Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saJo czy on naprawdę urodził sie w 1999roku ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
o rany, ale masz dobrą rękę .... wygląda cudownie :loveu: i ten wigor :) kurcze, mam nadzieję że Eto jak będzie miał tyle to tez będzie podobny :) jest niesamowity .. Gnojka niesety nie widziałam, ale mam nadzieje nadrobić w niedalekiej przyszłości ..

PS. ja tak się zastnawiam czy my te szelki dobrze założyłyśmy.. bo nei uważasz ze te zapięcie powinno być na dole? w końcu trzeba resztę wpiac w te coś od pasa ...

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Ksieciunio urodzil sie 14-go stycznia 1999 roku :)

Jesli szelki pasowaly na niego z zapieciem u gory, beda pasowaly zalozone na odworot. Wydaje mi sie, ze jesli zapiecie byloby na dole, pas platalby mu sie pod lapami. W czwartek zawoze go do Mariusza, to jest godzina drogi, wiec bede miala wystarczajaca ilosc czasu na sprawdzenie obydwu mozliwosci zapiecia go.

Na nadrabianie zaleglosci oczywiscie zapraszam gdy tylko bedziesz w Olsztynie :)

Posted

Moja też jeździ w pasach.:cool1:
Ale jeste zła.:angryy: NIEmoge za cholere dostać sie do gappaya:mad: .KCE GRYZACZEK!!!!!!!!:placz: Zarejestrowana jestem.Dali nowe hasło,bo stare zjadła Aicha :mad: i nie moge sie zalogować.Zara mnie szlag trafi.wr.wrrrrr,wr.:angryy:

Posted

:cool3: pytanie do właścicielek szelek z gapaya
czy mają jak większość szelek skórzanych filc po wewnetrznej stronie??
szukam szeleczek bea tego świństwa,które się bardzo brudzie i ogólnie jest bleeee:roll: :p

Posted

Pojechalam dzis na zakupy. Mialam kupic dywanik do samochodu i jakies jedzonko dla siebie. Kupilam ze 3 kg miesa dla psow (przeceniona wolowinka), dwa chleby, kawalek sera i 1,5 litra Tiger'a :roll:

Posted

saJo napisał(a):
Pojechalam dzis na zakupy. Mialam kupic dywanik do samochodu i jakies jedzonko dla siebie. Kupilam ze 3 kg miesa dla psow (przeceniona wolowinka)

To już chyba zboczenie :lol: Ja też jak gdzieś pojadę po zupełnie coś innego ale jest okazja (czyt. jakies fajne tanie mięsko) to kupię. Czasem już nie mam gdzie tego trzymać... :roll: ale okazji nie warto przepuszczać :diabloti:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
ale to jest własnie syndrom właściciela :D my też tak mamy, z tym ze eto wie że ja zawsze coś dla niego mam i on od razu nos w moja torbę i szuka

Dokładnie tak jest, moje psy po szybkim powitaniu od razu do siatek nochale i rewizja co w nich jest. Chamy jedne wcale nie tesknią za mamusią tylko siatki są dla nich ważniejsze... :mad:

Posted

marmara_19 napisał(a):
a my mamy rogza juz w komplecie:D Cekin ma czarny komplecik w drut kolczasty.. bo ajkos inne nic nie pasowalo dla niego;p

taaa też taki chcieliśmy... na szczęście saJo wybiła nam to z głowy :cool3: teraz mamy cały czarniutki i Ramzes to gość na dzielni :cool1: tzw. "swój ziom"

Posted

saJo napisał(a):
Przecierz ON w tych szelkach bedzie wygladal jak klown :shake: Daruj mu tego obciachu prosze :mad: Mozesz kupic juz w tym wieku szelki dla doroslego psa, jesli maja duza mozliwosci regulacji, inaczej albo bedziesz musiala czekac az do nich dorosnie, albo potem beda za male.

a to to co? :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Potrzebuję kupic m ojej suce kaganiec metalowy.
Przymierzalam w sklepie ale jakiś wąski był.
Ogladałam na stronie gappay'a - i podobają mi się takie czeskie ocynkowane, ale sątrzy rodzaje . Jakieś rady który wybrać???
Póki co moja sunia używa kagańca materiałowego i tylko w domu bo się gryzą z drugą suka (terrier ) do innych psów jest bardzo przyjazna.