Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Straszne pustki u Ciebie Parysku... :( Wkleję chociaż parę zdjęć. Pierwsza godzina u mnie. Jeszcze brudasek: Quote
Lobaria Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Agucha']Straszne pustki u Ciebie Parysku... :( Wkleję chociaż parę zdjęć. Pierwsza godzina u mnie. Jeszcze brudasek: Po wypraniu pewnie go nie poznamy... Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Lobaria napisał(a):Po wypraniu pewnie go nie poznamy... Jest o 2 tony jaśniejszy ;) Gamoń całą noc dreptał po domu i usiłował "zaprzyjaźnić się" z moimi dziewczynami, co kończyło się warkotem. Teraz odsypia jak gdyby nigdy nic :lol: Nic nie nabroił, potrafi utrzymać czystość. To jest pies domowy! W ogóle się nie stresuje. Cud, miód! Tak sobie po cichu myślę, że może on się komuś zgubił? Może poleciał gdzieś za psem, albo suczką? Z tego co widzę po jego upodobaniach - wielce prawdopodobne ;/ Quote
Zoli36 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ciocia Agucha ma nowego podopiecznego :-) i znowu trafnie nazwany:multi:. Poszukam czegoś, co można puścić na bazarek dla niego, fajniutek psiunio, byle szybko bo DS trafił... Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 (edited) [quote name='Zoli36']Ciocia Agucha ma nowego podopiecznego :-) i znowu trafnie nazwany:multi:. Poszukam czegoś, co można puścić na bazarek dla niego, fajniutek psiunio, byle szybko bo DS trafił... Bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Niesamowita przyjemność wiedzieć, że otoczonym się jest przychylnymi i dobrymi ludźmi :) PARYS DUMNY I :lol: ALVARO :razz: Edited March 13, 2012 by Agucha dodanie zdjęć Quote
Lobaria Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Agucha']Bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Niesamowita przyjemność wiedzieć, że otoczonym się jest przychylnymi i dobrymi ludźmi :) PARYS DUMNY I :lol: Jak chętnie pozuje :) Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 (edited) Uszami rusza jak kameleon oczyskami :lol: Edited March 13, 2012 by Agucha Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Poker napisał(a):Ma różowy nochal jak prosiaczek mikro blabladorek :loveu: Quote
Lobaria Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Poker napisał(a):Ma różowy nochal jak prosiaczek :lol: Wypasiony nieźle:eviltong: Quote
Awit Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ale to superowy piesek, a jaki bohater:-) Może faktycznie zaginął, może ktoś gdzieś go szuka, może jakieś ogłoszenia są gdzieś..... Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Awit napisał(a):Ale to superowy piesek, a jaki bohater:-) Może faktycznie zaginął, może ktoś gdzieś go szuka, może jakieś ogłoszenia są gdzieś..... Na pewno poszukam! Mam podobne odczucia Quote
Lobaria Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Agucha napisał(a):Na pewno poszukam! Mam podobne odczucia Ja również Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Ten pies na pewno nie jest skrzywdzony. Mieszkał w mieszkaniu. Jest nauczony czystości, chodzenia na smyczy, jedzenia suchego, zna kanapę... Miał dobre dotychczasowe życie. Tak myślę. Quote
wilczek007 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 jakbyście cioteczki robiły jakiś bazarek dla Richarda , mam dwie torebki damskie fajowe to dam zdjecia i wyślę je jak ktos kupi... ;) Quote
Lobaria Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='wilczek007']jakbyście cioteczki robiły jakiś bazarek dla Richarda , mam dwie torebki damskie fajowe to dam zdjecia i wyślę je jak ktos kupi... ;) Czekamy na bazarek / niestety, jeszcze robić nie umiem, ale sie naumiem /, a tymczasem zerknijcie na ten plizz...Ta bida nie jest pszczyńska, ale straszna / chodzi o bidę /, moze serduszko podarujecie... http://www.dogomania.pl/threads/224568-Kup-SERDUSZKO-dla-chudziutkiego-i-niewidomego-Blinda-30.03 Quote
Agucha Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 wilczek007 napisał(a):jakbyście cioteczki robiły jakiś bazarek dla Richarda , mam dwie torebki damskie fajowe to dam zdjecia i wyślę je jak ktos kupi... ;) Bazarek by się już zdał, bo mały jest goły i wesoły. Niestety nie mam czasu w tej chwili na fantowy. Możesz podesłać mi zdjęcia to wystawię nawet z samymi torebkami. Dziękuję, że jesteś! :loveu: Quote
wilczek007 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 no dobra to już wysyłam): mało jestem , ale czasem dam rade:oops: Quote
Agucha Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 wilczek007 napisał(a):no dobra to już wysyłam): mało jestem , ale czasem dam rade:oops: Dziękuję :loveu: Paryś w nocy śpi ... na kennelu :lol: Moje dziewczyny w nim, a On - obrońca - nad nimi. Później wstawię zdjęcia o ile mój net mi na to pozwoli... mam problemy i bazar ogloszeniowy idzie jak krew z nosa :( Quote
Agucha Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Agnieszka103 napisał(a):Agucha - za wszystko dziękuję... Agnieszko, na prawdę nie masz za co :) Ciesze się, że udało mu sie pomóc. Teraz musimy uzbierać na weta i karmę, bo moje zapasy się kończą niestety. ! UWAGA ! Szukamy fantów na bazarki! :) Quote
Agnieszka103 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jest za co, jest... Co do pomocy finansowej - jestem "na minusie" i to wyjątkowo sporym...w związku z czym pomoc z mojej strony będzie możliwa dopiero w przyszłym miesiącu... Quote
Zoli36 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7-1YJcfgAkg Mało zdjęć, więc wolno przechodzą. To zmontowałam dla Paryska. A może jakieś cegiełki za ten filmik pozbierać? Mogę go rozsyłać, jakby co? Nie wiem, czy tak można, taki pomysł, co? Quote
Agucha Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Agnieszka103']Jest za co, jest... Co do pomocy finansowej - jestem "na minusie" i to wyjątkowo sporym...w związku z czym pomoc z mojej strony będzie możliwa dopiero w przyszłym miesiącu... Najważniejsze, że jesteś na wątku i wspierasz słowem. :Rose: Najgorsze co może być to wątki widmo, gdzie jedynie zakładający go zagląda i oczywiście jest zostawiony sam sobie z psem. [quote name='Zoli36']http://www.youtube.com/watch?v=7-1YJcfgAkg Mało zdjęć, więc wolno przechodzą. To zmontowałam dla Paryska. A może jakieś cegiełki za ten filmik pozbierać? Mogę go rozsyłać, jakby co? Nie wiem, czy tak można, taki pomysł, co? Nie da się obejrzeć bo film jest prywatny ;) Musisz zmienić w ustawieniach, że dla tych co posiadają link. Zdjęć mam więcej, ale mój net mnie wyprowadza z równowagi od paru dni. Walczę z ogłoszeniami, ale jedna strona wygrywa mi się kilkanaście minut... o zdjęciach nie wspomnę ;/ Quote
Recommended Posts