Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aktualności wagowe:

24.10.2014 - 25,1 kg

02.02.2015 - 29,6 kg

Tak jak w przypadku Niuni, to efekt lekkiego podniesienia porcji na zimową. Waga Sary zawsze wahała się w okolicach 27 kg.

Sarze kończy się Geriativet. Mamy oczekiwać dostawy czy to był jednorazowy prezent?

• 2 weeks later...
Posted

Chcę zmienić treść ogłoszenia o Sarze. czy mogę prosić o jakiś jej opis aktualny - taki do anonsów.

Opis jak najbardziej, ale gotowca nie napiszę bo nie jestem w tym najlepszy :)

Data urodzenia: XII 2008 (wg książeczki)

Sterylizacja: Tak

Odrobaczenie: Tak

Szczepienie: Tak

Akceptacja psów: Nie

Akceptacja kotów: Nie

Zachowanie w boksie / pokoju: Bardzo grzeczna, nie niszczy, nie rozlewa wody - pies domowy.

Zachowanie na zewnątrz: Przychodzi na zawołanie, lubi biegać za piłką, chętna do nauki i ćwiczeń ruchowych - bardzo mądra i odważna. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Puszczona luzem nie kombinuje jak uciec.

Zachowanie względem ludzi dorosłych: Bardzo przyjazna, domaga się głaskania i przysmaków. Potrafi nawet bronić swojego człowieka, co zdarzyło się rok temu gdy na spacerze jakiś (chyba pijany) facet zaczął się awanturować - Sara zaczęła warczeć na niego.

Zachowanie względem dzieci: Nie sprawdzaliśmy, ale chyba można być dobrej myśli.

• 2 weeks later...
Posted

Proszę bardzo.

Wszystkie zdjęcia jakie wstawiam są w jpg. Chodzi o to, że na Waszej stronie nie otwierają się ze skopiowanego tu linka czy o to, że  po zapisaniu zdjęcia na komputerze nie można go przesłać ponownie na serwer? Jeśli jest to jeden z powyższych problemów to jest to wina któregoś z serwerów. Proponuję zapisywać zdjęcia w pamięci kompa i wtedy próbować wstawić je na stronę przez dotychczasowy serwer lub inny. Jeśli to nie pomoże to ciężko mi powiedzieć co mogę zrobić więcej bo one są w jpg i czy pobierze się je z wątku czy z mailowego załącznika to będzie to jedno i to samo.

Posted

Ja mam opcję "zapisz grafikę jako" więc nie wiem co to może być. Zwykle ostatnio wszystko jest winą dogo, ale to jest dziwne. Może z komputerem coś jest nie tak? A na innych stronach (nie dogo) też nie można zapisywać zdjęć?

Posted

Normalnie wszystko zapisuje. Pierwszy raz mam tak, że klikając fotke ona pokazuje sie oddzielnie i nie mam opcji zapisania. Trudno - nie dam rady z tymi fotami ogłoszenia zrobić.

Posted

Normalnie wszystko zapisuje. Pierwszy raz mam tak, że klikając fotke ona pokazuje sie oddzielnie i nie mam opcji zapisania. Trudno - nie dam rady z tymi fotami ogłoszenia zrobić.

Jeśli trzeba to mogę przesłać na maila wybrane fotki tylko o nr-y postów proszę i adres mailowy.

Posted

Jeśli możesz wyślij mi proszę i Sary i Niuni foty na fdz.animalia@wp.pl

Bardzo dziękuję

Tylko podaj proszę nr-y postów. Ja z reguły nie zapisuję sobie hotelowych zdjęć na kompie bo szybko by się cały zapchał :( 

Posted

Potwierdzam piątkowy odbiór 80 kg karmy Husse Pro Prima dla Sary i Niuni. Dziękujemy :) Od wczoraj nie jest im naliczana karma hotelowa aż do zjedzenia przez nich swojej. Dajemy porcje wg zaleceń producenta i zobaczymy jak to wpłynie na ich wagę.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...