Rudzia-Bianca Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Paoii jakim aparatem focisz, szykuję się w na razie odległej przyszłości ( mam nadzieję że mnie nie zmusi wcześniej ) do zmiany mojego staruszka i tak się orientuję co kto ma i czy zadowolony ;) Quote
paoiii Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Paoii jakim aparatem focisz, szykuję się w na razie odległej przyszłości ( mam nadzieję że mnie nie zmusi wcześniej ) do zmiany mojego staruszka i tak się orientuję co kto ma i czy zadowolony ;) Canon EOS 500d + obiektywy KIT owy i portretowy Obiektyw Canon 50 mm f/1.8 EF II i tak jestem zadowolona :) Quote
iwoniam Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 paoiii napisał(a):Raju jeśli chodzi o tymczasy i inne psy w potrzebie to oczywiście że darmocha :D bez dyskusji żadnej! Ok, w razie potrzeby będziemy się zgłaszać, jak rozumiem sesje fotograficzne pozostałych - cena do ustalenia. Quote
paoiii Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 iwoniam napisał(a):Ok, w razie potrzeby będziemy się zgłaszać, jak rozumiem sesje fotograficzne pozostałych - cena do ustalenia. Pewnie wtedy kwota byłaby tak czy siak przekazana na jakiegoś bezdomniaka :) Quote
paoiii Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 (edited) wiosenny Franki (tymczas AMIGI):cool3: - JUZ W DOMU! tu wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/219721-3-miesięczny-z-ropnym-zapaleniem-skóry-maluch-potrzebuje-pomocy Edited October 28, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Dawno mnie nie było, więc mala aktualizacja :) Cypis w domu :) Piernik, wciąż czeka... Amber, w domu Lara Quote
Recommended Posts