Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

W najbliższych dniach wszystkie psy w hotelu zostaną zabezpieczone przed pchłami i kleszczami środkiem Advantix. Koszt 20 zł zostanie doliczony do faktury.
Jest możliwość podesłania nam własnego środka zabezpieczającego, ale co najmniej o skuteczności Advantixu. W takim przypadku proszę o jak najszybszy kontakt z hotelem i wysyłkę swojego środka.

Potwierdzam odbiór dwóch opakowań Amylanu. Dziękujemy:)

Sara ucieszona wiosną:)

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img5/6610/dsc0097gx.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img443/7109/dsc0095vg.jpg[/IMG][/IMG]

Posted

I Sara już cały czas w domu (hotelowym) tu mieszka. Jest w zasadzie bezproblemowa, choć czasem lubi sobie podgryźć jakieś papiery;) Ludzi wita już w oknie i oczywiście na obcych szczeka. Prawdziwy pies:)

Posted

Ostatnio zapoznajemy Sarę z innym ONkiem, ale średnio to wychodzi. Tzn niby wszystko jest dobrze, podchodzą do siebie, wąchają, ale wtedy Sara próbuje go dziabnąć i to najczęściej od tyłu co by wskazywało na niepewność siebie.

Posted

What May NN napisał(a):
Fajnie byłoby Sarę oswajać np. z samochodami... mijające nas na spacerach auto wzbudziło w niej panikę :-(

Może to dlatego, że to było jedno jedyne w tak spokojnej okolicy:roll: Prowadząc ją w godzinach szczytu przez miasto do weta na sterylkę, mijaliśmy się z samochodami i ludźmi i w sumie wszystko było OK. Może była trochę dzika, ale to dlatego, że ją ciągnęło do wąchania krzaków, słupów itd.

Potwierdzam dzisiejszy odbiór 4 worków Britu. Dziękujemy bardzo:)

Posted

Chciałem tylko poinformować, że w hotelu Psanatorium (na skutek adopcji) zwolniło się kilka miejsc, a więc wszystkich zainteresowanych zapraszam do dzwonienia pod nr 606-612-957. Dziękuję za uwagę;)

Posted

Chciałbym wrzucić film na wątek, ale nie mam konta na YT i w ogóle nie bardzo się orientuję jak to zrobić:roll: Mogę kogoś prosić o podanie mi adresu mailowego, kto wstawił by to tutaj za mnie?:roll: Obiecuję się nauczyć na następny raz:)