Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz czas na zdjęcia Batkusa ;)
Z góry przepraszam za jakoś niektórych z nich, ale wciąż się uczę obsługiwać nowy aparat (zwykłej cyfrówki już nie posiadam) i nie zawsze wychodzi tak, jakbym chciała. Poza tym bardzo "inteligentnie" napstrykałam dużo fotek pod słońce i sami wiecie, co z tego mogło wyjść... Ale i tak daję większość zdjęć, nawet tych rozmazanych- ostrzegam, będzie ich dużo!

Kochani! Muszę wam powiedzieć, że polubiłam walki psów! A oto i one w wykonaniu Batkusa i Argosa (żadne zwierzę nie ucierpiało podczas robienia zdjęć) :D

Posted

... no to sobie pooglądałam :crazyeye:. Wspaniałe uczucie widząc Batkusa i to w towarzystwie Argosa.
Już pisałam, ale powtórzę, bardzo mi się ten wielki czarny kompan podoba :lol:

Posted

[quote name='wykrywka']... no to sobie pooglądałam :crazyeye:. Wspaniałe uczucie widząc Batkusa i to w towarzystwie Argosa.
Już pisałam, ale powtórzę, bardzo mi się ten wielki czarny kompan podoba :lol:
Cieszę się, że ktoś ma przyjemność z oglądania fotek Batkiego ;) Czarny kompan dziękuje za komplementy!

[quote name='phase']Piękne te fotki, miło się je ogląda! :)
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/422694_489873624363666_216871360_n.jpg :loveu:
Jak Ci się Argos podoba, to za chwilę dorzucę więcej jego zdjęć :D

[quote name='majusa']Hej,
Batkusik jest cudny !!!!!! . Na bank mial w swoich przodkach boksera. Miałam boksia przez 10 lat i od razu poznaje ta krew:).
Dzięki :D
Gdyby nie rozmiar Batkusa, to obstawiałabym, że jest krzyżówką boksera z amstaffem. Ale chyba jest na to za mały.

Kolejna porcja zdjęć z wczorajszego spaceru, będzie tym razem więcej Argosa, bo ładnie pozował ;)

Posted

Zwróćcie uwagę na Pusię w rogu - ona chyba nie wie, że te szaleństwa chłopaków w akompaniamencie warczenia Batkusa, to zabawa. Za każdym razem gania za Argosem i próbuje go ugryźć w dupkę :)