ada89 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='saJo']Masz malo sprytnego psa :eviltong: tez chce takiego :roll: chociaż powiem, że raz biegając po pokoju nie wyrobił zadem i walnął w miskę i wylał wode, ale sie tylko raz zdarzyło tak... bo ogólnie to on taki mało przyczepny jest i przód na zakrętach mu ładnie idzie, ale o tyle to już zapomina i działa siła bezwładności... kiedyś jak po tropieniu biegał z owczarkamy innymy to całym bokiem pojechał po błocie... szelki do tej pory nie zostały wyprane :cool1: Quote
ada89 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Aga i Eto']saJo ja muszę to napisać.. muszę wam powiedzieć że Bols naprawdę wygląda na 2-3 psa, zachowuje się fantastycznie i dystyngowanie... :loveu: a Whisky... ehh gdybym nie miała Eta to bym sie zakochała :loveu: po prostu cudowne psy .. na 2-3 letniego psa? :evil_lol: najfajniej jest jak Bols podczas otwierania bagażnika ucieka z auta... na siusiu :cool3: i gówniarstwa pilnuje jak sie bawi :evil_lol: i serio nie wygląda na tyle ile ma, tyle że już tak nie szaleje... a jak ładnie tropił jak go widziałam pierwszy raz... :cool3: nie dali rady za nim biec :p a Whisky oprócz tego, że pastwi się nad młodszymi :mad: to super... i tak fajnie popiskuje w aucie, i nikt nie wie co to za częstotliwość :loveu: taki ma zakres dźwięków i biega jak na spidzie... :crazyeye: ale śliczny jest... jak widziałam kiedyś jakąś hodowle malin to tak średnio mi się podobały... tylko te małe z takimi wielkimi łapami ale Whisky piękny i ostatnio nawet chyba troche przytył...? :eviltong: Quote
saJo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ada89 napisał(a):ale Whisky piękny Dobrze, ze tego Mike nie czyta :evil_lol: Quote
ada89 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 saJo napisał(a):Dobrze, ze tego Mike nie czyta :evil_lol: nie kumam :cool1: Quote
saJo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ada89 napisał(a):nie kumam :cool1: Mike to hodowca Gnojka. Generalnie jest troche podlamany miotem, w ktorym urodzil sie Whisky, ze mu nie wyszedl, bo dwa psy sa wystawiane i nawet odnosza sukcesty :evil_lol: Quote
AM Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 saJo napisał(a):Mike to hodowca Gnojka. Generalnie jest troche podlamany miotem, w ktorym urodzil sie Whisky, ze mu nie wyszedl, bo dwa psy sa wystawiane i nawet odnosza sukcesty :evil_lol: No fakt, katastrofa :cool3: :lol: :lol: ;) Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 AM napisał(a):No fakt, katastrofa :cool3: :lol: :lol: ;):diabloti: no nie?ale obciach:razz: :evil_lol: :evil_lol: ..... Quote
saJo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ayshe napisał(a)::diabloti: no nie?ale obciach:razz: :evil_lol: :evil_lol: ..... I to jaki! A jak sie podlamal, jak w Warszawie na miedzynarodowce na 5 mali, 3 byly z jego przydomkiem :evil_lol: dobrze, ze nie poznal wynikow wystawy (jeden pies NPwR i CACIB, drugi NJwR i BOB :evil_lol: Tylko suka bronila honoru hodowli i dostala bdb :evil_lol: ). Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja mam odwrotna sytuacje.jak zyl Messler to jak mu mowilam ze miot po jakims topie eksterierze wlasnie jedzie do Korei albo gdzies tam pracowac w pocie czola to go trzachalo:lol: ..."raz moglabys cos zostawic na wystawy w koncu tam nie wazne jak pies wyglada":mad: .udalo mi sie kiedys wyhodowac takie cudo ktore potem pracowalo przy odminowywaniu pol uprawnych na czarnym ladzie:diabloti: .wyslalam mu otrzymane zdjecia to nie odbieral ode mnie telefonow przez 2 miechy:roll: :diabloti: ... Quote
shida Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 uuuu 2 miechy - nono ;) hmm chyba musze sie na to przygotowac bo jak sie wyda ze my z whoo nie tylko do obi trenujemy to pewnie bedzie mi jeszcze trudniej sie do hodowcy dodzwonic ;))) Quote
saJo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No ja jestem zadowolona z kontaktu z Mike. Wprawdzie wiadomo, ze to tylko majliki, bo on w holandii, ja tutaj, ale zawsze odpisuje jesli mu napisze o jakis zawodach, wysle filmy itp. (no czasami nico musi go troche popedzic :evil_lol: ). Ale to i tak niebo a ziemia w porownaniu z hodowca Bolsa. Fakt, ze jak go bralam to o internecie mozna bylo pomarzyc na takiej wsi, jak ja wtedy mieszkalam. Ale gdy mnie spotkal na wystawie, to przyszedl, pogadal, jak sie pies sprawuje. Potem ja przestalam interesowac sie wystawami i zupelnie kontakt urwal sie na kilka lat. Na semi z MM podszedl do mnie, zebym obejrzala rane jego psa. Nawet nie spytal jak miewa sie Bols. Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 shida napisał(a):uuuu 2 miechy - nono ;) hmm chyba musze sie na to przygotowac bo jak sie wyda ze my z whoo nie tylko do obi trenujemy to pewnie bedzie mi jeszcze trudniej sie do hodowcy dodzwonic ;))) ekskomunikuje cie norrrmalnie.trzeba jakies fajne zdjatka zrobic zeby pokazac jak fajosko whoo sie bawi podczas szkolenia[koooochaaam ciooocie bo jest pozorantem:cool3: :evil_lol: ]. Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 saJo-ja nie moge narzekac na niemcow wrecz przeciwnie...zawsze moge liczyc na ich pomoc i to nawet tych od ktorych psa nie mam:loveu: .dlatego ce****e mnie silna czolobitnosc fur reich:evil_lol: .po prostu ich koocham.nawet te ich...rozne tam ekhem:cool3: :cool1: . wyobraz sobie jednak jakbys nic z psem nie orbila tylko jezdzila na wystawy a pies by nic,ale to nic nie robil tylko....pachnial na kanapie[uprzednio z nudow zjedzonej:razz: ].to bardziej a propo mojej sytuacji kompletnego olania wystaw i sprzedawania roboli:diabloti: Quote
saJo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ayshe napisał(a):wyobraz sobie jednak jakbys nic z psem nie orbila tylko jezdzila na wystawy a pies by nic,ale to nic nie robil tylko....pachnial na kanapie[uprzednio z nudow zjedzonej:razz: ]. Sadze, ze Mike pofatygowalby sie do mnie z tej Holandii :evil_lol: Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 saJo napisał(a):Sadze, ze Mike pofatygowalby sie do mnie z tej Holandii :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
shida Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ayshe napisał(a):ekskomunikuje cie norrrmalnie.trzeba jakies fajne zdjatka zrobic zeby pokazac jak fajosko whoo sie bawi podczas szkolenia[koooochaaam ciooocie bo jest pozorantem:cool3: :evil_lol: ]. no whoo kooocha:loveu: :loveu: :loveu: ciocie :cool3: i to baaaaardzo ;) poem do konca zajec pilnowala gdzie tylko ciocia poszla (od polowy miala klopot bo byly dwie ciocie z gryzaczkami - ale ostatecznie stwierdzila ze ta pierwsza jest pewniejsza bo czesciej ja widuje:eviltong: ) nie mowiac juz o buziakch w aucie :loveu: i nic sobie nie robila z informacji ze treser przeciez psow nie lubi bo whoo koooooooooocha treserka/pozorancika:loveu: fotki ??? ojj tomialabym przerabane !!!!!!!! :mad: bo no jak sie przed chwila dodzwonilam i tak przypadkiem wspomnialam ze my nie tylko obi i wogole...to bylo "ze border to jakos tak glupio wyglad ai nie pasuje do rekawa".... i ze moze flayballl by pocwiczyc??????? :crazyeye: eeeee no coz...a mi whoo po samym rzucaniu pilka przez 2 dni bez cwizen mowi "pancia no rusz sie bo mi nudno tutaj! dawaj gryzak! albo choc porownajmy..." :diabloti: :shake: Quote
saJo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kupilam dzis kosci wolowe. Psy zezarly sniadnie i biegiem do reklamowek z mina: "pancia, no przecierz wiemy ze to dla nas :cool1:dawaj :mad:" Ps. oczywiscie nie wpsomne, ze mialam soboe kupic jedzonko na ten tydzien, a mialam ze soba tylko 10 zl, z czego 6 wydalam na kosci.... Quote
KOT I MYSZ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='saJo']Kupilam dzis kosci wolowe. Psy zezarly sniadnie i biegiem do reklamowek z mina: "pancia, no przecierz wiemy ze to dla nas :cool1:dawaj :mad:" [quote] jakie te kudłate kumate:evil_lol: ja w piatek postawiłam na podłodze torbę z wędzonym ścięgnem...po chwili ...juz było w obróbce razem z folią:-o ...przeca to mojeee:roll: Quote
saJo Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 KOT I MYSZ napisał(a):ja w piatek postawiłam na podłodze torbę z wędzonym ścięgnem...po chwili ...juz było w obróbce razem z folią:-o ...przeca to mojeee:roll: Qndle wiedza, ze samemu brac nie wolno :mad: ale o wsadzaniu nosow do reklamowek i rozrywanie ich (reklamowkek) na strzepy nikt nic nie mowil :p Quote
KOT I MYSZ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :megagrin: święte słowa:grins: :megagrin: Quote
Boidae Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Doszedł mnie dzisiaj Nius od gościa z zoologiczneg. Że.... UWAGA, UWAGA!!!! Nie mogę kupić mojemu owczarkowi metalowego kagańca bo są zakazane dla dużych psów :crazyeye: i moge kupić jedynie skórzany. :mad: Quote
Aten@ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Boidae napisał(a):Doszedł mnie dzisiaj Nius od gościa z zoologiczneg. Że.... UWAGA, UWAGA!!!! Nie mogę kupić mojemu owczarkowi metalowego kagańca bo są zakazane dla dużych psów :crazyeye: i moge kupić jedynie skórzany. :mad: łojezu, a cóż to znowu za wymysł? :roll: :crazyeye: Quote
mch Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 prośbę mam , czy ktos ma szelki gappaya te konkretnie http://gappay.pl/product_info.php?cPath=83&products_id=204 i ma ONka i fotke albo przynajmniej mi napisze czy przedni pas wypada waszemu psu na klacie czy juz na szyi ? szeleczki super fajne , ja nie zwrócilam na to uwagi ,ale dzis w szkole powiedzieli ze chyba raczej ten pas przedni powinien wypadac nizej , na klacie ,a u źabowskiego jakos tak wysoko . ten akurat element nie ma regulacji . ciekawa jestem po prostu czy to tak ma być ,czy mam psa niewymiarowego . jutro zrobie mu w nich zdjecie od frontu , to moze mi powiecie czy tak to ma wyglądac . przy okazji b.dzieki wielkie dla molosa za szybciutką wysyłkę :lol: Quote
ayshe Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ja mam tez szelki i cala grupa onkowa plus pare innycgh nieonkow:evil_lol: .ucisk nie moze isc na staw barkowy ale i nie moze wchodzic za wysoko zeby pies sie nie ksztusil.generalnie na wszystkich psach u nas lezy ok. Quote
mch Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 aha, no to wlasnie nie idzie na stawy barkowe ,dzieki za inf :lol: Quote
Recommended Posts