Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agucha']Straszne pustki u Ciebie Parysku... :(

Wkleję chociaż parę zdjęć.

Pierwsza godzina u mnie. Jeszcze brudasek:

Po wypraniu pewnie go nie poznamy...

Posted

Lobaria napisał(a):
Po wypraniu pewnie go nie poznamy...

Jest o 2 tony jaśniejszy ;)

Gamoń całą noc dreptał po domu i usiłował "zaprzyjaźnić się" z moimi dziewczynami, co kończyło się warkotem. Teraz odsypia jak gdyby nigdy nic :lol:
Nic nie nabroił, potrafi utrzymać czystość. To jest pies domowy! W ogóle się nie stresuje. Cud, miód!

Tak sobie po cichu myślę, że może on się komuś zgubił? Może poleciał gdzieś za psem, albo suczką? Z tego co widzę po jego upodobaniach - wielce prawdopodobne ;/

Posted

Ciocia Agucha ma nowego podopiecznego :-) i znowu trafnie nazwany:multi:. Poszukam czegoś, co można puścić na bazarek dla niego, fajniutek psiunio, byle szybko bo DS trafił...

Posted (edited)

[quote name='Zoli36']Ciocia Agucha ma nowego podopiecznego :-) i znowu trafnie nazwany:multi:. Poszukam czegoś, co można puścić na bazarek dla niego, fajniutek psiunio, byle szybko bo DS trafił...
Bardzo dziękuję za pomoc :loveu:
Niesamowita przyjemność wiedzieć, że otoczonym się jest przychylnymi i dobrymi ludźmi :)

PARYS DUMNY I
:lol:

ALVARO :razz:

Edited by Agucha
dodanie zdjęć
Posted

[quote name='Agucha']Bardzo dziękuję za pomoc :loveu:
Niesamowita przyjemność wiedzieć, że otoczonym się jest przychylnymi i dobrymi ludźmi :)

PARYS DUMNY I
:lol:

Jak chętnie pozuje :)

Posted

Awit napisał(a):
Ale to superowy piesek, a jaki bohater:-)
Może faktycznie zaginął, może ktoś gdzieś go szuka, może jakieś ogłoszenia są gdzieś.....

Na pewno poszukam!
Mam podobne odczucia

Posted

Ten pies na pewno nie jest skrzywdzony. Mieszkał w mieszkaniu. Jest nauczony czystości, chodzenia na smyczy, jedzenia suchego, zna kanapę...

Miał dobre dotychczasowe życie. Tak myślę.

Posted

[quote name='wilczek007']jakbyście cioteczki robiły jakiś bazarek dla Richarda , mam dwie torebki damskie fajowe to dam zdjecia i wyślę je jak ktos kupi... ;)
Czekamy na bazarek / niestety, jeszcze robić nie umiem, ale sie naumiem /, a tymczasem zerknijcie na ten plizz...Ta bida nie jest pszczyńska, ale straszna / chodzi o bidę /, moze serduszko podarujecie...
http://www.dogomania.pl/threads/224568-Kup-SERDUSZKO-dla-chudziutkiego-i-niewidomego-Blinda-30.03

Posted

wilczek007 napisał(a):
jakbyście cioteczki robiły jakiś bazarek dla Richarda , mam dwie torebki damskie fajowe to dam zdjecia i wyślę je jak ktos kupi... ;)

Bazarek by się już zdał, bo mały jest goły i wesoły.
Niestety nie mam czasu w tej chwili na fantowy.
Możesz podesłać mi zdjęcia to wystawię nawet z samymi torebkami.

Dziękuję, że jesteś! :loveu:

Posted

wilczek007 napisał(a):
no dobra to już wysyłam):

mało jestem , ale czasem dam rade:oops:

Dziękuję :loveu:

Paryś w nocy śpi ... na kennelu :lol: Moje dziewczyny w nim, a On - obrońca - nad nimi.

Później wstawię zdjęcia o ile mój net mi na to pozwoli... mam problemy i bazar ogloszeniowy idzie jak krew z nosa :(

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Agucha - za wszystko dziękuję...

Agnieszko, na prawdę nie masz za co :)
Ciesze się, że udało mu sie pomóc.

Teraz musimy uzbierać na weta i karmę, bo moje zapasy się kończą niestety.

! UWAGA ! Szukamy fantów na bazarki! :)

Posted

[quote name='Agnieszka103']Jest za co, jest... Co do pomocy finansowej - jestem "na minusie" i to wyjątkowo sporym...w związku z czym pomoc z mojej strony będzie możliwa dopiero w przyszłym miesiącu...
Najważniejsze, że jesteś na wątku i wspierasz słowem. :Rose:
Najgorsze co może być to wątki widmo, gdzie jedynie zakładający go zagląda i oczywiście jest zostawiony sam sobie z psem.

[quote name='Zoli36']http://www.youtube.com/watch?v=7-1YJcfgAkg

Mało zdjęć, więc wolno przechodzą. To zmontowałam dla Paryska. A może jakieś cegiełki za ten filmik pozbierać? Mogę go rozsyłać, jakby co? Nie wiem, czy tak można, taki pomysł, co?
Nie da się obejrzeć bo film jest prywatny ;)
Musisz zmienić w ustawieniach, że dla tych co posiadają link.

Zdjęć mam więcej, ale mój net mnie wyprowadza z równowagi od paru dni. Walczę z ogłoszeniami, ale jedna strona wygrywa mi się kilkanaście minut... o zdjęciach nie wspomnę ;/