ;) Quote
Agucha Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 zerduszko napisał(a):Biszkopcik słodki :) A domki się nie zabijają jeszcze? ;) Noż kurka jakoś nie ;/ Planowałam przez weekend zrobić mu duży pakiet, ale jak zwykle - pupa... Quote
Agucha Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Lobaria napisał(a):A ogłoszenia chłopak ma...czy nie ma... Właśnie ostro się za to zabieram. Eh, przyszedł ten czas ... rozstania Quote
Zoli36 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Agucha napisał(a):Właśnie ostro się za to zabieram. Eh, przyszedł ten czas ... rozstania Ach ta ciocia Agucha, nie martw się, ani się obejrzysz, a znajdziesz następnego psiaka do wyratowania... Quote
Agucha Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Zoli36 napisał(a):Ach ta ciocia Agucha, nie martw się, ani się obejrzysz, a znajdziesz następnego psiaka do wyratowania... Dobra, dobra! Ty mnie tu nie czaruj Kochana :obrazic: Quote
Lobaria Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Agucha napisał(a):Dobra, dobra! Ty mnie tu nie czaruj Kochana :obrazic: Ja bedę Ciebie czarować, oj, będę = zaraz znajdę wątek mikro- mikruska pszczyńskiego... Quote
Lobaria Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Parysku, zobacz, jakie cudo - może wybłagasz u Cioteczki ratunek dla niego :help1: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226441-Mikro-Marcel-Pom%C3%B3%C5%BC-Mu-znale%C5%BA%C4%87-prawdziwy-dom-w-Mys%C5%82owicach-nie-ma-szans Quote
Agucha Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Lobaria napisał(a):Parysku, zobacz, jakie cudo - może wybłagasz u Cioteczki ratunek dla niego :help1: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226441-Mikro-Marcel-Pomóż-Mu-znaleźć-prawdziwy-dom-w-Mysłowicach-nie-ma-szans Jeżeli nie waży więcej jak 6 kg - wklej go na wątek mikropsiaków śląskich. Wczoraj Parysiątko zadarło mi "troszkę" paznokieć na spacerze. Tak jakoś niefortunnie zahaczył się o smycz :roll: Byliśmy zaaferowani ciotką zerduszkową i jej czarną laską ;) Quote
zerduszko Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Parys to chłop pełną gębą ;) Tylko dziewczyny i obrona dziewczyn ;) Ale ja zawsze mam przy sobie coś na przekonanie piesków do siebie :P Chłopak jest śliczny i taki malutki, zdecydowanie mniejszy niż się wydaje na fotkach. Quote
Agucha Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 zerduszko napisał(a):Parys to chłop pełną gębą ;) Tylko dziewczyny i obrona dziewczyn ;) Nawet mu odjajcowanie nie odjęło charakteru :lol: Ja mam szczęście do takich obrońców. Pinek, Puszek, a teraz Parysiątko :lol: zerduszko napisał(a):Ale ja zawsze mam przy sobie coś na przekonanie piesków do siebie :P Oooo tak! Rozłożyło konkurencję na łopatki :diabloti: zerduszko napisał(a):Chłopak jest śliczny i taki malutki, zdecydowanie mniejszy niż się wydaje na fotkach. Mam zdjęcie porównawcze z labkiem i dobkiem w razie wu :lol::lol::lol: Quote
Agucha Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 zerduszko napisał(a):Ale się naprężył... zrób mu lepiej z kotem ;) Zjeżył się gnojek coby większym być :diabloti: Zza labka wystaje kawałek przepięknego dobka z "kijusiem" :lol: Quote
Agucha Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Zoli36 napisał(a):Taki delikatny jestem... Bo Parysiątko to subtelne kawalerzątko :lol: :loveu: Quote
Lobaria Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Agucha napisał(a):Bo Parysiątko to subtelne kawalerzątko :lol: :loveu: Cioteczka - jak nic - się zakochała w chłopaku... Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Lobaria napisał(a):Cioteczka - jak nic - się zakochała w chłopaku... A jakże by inaczej! ;) Quote
Recommended Posts