paoiii Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Postanowiłam założyć foto bloga gdzie będę zamieszczać zdjęcia psiaków, którym przyszło mi pozować :) W większości są to schroniskowce. Część z nich szuka wciąż domu!!! Liczę na to że może umieszczenie ich jeszcze tu zwiększy ich szansę na adopcję! [SIZE="3"]GDYBY KTOŚ Z TERENÓW KRK POTRZEBOWAŁ ZDJĘĆ NP DO OGŁOSZEŃ PSA Z DT ITD TO PROSZĘ O KONTAKT!!! Serdecznie zapraszam do oglądania i komentowania! :diabloti: Pozdrawiam PAOIII MOJE PRYWATNE SUCZYDŁO - WIKI ASTER - w super domu, potocznie nazywany BOBKIEM czy ASTERIXEM NERO - piękny masywny ast także już w domu, nazywany NERON Edited March 18, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) cd NERON LOLEK - biała bestyja też się doczekała NUŚKA - astowate dziecko, zamieszkała z bullterierkiem Edited March 18, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) DISEL - moje oczko w głowie, po jednej nieudanej adopcji wreszcie znalazł swojego Pana MAX - w typie bullteriera wciąż czeka na dom w DT SCOTI - w domu Edited March 18, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) MIŁEK - cudny wariat też w domu MAKS - kolejny wariatek też w domu! CZIŁEK asior - małe cudo ZBYCHO - teraz mieszka z nową Panią i nazywa się TORO DROPS - już w domu Edited March 18, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) DALTON - w domu już z nieśmiałego ca de bou zrobił się łobuziak :)) teraz DANTON LIWIA - w domu, ale na ten moment ZWIAŁA... (29.02.2012 okolice al.29 listopada KRK) DAMIAN - niestety nie zdążyliśmy, nie doczekał domu.. :( ZA TM (*) TAIRON - cudny dziadek ast, z zimowego DT pojechał do domu stałego !!! KRÓL - mały przecudny pyrtuś już w domku! Edited March 18, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) PUNIA - nakolankowa sówka, z zimowego DT pojechała do DS ! BOROWIK - starowinek najsłodszy na świecie! JUŻ W SUPER DOMU! NELSON - piękny red nose, już w domu! FOBOS - dziaduś ast, zamieszkał u SASHY :) Edited October 28, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) EDI - wciąż czeka w schronisku na szansę!!! CISZA - przemiła, spokojna i już w swoim domku! KORA - przesympatyczna, wesoła sunia JUŻ W DOMU! PORTER - na szczęście od niedawna w domu! ZYTA - cudna babcia AST, W DOMU! IZIS - młoda rodowodowa bullina, JUŻ W DOMU :) Edited October 28, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) cd IZIS TIGER - kolejny dziedek ast, na prawdę fajny pies zasługuje na dom po tylu latach w schronisku... ENJA - kolejne szalone psie dziecko, mała wesoła łobuziara ZNALAZŁA DOM! Edited April 23, 2012 by paoiii Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) AWGAN - moje kolejne oczko w głowie, doczekał się i juz jest w nowym domu! Edited October 28, 2012 by paoiii Quote
Noelle Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 super zdjęcia :loveu: masz talent i super, że wykorzystujesz go w tak dobrym celu!! :) Quote
Rumi. Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Super pomysł! Zdjęcia piękne :loveu: i małe sprostowanie Max mix bullterriera jest w DT ;) Quote
agaga21 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 świetne zdjęcia, psy zadowolone jakby wcale nie siedziały w schronie. Quote
Avaloth Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Nasze słodziaki :loveu: Te ostatnie zdjęcia Awgana są zabójcze, a Izis jest przepiękna :loveu: Quote
agnieszka32 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Świetne zdjęcia robisz! Widziałam już na wątku krakowskich bullowatych i jestem pod dużym wrażeniem. Enja jest cudowna :) Quote
paoiii Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 natalek napisał(a):super zdjęcia :loveu: masz talent i super, że wykorzystujesz go w tak dobrym celu!! :) Dziękuje, dziękuje :loveu: staram się jak moge :D greatmadwomen napisał(a):Super pomysł! Zdjęcia piękne :loveu: i małe sprostowanie Max mix bullterriera jest w DT ;) Dziękuje :) Już wprowadziłam zmiany, to chyba takie długoterminowe DT?? agaga21 napisał(a):świetne zdjęcia, psy zadowolone jakby wcale nie siedziały w schronie. Dziękuje bardzo :) Choć tyle możemy im dać, ale to i tak nie to samo co dom.. Rudzia-Bianca napisał(a):Piękne zdjęcia :) Dziękuje!!! :) Avaloth napisał(a):Nasze słodziaki :loveu: Te ostatnie zdjęcia Awgana są zabójcze, a Izis jest przepiękna :loveu: Zgadzam się w 100% ze wszystkim! :) agnieszka32 napisał(a):Świetne zdjęcia robisz! Widziałam już na wątku krakowskich bullowatych i jestem pod dużym wrażeniem. Enja jest cudowna :) Dziękuje bardzo za miłe słowa :) Druga fotograf min bulli to Avaloth :D A Enja cudna nie zaprzeczę, ale wstrętna łobuziara. Jakbyście mieli jakis fajny DS na horyzoncie dla młodej suki to pamiętajcie o niej. Nie ma roku dziewczyna jeszcze... Quote
Rumi. Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 No tak jakby ;) właściciel chciałby go zatrzymać lecz narzeczona(?) właśnie się opiekuje dwoma psiakami i trudno jej jest(bo właściciel jest po wypadku i na rehabilitacji prawie ciągle jest). Oczywiście jak nic się nie znajdzie Max zostanie. Quote
salibinka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Dzięki za zaproszenie :) - zdjęcia przepiękne, masz talent :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dzieki za zaproszenie , piękne zdjęcia Quote
Noelle Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ja się zapisuję w kolejce do Ciebie na obfocenie jakichś 13 schroniskowców, ok? :loveu: Quote
Isadora7 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Świętny pomysł i cudne psiaki, będę zaglądać :) Quote
iwoniam Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A ja mam takie malutkie pytanko - jaki koszt obfacania? :) Quote
paoiii Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 iwoniam napisał(a):A ja mam takie malutkie pytanko - jaki koszt obfacania? :) Raju jeśli chodzi o tymczasy i inne psy w potrzebie to oczywiście że darmocha :D bez dyskusji żadnej! Quote
kkanarekk Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Piękne zdjęcia, paoii musimy się an błonia umówić :) może poduczysz mnie trochę w robieniu zdjęć bo na razie to 1 na 100 mi się udaje :) Quote
Recommended Posts