Aga i Eto Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 saJo czy on naprawdę urodził sie w 1999roku ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o rany, ale masz dobrą rękę .... wygląda cudownie :loveu: i ten wigor :) kurcze, mam nadzieję że Eto jak będzie miał tyle to tez będzie podobny :) jest niesamowity .. Gnojka niesety nie widziałam, ale mam nadzieje nadrobić w niedalekiej przyszłości .. PS. ja tak się zastnawiam czy my te szelki dobrze założyłyśmy.. bo nei uważasz ze te zapięcie powinno być na dole? w końcu trzeba resztę wpiac w te coś od pasa ... Quote
saJo Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tak, Ksieciunio urodzil sie 14-go stycznia 1999 roku :) Jesli szelki pasowaly na niego z zapieciem u gory, beda pasowaly zalozone na odworot. Wydaje mi sie, ze jesli zapiecie byloby na dole, pas platalby mu sie pod lapami. W czwartek zawoze go do Mariusza, to jest godzina drogi, wiec bede miala wystarczajaca ilosc czasu na sprawdzenie obydwu mozliwosci zapiecia go. Na nadrabianie zaleglosci oczywiscie zapraszam gdy tylko bedziesz w Olsztynie :) Quote
Aga i Eto Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 a jednak dobrze zalożyłysmy to orginalna reklama trixie więc tak być powinno Quote
14ruda Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Moja też jeździ w pasach.:cool1: Ale jeste zła.:angryy: NIEmoge za cholere dostać sie do gappaya:mad: .KCE GRYZACZEK!!!!!!!!:placz: Zarejestrowana jestem.Dali nowe hasło,bo stare zjadła Aicha :mad: i nie moge sie zalogować.Zara mnie szlag trafi.wr.wrrrrr,wr.:angryy: Quote
ayshe Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 14ruda napisał(a):Dzięx za cynk.Zaraz zmolestuje molosa;)molestuj byle z wyczuciem:evil_lol: Quote
ayshe Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 14ruda napisał(a):Obiecuję,że nie będę nachalna i wulgarna;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KOT I MYSZ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :cool3: pytanie do właścicielek szelek z gapaya czy mają jak większość szelek skórzanych filc po wewnetrznej stronie?? szukam szeleczek bea tego świństwa,które się bardzo brudzie i ogólnie jest bleeee:roll: :p Quote
ayshe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 AM napisał(a):Tak, szelki Gappaya mają filc :razz:poootwierdzam.natomiast sladowe skorzane nie maja:razz: :evil_lol: . Quote
saJo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pojechalam dzis na zakupy. Mialam kupic dywanik do samochodu i jakies jedzonko dla siebie. Kupilam ze 3 kg miesa dla psow (przeceniona wolowinka), dwa chleby, kawalek sera i 1,5 litra Tiger'a :roll: Quote
marmara_19 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hahahaha :D to sie nazywaja porzadne zakupy:D Quote
AM Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 saJo napisał(a):Pojechalam dzis na zakupy. Mialam kupic dywanik do samochodu i jakies jedzonko dla siebie. Kupilam ze 3 kg miesa dla psow (przeceniona wolowinka) To już chyba zboczenie :lol: Ja też jak gdzieś pojadę po zupełnie coś innego ale jest okazja (czyt. jakies fajne tanie mięsko) to kupię. Czasem już nie mam gdzie tego trzymać... :roll: ale okazji nie warto przepuszczać :diabloti: Quote
Aga i Eto Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ale to jest własnie syndrom właściciela :D my też tak mamy, z tym ze eto wie że ja zawsze coś dla niego mam i on od razu nos w moja torbę i szuka Quote
AM Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Aga i Eto napisał(a):ale to jest własnie syndrom właściciela :D my też tak mamy, z tym ze eto wie że ja zawsze coś dla niego mam i on od razu nos w moja torbę i szuka Dokładnie tak jest, moje psy po szybkim powitaniu od razu do siatek nochale i rewizja co w nich jest. Chamy jedne wcale nie tesknią za mamusią tylko siatki są dla nich ważniejsze... :mad: Quote
saJo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 AM napisał(a):Chamy jedne wcale nie tesknią za mamusią tylko siatki są dla niech ważniejsze... :mad: Nioooo :mad: Quote
marmara_19 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a my mamy rogza juz w komplecie:D Cekin ma czarny komplecik w drut kolczasty.. bo ajkos inne nic nie pasowalo dla niego;p Quote
ada89 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 marmara_19 napisał(a):a my mamy rogza juz w komplecie:D Cekin ma czarny komplecik w drut kolczasty.. bo ajkos inne nic nie pasowalo dla niego;p taaa też taki chcieliśmy... na szczęście saJo wybiła nam to z głowy :cool3: teraz mamy cały czarniutki i Ramzes to gość na dzielni :cool1: tzw. "swój ziom" Quote
saJo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ada89 napisał(a):na szczęście saJo wybiła nam to z głowy :cool3: Ja???? :crazyeye: W zyciu!! Oni!! :cool3: Quote
ada89 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 saJo napisał(a):Przecierz ON w tych szelkach bedzie wygladal jak klown :shake: Daruj mu tego obciachu prosze :mad: Mozesz kupic juz w tym wieku szelki dla doroslego psa, jesli maja duza mozliwosci regulacji, inaczej albo bedziesz musiala czekac az do nich dorosnie, albo potem beda za male. a to to co? :evil_lol: Quote
saJo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ada89 napisał(a):a to to co? :evil_lol: Pijana bylam:eviltong: Quote
beka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Potrzebuję kupic m ojej suce kaganiec metalowy. Przymierzalam w sklepie ale jakiś wąski był. Ogladałam na stronie gappay'a - i podobają mi się takie czeskie ocynkowane, ale sątrzy rodzaje . Jakieś rady który wybrać??? Póki co moja sunia używa kagańca materiałowego i tylko w domu bo się gryzą z drugą suka (terrier ) do innych psów jest bardzo przyjazna. Quote
marmara_19 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 my mamy chopo... jest on taki jak amszerowski.. kanciaty.. jvm sa ladne zaokraglone:) z reszta tam na stronce sa zdjecia suk w tych kagancach jvm:) Quote
Recommended Posts