Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ihihi, Aluzja, zaraz nam Admin zamknie temacik:angryy::diabloti: Jak to bylo dobrze za dawnych czasów....nie wychodziło się z podforum, teraz wszyscy narzekają.
Przypuszczam, ze to walenie głowa w mur.

Posted

[quote name='borsaf']ihihi, Aluzja, zaraz nam Admin zamknie temacik:angryy::diabloti: Jak to bylo dobrze za dawnych czasów....nie wychodziło się z podforum, teraz wszyscy narzekają.
Przypuszczam, ze to walenie głowa w mur.
gdzie są wszyscy???:crazyeye: :crazyeye:

Posted

Wypowiedzi Admina na temat ostatnich zmian mętne są niezwykle. I protesty nie tylko od szorstkich i przyjaciół pochodzą, bo i na 6 grupie rozdzielono gończe od ogara polskiego, co zostało bardzo źle przyjęte !:mad:

Posted

charty nam też pocięli, a charcich tematów trzy na miesiąc... a o wyścigach (przeniesione do działu sport) to już nikt nic nie napisze...

Jaszczurka, australijczyki nie oddadzą borderów! w kupie raźniej ;)

Posted

No właśnie, ja tu ze swoimi skye'ami jestem prawie samotna, bo inni właściciele skye'i wchodza baaardzo okazjonalnie. I przytuliłam sie do welshy, a one chodzą razem z AT. I inne terriery też ciążą do welshy i AT i szkotów, bo tu wesoło,kawę i herbatę dają, nie ganią od razu za offy, o życiu pogadać można i w ogóle.......

Posted

Z bardzo lakonicznej odpowiedzi Admina Margo zrozumialam, ze ten podział dlatego, by zachowac stare watki-tematy. Przecież mógł sie zapytać...część z tych bardzo starych wątków nie jest odkopywana od lat, mozna skasować.
Nawet, załózmy, że odkopałbym cosik, napisała z jakimś pytaniem....kto ma mi udzielic odpowiedzi?...część uzytkowników już sie na dogo nie udziela, ktorzy w takim wątku pisali...czyli wychodzi na jedno....i tak zadam pytanie współczesnym.
Jak już chcieli to mogli takie właśnie wykopaliska archeo wsadzic na podforum, a żywych zostawić tam, gdzie byli.

Och, wkurzona jestem maxymalnie. Już taka rewolucje na Erdelkowie przeżyłam i źle sie to skończyło. Tyle, ze tam Admin miał choc odwagę pisać posty na zainteresowanym gronie, a tu...papiesz przedsoborowy, ex cathedra.

Posted

KUrcze, ja tu rano wchodze sprawdzic kto pije kawke, a tu tematu nie ma no i zbaranialam:crazyeye: - postuluje - przeniesc temat na stare miejsce z powrotem!!!!!!!

Posted

Czapla - masz rację :lol:...My erdelowcy chcemy być w kupie z mniejszymi braćmi.
Adm. nas prowokuje :mad:. Wyodrębnił "Airedale i inne" a welshe są bez "innych" :roll:...
Adm. nie wie, że erdelom bez "innych" ciężko się żyje :shake:???

Wiadomym jest, że u co niektórych są w stadze AT +WT + Szkociki lub też inne konfiguracje. Chcemy być razem :placz::placz::placz:

Posted

no to piszmy tutaj....super sa te zmiany chociaz nikt nikogo nie pyta.....na sile uszczesliwiaja:-)

Taki podzial jak tam jest sztuczny jak cholera.Juz wczesniej malo mialo sie kontaktu z bullowatymi i yorkami przez osobne podfora a teraz jeszcze bardziej alienacja.:-(

Posted

no wiec ja bede pisac tutaj..w odswiezonym domku.
Dzis z doskoku ,krotko....
A wiec akcja cieczka u mnie w pelni... 4 cieczki.Samce umieraja:-))
Czekam na reszte towarzystwa bo to z reguly idzie seriami jak angina.

Ina Twoje zle samopoczucie w tej kwestii przypomina mi nieco moje zle samopoczucie ...hehehe...wszystko bolalo, do dupy zycie bylo..a po 9 miesiacach urodzilo sie male ,czerwone i slodkie :)))))))))))))))))))

Najbardziej niechce mi sie trymowac ,skubac, czesac moich wlochatych.Roboty w pi..u i jeszcze troche.
Humor psuje mi nieco obrzydliwy final Mundialu w Pilce recznej:( Mi to przypominalo z historii olimpiade w Monachium gdzie nIemcy musieli wszystko wygrac:-( Tak liczylam ,ze chlopaki pokaza im gdzie ich miejsce w szeregu..a tu cos sie zlamalo.Tylko Malysz osladza nam zycie "sportowe".Dzis kolejna szansa na ZLOTO.

Nie ma temat co?;-)))))Wystaw teraz troszke malo to trzeba sobie troszke adrenaline doladowac.
Pozdrowka.

Posted

Hejka - ja też tu piszę - a co????:mad::mad::mad:
Mnie też marazm dopadł. Nic mi się nie chce :roll:...Chyba w końcu zapadam w sen zimowy :roll:.

Aluzja - wesoło masz z tymi cieczkami - cztery damy w potrzebie - to nie w kij dmuchał :evil_lol:. I wszystkie cztery na wydaniu ? Dziadek w dobrym momencie do Ciebie trafił - chociaż sobie chłopak powącha i przypomni dobre, młode czasy :evil_lol:...

Wiecie co... tamten erdelowy wątek jest za daleko od pozostałych - tu został murator, wątek kulinarny, ufocone i cała masa innych. Takie odcięcie At od reszty jest zupełnie bez sensu :shake:. I wcale nie chodzi o "trudności" z przeskakiwaniem z wątku na wątek (bo to akurat nie problem) - tylko jakoś nie tak - ni w żabę ni w hak :angryy:.

Posted

Ja tez sie tutaj lepiej czuje, jakoś mi "bliżej". Tylko jeszcze watek Dziadka i Zlotu tutaj przenieść i juz by nam wystarczylo. Proponuje, Aluzjo zmienic tytuł na np. Czaprakowce, albo Welshe i airedale i inne, zeby sie Admin nie czepiał.
Zlot moze też być czaprakowców i zaprzyjaźnionych, a Dziadek....to poprostu Dziadek i już.
Szkoda, ze ten apaprat masz kulawy bo tak bym chetnie Dziadka po ostrzyżeniu oglądnęła.

Posted

Wojtek napisał(a):
Hej ludzie, nie piszmy tu, tylko na nowych airedalchach w starym miejscu. Co Wy na to? :diabloti:

Wojtek jakl sobie zyczysz :-), z resztą ja życze sobie tego samego :lol:

niedzwiedzica napisał(a):
Swallow-jak Bond ???? Martwię sie o niego :cool3:

Dziś ciąg dalszy badań. Wyniki będą jutro. Wiadomo, że coś sie dzieje w pęcherzu moczowym, bo w moczu jest ogromna ilosć bakterii. Bierze antybiotyk. Poza tym dokuczaja mu stawy. Postarzał mi się Bondzik i choroby go biorą na całego. Ale prędko sie nie damy

Posted

Tylko że pisząc tutaj w topiku pt.Airedale Terrier stawiacie mnie w troszkę niezręcznej sytuacji... Bo teoretycznie powinnam po prostu przerzucić ten topik do działu AT... :-(

Ja ciągle jeszcze nie straciłam nadziei, że ten podział da się naprawić. Do tej pory, admini niestety nie odpowiadają na nasze apele, ale mam nadzieję, że w końcu odpowiedzą. Więc proponuję, żeby narazie pisać w starym topiku, a ja, jak tylko będę wiedziała coś więcej - to dam znać... OK?

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Nitencjo,ale jak nie Flaire-moderator, to Ktoś -moderator i tak nam przerzuci :roll:

Święte słowa... Wspieraj moderatora swego, bo możesz mieć gorszego ;)