Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe info: Ryguś boi się burzy...
No i miiło mi, że za mną chodzi (widziałam się z nim poza wolontariatem).
Z tym domem nie wiadomo jeszcze, ale może być tak, że to Nanuk pójdzie, wszystko wyjdzie potem;-)

• 4 weeks later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pamiętam czy wspominałam o tym, ale Ryguś bez problemu wykonywał wszystko na agility! Z tym, że robił to... pomału:evil_lol: Ale ważne, że sobie radzi. Martwi mnie tylko fakt, że podczas mojej nieobecności na Dniu Otwartym podobno spadł z huśtawki i teraz ma uraz:shake:
Ryguś w akcji na Dniu Otwartym, (zdj.Karina Trojok):

Slalom

Huśtawka

Tunel

• 1 month later...
Posted

Rygusiowi goi się miejsce z którego usuwano ropniaka. Poza tym ma apetyt na jedzenie i życie, częściej okazuje radość i wysoko skacze. Niebawem Łukasz powinien dodać jakieś zdjęcia (pewnie z serii "Ryguś, poproś":evil_lol: ).

• 2 weeks later...
Posted

Ryguś dziś był na spacerze z Amarem i Edgarem, chłopaki mile spędzili czas, a My z nimi;-D

Kto wie, może zacznie pływać?:-)

Narazie niedźwiadkuje:-)

"Myślę"

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ryguś w czwartek idzie do dt, umowa będzie na mnie albo na Agnieszkę, następnie przekazanie na dt

pan jest starszy i mało majętny, ale kocha psy, to wujek znajomych ze spacerów na lotnisku (sami mają dwa wyżły ze schroniska)

Jest to nasza pierwsza umowa - dt dla seniora, oby były następne!!!!

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witajcie. Chciałam przekazać najlepszą nowinę, jaką można usłyszeć - Ryguś poszedł do wspaniałego domu:-) Jestem w kontakcie telefonicznym z nowymi właścicielami, są zadowoleni, że jest taki spokojny - został sam na 40minut i niczego nie zniszczył oraz wita gości;-P no i gdy pojawił się w progu, to koty pouciekały, ale są nim zainteresowane. Miał gorączkę, zapobiegawczo dostał zastrzyk, żeby się jakieś choróbsko nie rozwinęło. Jestem szczęśliwa. I On też. Na pewno.